ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Δημοκρατικό» πραξικόπημα στην Ιταλία παρόμοιο με αυτό που σχεδίαζαν στην Γαλλία

Η επέλαση των πατριωτών θα αποκαλύψει την δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων


Στην Ιταλία τις εκλογές κέρδισαν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά οι δυνάμεις που αντίκεινται στην κυριαρχία του ευρώ. Από την μία πλευρά το ευρωσκεπτικιστικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων και από την άλλη πλευρά οι πατριώτες της Λέγκας του Βορρά σχημάτισαν μία ισχυρή πλειοψηφία που προφανώς ήταν εντολή του «κυρίαρχου Λαού».

Πλην, όμως, ο πρόεδρος της Ιταλίας αρνήθηκε να δεχτεί την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Με πρόφαση έναν υπουργό αρνήθηκε να υπογράψει τους διορισμούς και αντ’ αυτού έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε έναν τεχνοκράτη, τέως υπάλληλο του ΔΝΤ, ο οποίος προφανώς δεν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, οδηγώντας την χώρα ξανά σε εκλογές.

Παρόμοια σενάρια είχαν αποκαλυφθεί και προ των γαλλικών προεδρικών εκλογών, όταν στις δημοσκοπήσεις φάνταζε εξόχως πιθανό να εκλεγεί η Λεπέν. Τότε, θυμίζουμε, είχε καταρτιστεί «λεπτομερές σχέδιο για την προστασία της δημοκρατίας», το οποίο προέβλεπε ανεξέλεγκτη δράση των αριστερών παρακρατικών και κήρυξη καταστάσεως «εκτάκτου ανάγκης» και διατήρηση της παλαιάς κυβερνήσεως στην θέση της μέχρι… νεωτέρας..

Στην Ιταλία απαιτήθηκε απλώς και μόνο η δράση ενός ανθρώπου, αλλά αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι η «δημοκρατία» τους πιστεύει στην ψήφο του «κυρίαρχου Λαού» μονάχα όταν αυτή συμφωνεί μαζί τους και τους παραδίδει τα ηνία. 

Όταν ο «κυρίαρχος Λαός» αποφασίζει να τους αντικαταστήσει, τότε αρχίζει το πραξικόπημα των διεθνών τοκογλύφων.















ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ, ΓΙΝΕΤΕ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


88 ημέρες αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί


88 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί στον "σουλτάνο" πολιτικάντηδες δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια, σε καμία απάντηση σε αυτήν την πρωτοφανή τουρκική πρόκληση.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους.

Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρίας!,