ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μαθήματα ιστορίας από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο στη Βουλή: "Καταψηφίζουμε και καταγγέλλουμε την μνημονιακή Κυβέρνηση του Τσίπρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος της Χώρας και μοναδική ελπίδα της Ελλάδος, διαλύει κάθε επιχείρημα της αριστεροδεξιάς Κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ, θυμίζοντας σε όλους γιατί το καθεστώς τον διώκει απηνώς και γιατί στο τέλος όμως θα Νικήσει...

Δείτε το βίντεο...


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε φέρει 27 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, μια μεθόδευση την οποία είχε καταγγείλει.

Με την παρούσα ΠΝΠ δεσμεύονται τα αποθεματικά των ΟΤΑ και δημόσιων οργανισμών για λόγους εθνικής ανάγκης σύμφωνα με την κυβέρνηση. Είναι όμως εθνική ανάγκη η πληρωμή της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Εννοείται όχι

Αναφέρθηκε επίσης ότι η παρούσα ΠΝΠ είναι ένας εσωτερικός δανεισμός, από τον οποίο όμως απέχει η προδοτική μεγαλοαστική τάξη της χώρας. Αν υπήρχε πραγματική εθνική ανάγκη, για να καταγγελθεί το μνημόνιο, να πούμε ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία, τότε με σύμπνοια όλοι θα συμφωνούσαμε.

Το χρέος της χώρας είναι επαχθές και το πρόβλημα της Ελλάδος δεν μπορεί να λυθεί με κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην καταγγελία του Μνημονίου και θα καταψηφίσει την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ