ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ.«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ!

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» 
ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ!


Όχι μόνο συνεχίζουν να μας… προτιμούν τα «προσφυγάκια» (παρά τον σίγουρο πλέον «εγκλωβισμό» τους στην Ελλάδα), αλλά πιάνουν τώρα και… νέα λιμάνια.

Έτσι, ένα ξύλινο σκάφος με περίπου 40 «προσφυγάκια» εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί στις Κυκλάδες, στην περιοχή Κέας, Κύθνου και Σερίφου, έπειτα από έρευνες του Λιμενικού.

Το Λιμενικό είχε ειδοποιηθεί από κλήση επιβαίνοντα και το σκάφος τελικά ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από ιδιωτικό σκάφος στον Μέριχα της Κύθνου.

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι…


ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΛΟΙΠΟΝ 
ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ… 
156 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ


Το γνωρίζουν εκ των προτέρων, ότι θα «εγκλωβιστούν» στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζουν απτόητα να μπουκάρουν από τα «ανοιχτά σύνορα» των συριζοψεκασμένων τα «προσφυγάκια». Όχι στους ρυθμούς που έρχονταν μέχρι το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, αλλά… φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.

Έτσι, συνολικά 121 «προσφυγάκια» έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τριήμερο, συν 35 ακόμα που προσάραξαν στην Κύθνο (στην Λέσβο αποβιβάστηκαν 29 άτομα, στη Χίο 51 και στη Σάμο 41).

Ε,Ε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ
 ΚΑΙ 300.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ!


Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους… επισκέπτες μας, καθώς επίσης και τους εκ Δυσμών (τα «προσφυγάκια» που αποδείχθηκαν λαθρομετανάστες και θα μας τους στείλουν πίσω «πακέτο» οι διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, κατ’ εφαρμογήν της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ). Τώρα έρχονται «προσφυγάκια» από τον Νότο!

Περίπου, λοιπόν, 300.000 «προσφυγάκια» θα φθάσουν δια θαλάσσης από τη Λιβύη στην Ευρώπη εντός του έτους, εκτιμά η FRONTEX, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», η οποία επικαλείται πληροφορίες από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας, Κλάους Ρέσλερ.

«Μιλούμε για 10.000 ανθρώπους την εβδομάδα», δηλώνει ο κ. Ρέσλερ στην εφημερίδα και επισημαίνει ότι αυτή η διαδρομή επιλέγεται πλέον από τους διακινητές, αν και είναι πολύ πιο επικίνδυνη, λόγω της στενής επιτήρησης στο Αιγαίο.

Ας ετοιμαστούν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» να τους δεχτούν! Και να τους πάρουν στα… σπίτια τους, γιατί δε θα χωράνε πουθενά!

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ 9 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ


Έναν ακόμα «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη», από την Αλβανία, συνέλαβαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για έναν 33χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα εξής:

10 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 9 κιλών και 66 γραμμαρίων,

1 δέμα κοκαΐνης βάρους 117 γραμμαρίων,

Το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών,

9 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών,

1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του,

2 κάρτες sim που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του,

1 αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης ποσότητας κάνναβης.

Να τον χαίρονται 
οι «συμπαραστάτες» 
και «αλληλέγγυοι», 
εσωτερικού κι εξωτερικού!