ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Εκατοντάδες χιλιάδες σφαίρες και βαρύς οπλισμός βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη - Συνελήφθησαν ιρακινοί τζιχαντιστές ως κάτοχοί τους - Φωτογραφίες




Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την σύλληψη τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι είχαν στις αποσκευές τους χατζάρες και προσπαθούσαν να περάσουν στην Τουρκία.

Σήμερα, το όλο δρώμενο «αναβαθμίστηκε», αφού δύο υποθέσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τον κίνδυνο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες από τους τζιχαντιστές που φέρνει στην Ελλάδα η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» του Σύριζα και της ΝΔ.

Όπως, λοιπόν, μεταδίδει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα alexpoli.gr, στην πρώτη υπόθεση μπλέκονται δύο άνδρες και ένα τροχόσπιτο. 

Το όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο για 2-3 ημέρες στο χώρο του λιμανιού και οι άνδρες του Λιμενικού το παρακολουθούσαν, καθώς είχαν κινήσει υποψίες οι κινήσεις των δύο ατόμων που επισκέπτονταν το τροχόσπιτο, ενώ έμεναν σε ξενοδοχείο. 

Πρόκειται για δύο Ιρακινούς, 22 και 28 ετών. 

Μέσα σε αυτό το τροχόσπιτο βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 σφαίρες, τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών.


Στην δεύτερη υπόθεση έχουμε τον εντοπισμό ενός ακόμη ιρακινού στο τελωνείο των Κήπων, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία, έχοντας στο αυτοκίνητό του 200.000 σφαίρες, δεκάδες όπλα, ανάμεσά τους και 7 Walter και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Στην έρευνα, βρέθηκαν κρύπτες μέσα στο τροχόσπιτο, στις οποίες εντοπίστηκαν:

α) δεκαοκτώ (18) πυροβόλα όπλα ραβδωτής κάννης με ένα γεμιστήρα έκαστο, εκ των οποίων τα έξι (06) έφεραν προσαρμοσμένα κλείστρα, ενώ τα υπόλοιπα δώδεκα (12) έφεραν τα κλείστρα εντός έτερης συσκευασίας,

β) είκοσι επτά χιλιάδες διακόσια πενήντα (27.250) φυσίγγια διαμετρήματος 22 χιλιοστών (22mm),

γ) δώδεκα χιλιάδες πεντακόσια (12.500) φυσίγγια διαμετρήματος 5,5 χιλιοστών (5,5mm).

Επίσης, οι δύο συλληφθέντες είχαν πάνω τους μετρητά- ευρώ, δολάρια, λίρες Τουρκίες και δηνάρια Ιράκ- και επτά κινητά τηλέφωνα.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που ειδοποιήθηκε προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου, επίσης Βρετανούς ιρακινής καταγωγής, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε στην περιοχή Τελωνείου Κήπων, σε ΙΧ με ρυμουλκούμενο όχημα. Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε:

α) Τέσσερα (04) αεροβόλα τυφέκια διαμετρήματος 5,5 χιλιοστών (5,5mm),

β) Περίπου διακόσιες χιλιάδες (200.000) φυσίγγια διαμετρήματος 22 χιλιοστών (22mm),

γ) Οκτώ (08) διόπτρες σκόπευσης.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ