ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!



Τι προβλέπουν άραγε οι διαδικασίες για τα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών; 

Πως ότι λέει ο κάθε αρχηγός κόμματος –σχετικό ή άσχετο με το ζήτημα που απασχολεί το συμβούλιο- καταγράφεται στα επίσημα πρακτικά, τα οποία εν συνεχεία δημοσιεύονται στον τύπο, για να μάθει ο ελληνικός λαός τι ρόλο έπαιξε ο καθένας τους. Όμως, στην περίπτωσή μας δεν κρατήθηκαν πρακτικά και ιδού πως:

«Στις αρχικές τοποθετήσεις τους, οι πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν ξύλινη γλώσσα περιγράφοντας τις γνωστές πάγιες απόψεις τους. Εκεί παρενέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης: «Αν μαζευτήκαμε εδώ για να μιλάμε τυπικά, υπό το άγχος της καταγραφής των θέσεών μας στα πρακτικά, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση, σαν άνθρωποι. Προτείνω να απελευθερωθούμε από το άγχος των πρακτικών και να μην τηρούνται μέχρι να περάσει η κρίση». Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε ασμένως και σταμάτησε η καταγραφή των απόψεων των πολιτικών αρχηγών στα πρακτικά, με την κουβέντα να συνεχίζεται πιο χαλαρή από εκείνη την στιγμή και μετά».

Και βέβαια, είναι προφανής ο πραγματικός λόγος που οι συστημικοί «άρχοντες» κατήργησαν τα πρακτικά:για να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό (και τον εισαγγελέα του μέλλοντος…) αυτά που κουβέντιασαν εκεί μέσα, γιατί αν τα μάθει θα φρίξει!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ