ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ! ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ :Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Τόνους μαρξιστικού δηλητηρίου χύνουν από χθες το βράδυ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, κατά του λαού της Λέσβου που ξεσηκώθηκε ζητώντας την πατρίδα του πίσω. Μάλιστα, η γραμμή που περνάει το καθεστώς των ΣΑΠΙΩΝ (η οποία αποτυπώνεται στους τίτλους των ΜΜΕ), είναι ότι αυτοί που ξεσηκώθηκαν ήταν «ακροδεξιοί». 

Ιδού ποιοι ήταν, σύμφωνα με αντικειμενική ανταπόκριση τοπικού μέσου του νησιού:  

«Πραγματική λαοθάλασσα δημιούργησαν εκατοντάδες κόσμου σήμερα το απόγευμα (19:00) στην προκυμαία Μυτιλήν ης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν πριν λίγο στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού  τον εθνικό μας ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στην προτομή του Λιμενάρχη Καζάκου έξω από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή «Ελλάς- Ελλάς» υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία…».

Αυτή είναι η αλήθεια που σας πονάει, κομμούνια, τώρα που χάσατε τον έλεγχο του άλλοτε «κόκκινου νησιού»! Του άλλοτε και ΠΟΤΕ ΠΙΑ «κόκκινου νησιού», που στις επόμενες εκλογές θα εκλέξει πανηγυρικά τον πρώτο εθνικιστή βουλευτή!


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ 

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ! 

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ  ΒΙΝΤΕΟ

larisa-syri-thumb-large--2-thumb-large-thumb-large
Εκατοντάδες μετανάστες, που κατά 85% με 90% είναι λαθρομετανάστες και ελάχιστοι είναι πρόσφυγες από την Συρία, περνούν καθημερινά τον ποταμό Έβρο με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς και την κατάσταση να γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη.

Σε όλα σχεδόν τα γύρω χωριά αλλά και την Ορεστιάδα, από τη Νέα Βύσσα, το Χειμώνιο, το Θούριο, το Σοφικό, το Πύθιο, το Πραγγί, βλέπει κανείς μέσα σε αυτά ή στους αγροτικούς και τους επαρχιακούς δρόμους, ανθρώπους κάθε ηλικίας, φανερά ταλαιπωρημένους να περπατούν με τα πόδια, κουβαλώντας αρκετοί και μικρά παιδιά στην αγκαλιά ή υποβοηθώντας μεγαλύτερους σε ηλικία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου φαίνεται πως έχουν βρει κάποιο… εύκολο πέρασμα οι Τούρκοι (και όχι μόνο) διακινητές και περνούν με πλαστικές βάρκες απέναντι τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, εισπράττοντας 900 με 1.000 το άτομο μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό.



Μόλις περνούν στην ελληνική πλευρά του Έβρου, κατευθύνονται στα ΚΤΕΛ της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου και παίρνουν τα λεωφορεία για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου εκεί να καταθέσουν αιτήσεις ασύλου. 
Άλλωστε οι λαθροδιακινητές έχουν πληροφορηθεί ήδη την δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που επιτρέπει σε όσους έρχονται να κινούνται ελεύθερα σε όλη την χώρα και αυτό το διαδίδουν σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να τους περάσουν από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Βασικά, πάντα ανοιχτά ήμασταν, απλά στον Έβρο αυτό δεν ίσχυε για κάποια χρόνια…

Τώρα όμως ο Έβρος είναι «ανοιχτό σύνορο» για τους απρόσκλητους «επισκέπτες».

Και τώρα που έρχεται το γλυκό καλοκαιράκι και η στάθμη του νερού θα πέσει κατά πολύ, θα έρθουν ακόμη περισσότεροι «επισκέπτες»…

Κι όσο θα αυξάνονται τα «προσφυγάκια», τόσο θα αυξάνονται και τα φράγκα για τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»!


Ντου από παντού και 
ζήτω τα ανοιχτά σύνορα σύντροφοι!!!


Κ.Π.