ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΙΜΙΑ 2013 - Μνήμη Ηρώων- ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΙΜΙΑ 2013 - Μνήμη Ηρώων

 
Ημερομηνία: Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013 - 19:00

Περιοχή: Μνημείο Ιμίων Λεωφόρος Βασ. Σοφίας

 Διοργανωτής: Επιτροπή Εθνικής Μνήμης
 
Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης διοργανώνει ανελλιπώς από το 1997 εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του '96 στα ΙΜΙΑ, όπου έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι εθνομάρτυρες Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός.
 
Τότε το αιματοβαμμένο Ελληνικό έδαφος έγινε αμαχητί "γκρίζα ζώνη", όπου οι Έλληνες απαγορεύεται να πλησιάσουν απ' τις ίδιες τις αρχές του κράτους τους.
 
Μια προδοσία που ζητά τιμωρία. Πεσόντες που ζητούν δικαίωση.
 
Την τραγική βραδιά της εθνικής ταπείνωσης και της προδοσίας, τη νύχτα της 30ης προς 31η Ιανουαρίου του 1996, οι μόνοι που διαμαρτυρήθηκαν ήταν 100 αυθόρμητα συγκεντρωμένοι έξω απ' την Βουλή  , που φώναζαν το σύνθημα που έγινε πλέον συνειδητή εθνική κραυγή:
 
"ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ". 
 
Φέτος για ακόμη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες  θα τιμήσουν την μνήμη των πεσόντων ηρώων!
 
Σάββατο 2/2 19:00 Μνημείο Ιμίων Λεωφόρος Βασ. Σοφίας (Έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών)
 
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ