ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

To Συνδικάτο της Μεταπολίτευσης εξολοθρεύει τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς...





Αρχές δεκαετίας του ’90 σε club της παραλιακής, περασμένα μεσάνυχτα. Ο οδηγός-αστυνομικός του ισχυρού υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται στο πάρκινγκ. 

Πέφτει σύρμα και σε λίγα λεπτά ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης σπεύδει προς το μέρος του με μια μαύρη πλαστική σακούλα τίγκα στα πεντοχίλιαρα σαν να ήταν πετσετάκια. 
Πάνω τους τα δακτυλικά αποτυπώματα των νεαρών πελατών που χτυπιόντουσαν κάτω από τα dexx του γνωστού dj. 

Στη συνέχεια ο οδηγός-αστυνομικός έβαζε μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου και χανόταν στο σκοτάδι με προορισμό το επόμενο μαγαζί, στον ιδιοκτήτη του οποίου ο ισχυρός υπουργός έκανε πάσης φύσεως διευκολύνσεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες τα στραβά μάτια.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός δείχνει αξιοθαύμαστη αντοχή στο χρόνο και εγκληματισμό στις νέες "τεχνολογίες". 
Όταν εμφανίστηκε η μόδα των offshore ήταν από τους πρώτους που απέκτησαν σε διάφορους εξωτικούς παραδείσους, ξεκινώντας από τη μαρτυρική (και όχι μαρτυριάρα) Κύπρο, η οποία εξελίχθηκε σε παράδεισο της διαφθοράς και του εγκλήματος.

Ο ίδιος διακρίνεται για τις κωλοτούμπες του και την ικανότητά του, όχι μόνο να παραμένει εκτός Κορυδαλλού, αλλά ποτέ να μην έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους δικαστικούς ρεπόρτερς. 

Σαν και δαύτον γέννησε εκατοντάδες η περίφημη μεταπολίτευση, οι οποίοι μάλιστα άδραξαν την ευκαιρία να «νομιμοποιηθούν», όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, είπε για πρόεδρο οργανισμού ότι μπορεί να κάνει ένα μικρό δωράκι-500 χιλιάδων δραχμών εκείνη την εποχή- στον εαυτό του.

Ο μακαρίτης ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ έκανε υποδειγματικό ..."κάστινγκ" όταν στελέχωνε το Κίνημα. Με λίγες εξαιρέσεις εντίμων αγωνιστών όπως ο Σάκης Καράγιωργας, ο Αντώνης Τρίτσης, ο Γιώργος Γεννηματάς και κάποιοι άλλοι, τους περισσότερους θα τους ήθελε και ο Αλ Καπόνε στην δούλεψή του.

Άλλωστε σε μια χώρα που μέσα σε 40 χρόνια κατάφερε να χρωστάει 500 δις αντιλαμβάνεται κανείς πως μόνο η αρετή και η εντιμότητα δεν διέκριναν το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού της. 

Οι φοιτητές με τα αμπέχωνα που πρασίνιζαν το προάυλιο της Νομικής, θα έπεφταν στην συνέχεια σαν ακρίδες στα well-done φιλέτα της εξουσίας.

Παράλληλα με τις διεφθαρμένες πολιτικές εξουσίες βάδιζαν και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, τους οποίους κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ακούμπησαν τα κουμπούρια και οι ρουκέτες της Τρομοκρατίας.

Η μεταπολίτευση δεν ήταν παρά ένα μεγάλο πάρτυ αρπαχτής και διαφθοράς. 
Τα περίφημα ΜΟΠ αρχικά και τα Πακέτα Στήριξης στη συνέχεια θα έχτιζαν χιλιάδες «πολιτιστικά» κέντρα στην Αθήνα και την επαρχία ώστε να μπορεί ο λαός να λικνίζεται ανέμελος στη πίστα και με την λογική ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε να διαπερνά όλες τις κοινωνικές τάξεις. 

Την ώρα που ο λαός έπεφτε στην παγίδα του εκχυδαισμού, οι πονηροί της εξουσίας φρόντιζαν η κάθε επόμενη μίζα, μπάζα, αρπαχτή, να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη.

Κανένα έργο, καμία ανάθεση, καμία αγορά εξοπλιστικών δεν έγινε χωρίς να λαδωθεί η μηχανή. 
Η φούσκα του Χρηματιστηρίου, η Siemens , τα Εξοπλιστικά, τα δημόσια έργα και ο ΟΠΑΠ θα ήταν οι ατμομηχανές του Συνδικάτου της Μεταπολίτευσης που κυβέρνησε την Ελλάδα με τα χαρακτηριστικά της Μαφίας.

Άλλωστε ο συγχωρεμένος Αλ Καπόνε το συνειδητοποίησε πολύ νωρίς: «Καμία Μαφία, δεν είναι σαν την Μαφία του Κράτους...», είχε πει και είναι κρίμα που δεν ζει για να διαπιστώσει πως η σύγχρονη Ελλάδα είναι μια χώρα- πρότυπο στις προδιαγραφές του!

Μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένα «ευαίσθητα» υπουργεία και η ευαισθησία έχει να κάνει με τις τσέπες των υπουργών και του συστήματος που έχει στηθεί εντός και εκτός.

Πέρασαν δεκαετίες ολόκληρες με το δημόσιο χρήμα να ελκύει τα πιο αιμοδιψή θηρία. Η φυλάκιση του Κοσκωτά στάθηκε αφορμή να τελειοποιήσουν τις μεθόδους τους. 

Οι διάδοχοί του φρόντισαν να ξεκινήσουν αντίστροφα την εντυπωσιακή επιχειρηματική τους πορεία: Επέλεξαν να ακουμπήσουν πρώτοι και να μολύνουν συγκεκριμένους δικαστές με τους οποίους συμπορεύτηκαν ώστε να αποκτήσουν ισχυρές πλάτες στην Δικαιοσύνη κι εκείνη να τους παρέχει διαχρονική κάλυψη.

Φυσικά όταν θα ερχόταν ο λογαριασμός, ο γνωστός «σπιούνος» θα φρόντιζε να καρφώσει τους ενόχους με το μαξιμαλιστικό «μαζί τα φάγαμε»: 

Για μια ακόμη φορά οι διεφθαρμένες ηγεσίες που έκλεψαν στην κυριολεξία το μέλλον μιας (τουλάχιστο) γενιάς, θα έβρισκαν τρόπο να κατηγορήσουν τον λαό και να αθωώσουν τους εαυτούς τους. 

Όσο για τους πολίτες, επειδή πολλοί ισχυρίζονται ότι ο λαός ακόμη δεν είπε την τελευταία του λέξη, ας ελπίσουμε πως αυτή η λέξη δεν θα είναι κάποια ατάκα από τούρκικο σήριαλ με την ημισέληνο στην Ακρόπολη...

Βασίλης Μπόνιος


Σφάζονται μεταξύ τους τα ΜΜΕ 
και οι μεγαλοδημοσιογράφοι... 
Θα έρθει η ώρα όλων όμως...


TOYΡΚΙΑ: : Kούρδος δήμαρχος καλεί Αρμένιους να γυρίσουν στη γη τους




«Ενας Αρμένιος, ένας Ασσύριος και ένας Χαλδαίος που οι παππούδες ή οι προπαππούδες του γεννήθηκαν στο Ντιγιαρμπακίρ έχει το ίδιο δικαίωμα να ζει στο Ντιγιαρμπακίρ με εμένα, που είμαι Κούρδος και γεννήθηκα επίσης εδώ. 

Θα ήθελα να προσκαλέσω όλες τις εθνοτικές ομάδες που οι πρόγονοί τους ζούσαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή να επιστρέψουν στο Ντιγιαρμπακίρ».


Πριν από λίγα χρόνια, η δήλωση αυτή θα ισοδυναμούσε με «εθνική προδοσία» στην Τουρκία και απαρχή φυλακίσεων και δεινών για όποιον θα τολμούσε να τη διατυπώσει. 

Ομως διατυπώθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Οσμάν Μπαϊντεμίρ (photo) δήμαρχο της πόλης της νοτιοανατολικής Τουρκίας - και μάλιστα ενώπιον κοινού αποτελούμενου από δεκάδες επίσημους καλεσμένους από την Αρμενία. 

Το ακροατήριο συμμετείχε σε διεθνή συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Τα Μέσα Ενημέρωσης και οι Τουρκοαρμενικές Σχέσεις σήμερα».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανάμεσά τους και πολλούς Αρμένιους, ο κούρδος δήμαρχος έκανε ένα ακόμη βήμα: κατήγγειλε όσους κούρδους ενόπλους συμμετείχαν στη γενοκτονία (δεν χρησιμοποίησε τον όρο, αλλά τη λέξη «σφαγές») των Αρμενίων το 1915 και εξήρε όσους απείχαν.

«Προσωπικά, στη συνείδησή μου, καταριέμαι τη σκληρότητα [των γεγονότων] του 1915. Εμείς αποποιούμαστε την κληρονομιά όσων παππούδων μας συμμετείχαν σε αυτές τις σφαγές και τιμούμε τη μνήμη όσων αντιτάχτηκαν στο μακελειό και την βαναυσότητα. 

Το να αρνιόμασταν τα εγκλήματα που διέπραξαν κάποιοι από τους προγόνους μας σημαίνει ότι θα εγκληματούσαμε κι εμείς σήμερα με τον τρόπο μας» είπε χαρακτηριστικά ο Μπαϊντεμίρ, στέλεχος του κόμματος «Ειρήνη και Δημοκρατία», το οποίο εκφράζει συμφέροντα της κουρδικής μειονότητας στην Τουρκία.

Τέλος, ο δήμαρχος επανέλαβε ένα «όνειρό του»: 

Να ανεγερθεί μνημείο για όλα τα θύματα των εθνοκαθάρσεων, όπως θα λέγαμε σήμερα, στην Ανατολία από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι το 1930. «Θα ήθελα να επισκεφτώ αυτό το μνημείο μαζί με Τούρκους, Αρμένιους και Κούρδους, να θρηνήσουμε όλοι μαζί για τους νεκρούς μας. 

Οι Τούρκοι, οι Κούρδοι, οι Πέρσες, οι Αραβες, όλοι οφείλουμε να κάτσουμε στο τραπέζι του διαλόγου για να μπορέσουμε να ζήσουμε ειρηνικά ο ένας δίπλα στον άλλο» κατέληξε ο ηλικίας 41 ετών Μπαϊντεμίρ.








Γενοκτονία των Αρμενίων





Enver Pasha, Τουρκία



Αριθμός νεκρών: από 1,1 εκατ. μέχρι 2,5 εκατ.

Χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία: 5 (1913-1918)

Χειρότερο αδίκημα: Γενοκτονία των Αρμενίων







Τύπος καθεστώτος: Στρατιωτικό

Αιτία θανάτου: Σκοτώθηκε σε μάχη σύμφωνα με αρκετές πηγές

Βίντεο-ντοκουμέντο: Εξομοίωση προσβολής τουρκικών αποβατικών από μαχητικά της ΠΑ


Βίντεο-ντοκουμέντο:
 Εξομοίωση προσβολής τουρκικών αποβατικών από μαχητικά της ΠΑ


http://www.youtube.com/watch?v=uwduXhSCmx8&feature=plcp



Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από βίντεο άσκησης προσβολής ναυτικών στόχων της ΠΑ στο πεδίο βολής Καράβια, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της Αεροπορίας ακόμα και υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες.



Το βίντεο της 338 ΜΔΒ παρουσιάζει τα ελληνικά μαχητικά να εξαπολύουν βόμβες κατευθυνόμενες με δέσμη laser GBU-16 και να πλήττουν τους στόχους στο πεδίο βολής με απόλυτη επιτυχία.



Στην συγκεκριμένη άσκηση ακολουθήθηκε το ίδιο σενάριο με αυτό που τα μαχητικά της ΠΑ εφήρμοσαν τις τρείς τελευταίες μέρες στο πεδίο βολής Καράβια στο Μυρτώο πέλαγος.
Στην άσκηση συμμετείχαν οι 338 Μοίρα με αεροσκάφη F-4E AUP από την Ανδραβίδα και οι Μοίρες κρούσης του Αράξου, δηλαδή η 335Μ με τα αεροσκάφη F-16 Adv. και η 336Μ με τα βομβαρδιστικά Α-7 Ε.


Εκτός από τις κατευθυνόμενες βόμβες GBU-16 τα ελληνικά μαχητικά χρησιμοποίησαν με επιτυχία πυραύλους Maverick AGM-65 A/G, GBU-8 HOBOS, και βόμβες διασποράς MK-20 ROCKEYE.


Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε την καταστροφή ναυτικών στόχων που βρίσκονταν σε κίνηση υπό αντιαεροπορική προστασία και πιο συγκεκριμένα αποβατικά πλοία τα οποία συνοδεύονταν από φρεγάτες.

Το Κουρδιστάν σε ευρωπαϊκό χάρτη.

«Οι Αμερικανοί στον χάρτη της Ευρώπης έχουν συμπεριλάβει και το Κουρδιστάν»




Η αμερικανική εφημερίδα New York Times στο χθεσινό της φύλλο, έχει έναν νέο παγκόσμιο χάρτη με τα έθνη που είναι απάτριδα και τις εθνικές μειονότητες που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


To "Eurominority" με το Κουρδικό Ινστιτούτο του Παρισιού, έχουν δημιουργήσει ένα νέο χάρτη του Κουρδιστάν. 



Ο χάρτης περιέχει τις κύριες πόλεις, βουνά, ποτάμια και λίμνες από το ιστορικό Κουρδιστάν. 

Ο χάρτης δίνει τα σημεία των κουρδικών επαρχιών που υπάρχουν μεταξύ της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράν και του κράτους του Ιράκ. 

Στο χάρτη εμπεριέχονται και οι κουρδικοί διάλεκτοι συνθέτοντας έτσι έναν πολυσύνθετο ιστορικό χάρτη του Κουρδιστάν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μία άκρη του Κουρδιστάν βρέχεται από τη Μεσόγειο Θάλασσα ενώ το άλλο άκρο χάνεται στα βάθη της Ανατολίας- φθάνει στο Maraş, Elbistan, Koçgiri, Erzincan, Erzurum, Kars, Iğdır και ανεβαίνει μέχρι την επαρχία Ağrı.

Στο Κουρδικό κράτος περιέχονται η Μοσούλη και το Κιρκούκ.

Ο χάρτης βάσει των στοιχείων τα οποία παραθέτει θεωρείται από τον ξένο Τύπο ως εξαιρετικά αξιόλογος, γράφει το δημοσίευμα του Ζάπ Χαμπέρ.


ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...!!