ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΗΜΑΤΟΣ»: 
ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Μετά το in.gr, το οποίο προ μηνός -μεταφέροντας πληροφορίες από κρυφές δημοσκοπήσεις- αποκάλυψε πως η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει 1-2 μονάδες λόγω του πατριωτικού κλίματος που είχε καλλιεργηθεί από τις απανωτές τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, μια ακόμα πληροφορία συστημικού μέσου επιβεβαιώνει την συνεχή άνοδο των ποσοστών του Κινήματος! Και μάλιστα, μέσω… Βρυξελλών!

Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Βιώσιμη έξοδος» VS «καθαρής εξόδου», που δημοσιεύεται στο vima.gr, αναφέρεται η εντολή των Ευρωπαίων «δανειστών» (τοκογλύφων) προς τους εν Ελλάδι τοποτηρητές τους, να μην γίνουν βουλευτικές εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές (που θα διεξαχθούν στα τέλη Μαΐου 2019), για να μην υπάρξει αναστάτωση που θα ωφελήσει πολιτικά την «ακροδεξιά», σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προσθέτοντας, πως παρακολουθούν με προβληματισμό και ανησυχία την συνεχή άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής! Ιδού η αποκάλυψη: 

«Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους δανειστές είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση μετά τη λήξη του προγράμματος και το κυριότερο, αν αυτό το ορόσημο θα αποτελέσει αφορμή για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο, κάτι που απεύχονται. Πίσω από τις κλειστές πόρτες αυτό που απασχόλησε όλες τις πλευρές είναι ο πολιτικός κίνδυνος και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η Ελλάδα σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. 

Οι Ευρωπαίοι διεμήνυσαν στην Αθήνα ότι μέχρι τις ευρωεκλογές του Μαΐου, που είναι κρίσιμες για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, θέλουν «ήρεμα νερά» και όχι αιφνιδιασμούς που θα διαταράξουν αυτή την πορεία. Ωστόσο, εκτιμούν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν σε κανέναν τίποτε και ανησυχούν. Μάλιστα, παρακολουθούν συστηματικά τις δημοσκοπήσεις και σημειώνουν την άνοδο της Ακροδεξιάς στη χώρα μας με προβληματισμό».

Αλήθεια, ποιες δημοσκοπήσεις που «σημειώνουν άνοδο της Χρυσής Αυγής» παρακολουθούν με «προβληματισμό» οι… φίλοι μας οι «δανειστές»; 

Γιατί στις «δημοσκοπήσεις» που δημοσιεύονται εδώ στην Ελλάδα, άνοδος εμφανίζεται μόνο για το… κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! 

Προφανώς, όχι αυτές τις… μαϊμούδες που δημοσιεύονται, προς χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αλλά τις «κρυφές» που βγάζουν… λαβράκια!

Αντίοχος