ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα την μείωση του «χρέους»

Ένα ακόμη βήμα μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό αποτελεί πραγματικότητα, καθώς η Ελλάδα, ενώ θα παραμείνει σε ασφυκτικό περιβάλλον επιτήρησης από την τρόικα και μετά την τυπική έξοδό της από τα μνημόνια, με διακανονισμό σχετικά με το χρέος της που διασφαλίζει την Ευρώπη από τον κίνδυνο μιας νέας χρεοκοπίας την περίοδο 2022-2023, αλλά δεν ενθαρρύνει σε καμία περίπτωση την αύξηση του επιπέδου ευημερίας των Ελλήνων, δείχνει, με την κυβερνητική εμμονική στρατηγική που ακολουθείται, απολύτως ενδοτική στο να δεχθεί χιλιάδες επιπλέον λαθρομετανάστες στο έδαφός της.
Αυτά τουλάχιστον συμπεραίνονται από την συνεδρίαση του πρόσφατου Eurogroup σε σχέση με τον τελικό διακανονισμό για το εκτός ελέγχου «χρέος» της Ελλάδας, αλλά και τον τρόπο που τοποθετείται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις έντονες διεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο  για το λεγόμενο «προσφυγικό»! Με την γερμανική καγκελαρία ασφυκτικά πιεσμένη από τις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην κυβέρνησή της, αλλά και την αντιπολίτευση, να δώσει μια «γρήγορη» και απολύτως δραστική λύση στο ζήτημα των «προσφύγων» που έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ουγγαρία να καλούν σε «συμμαχία των προθύμων» τις ευρωπαϊκές δυνάμεις για να κλείσουν τα σύνορα στους «πρόσφυγες» και την Ιταλία να επιζητεί το τέλος της περιώνυμης Συνθήκης του Δουβλίνου, 
η Ελλάδα ανοίγει και πάλι τα σύνορά της στα 
«καραβάνια» των «προσφύγων».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μ. Σαλβίνι, ηγετικό στέλεχος της Λέγκας, διαδήλωνε προς τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο ότι «αν κάποιος στην Ευρώπη πιστεύει ότι η Ιταλία πρέπει να συνεχίσει να είναι καταυλισμός προσφύγων κάνει λάθος»η Αθήνα εκπέμπει εντελώς διαφορετικό μήνυμα.
Είναι χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγής», την προηγούμενη Τετάρτη, όταν κήρυσσε «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες», αλλά και άλλες πρώτες σελίδες του κυβερνητικού Τύπου, ενώ ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Μπαλαούρας, σε σχετικό άρθρο του προέβαλε την άποψη, ενισχύοντας μάλιστα την προσέγγιση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, ότι οι «πρόσφυγες» και οι λαθραίοι οικονομικοί μετανάστες θα πρέπει να αξιοποιηθούν και να ενταχθούν σε δουλειές στην βάση της αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας και όχι σε κεντρικές δομές!
Για μια ακόμη φορά, η ανεύθυνη πολιτική ηγεσία της Χώρας προχωρά σε ένα προσκλητήριο προς τους λαθρεμπόρους ανθρώπων και τις ΜΚΟ να οδηγήσουν τις φορτωμένες βάρκες προς τα Ελληνικά παράλια ή τα καραβάνια προς τα χερσαία σύνορα της Χώρας.
Γι’ αυτόν προφανώς τον λόγο, έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή τα σχέδια για την υποδοχή χιλιάδων νέων λαθρομεταναστών που θα έρχονται από τα τουρκικά παράλια ή θα επιστρέφουν από την Γερμανία. Τα σκληρά ανταλλάγματα για την απομείωση του «χρέους» αναμένεται ότι θα έχουν πολύ χειρότερες συνέπειες στην Ελληνική κοινωνία, καθώς οι ήδη στοιβαγμένοι «πρόσφυγες» στα hot spots άρχισαν αν μετακινούνται προς την ενδοχώρα, ώστε να αδειάσουν οι ακριτικοί καταυλισμοί για να ξαναγεμίσουν.
Σε «νεκρό χρόνο», στις 8 Ιουνίου, οι επικεφαλής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και Γιάννης Μπαλάφας, συναντήθηκαν με τους περιφερειάρχες της Χώρας, αποφασίζοντας, την «καθιέρωση εθνικών μηχανισμών για την υλοποίηση προγραμμάτων ένταξης των μεταναστών», προκειμένου «να προχωρήσει ο ισομερής καταμερισμός των προσφύγων σε όλες τις περιφέρειες της χώρας». Μάλιστα, ο υφυπουργός Μπαλάφας κατέστησε σαφή την πρόθεση της κυβέρνησης για πλήρη αφομοίωση των «προσφύγων»! Σχεδόν ταυτόχρονα, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης υπέγραψε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ύψους 3 εκατ. ευρώ, που αφορά «στις μετακινήσεις 30.000 τρίτων χωρών από το Αν. Αιγαίο και τον Έβρο προς την ηπειρωτική χώρα».
Η συγκεκριμένη δράση θα τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Ιουλίου και σύμφωνα με το περιεχόμενο της πρόσκλησης στόχος είναι:
«α) η αποσυμφόρηση των νησιών από την αυξημένη εισροή προσφύγων για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης

 β) η αποσυμφόρηση των δομών υποδοχής προκειμένου να αυξηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας νέων προσφύγων

 γ) η προώθηση των υπηκόων τρίτων χωρών που πληρούν τις προϋποθέσεις σε κατάλληλες δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα, με σκοπό την άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους…»

Με δεδομένο ότι η Τουρκία, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Εξωτερικών Μεβλέτ Τσαβούσογλου, αποφάσισε το μονομερές πάγωμα της συμφωνίας επανεισδοχής (2016) όσων περνούν παράνομα στην Ελλάδα από την γείτονα, προκύπτει σαφώς πως όλη η Ελληνική Επικράτεια θα μετατραπεί σε απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης, στο οποίο θα «εναποτίθενται» όσες χιλιάδες εξαθλιωμένων είναι ανεπιθύμητοι από την Δυτική και την Κεντρική Ευρώπη και δη από την Γερμανία. Ο εποικισμός της Χώρας με λαθρομετανάστες βρίσκεται σε πλήρη διαδικασία, με σαφή σκοπό αυτόν τον οποίο αναφέραμε στην αρχή.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ