ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

57334db61dc5245b4e8b486b

Φαίνεται πως το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό της χώρας καθώς, πραγματικό πονοκέφαλο στα κομματικά επιτελεία έχουν προκαλέσει οι νέες δημοσκοπήσεις που διεξάγονται σε όλη την χώρα, καθώς καταγράφουν ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονη καταβαράθρωση των ποσοστών των δύο κυβερνώντων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα λοιπόν με 48ωρη κυλιόμενη δημοσκόπηση – τα αποτελέσματα της οποίας ΔΕΝ δημοσιοποιούνται – για λογαριασμό μεγάλου κόμματος η κατάρρευση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει σταματημό!

Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη καταγράφεται ξεκάθαρα ως δεύτερη πολιτική δύναμη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετούς νόμους πιάνει μόλις και μετά βίας το 5%, ενώ οι ΑΝΕΛ καταγράφουν ποσοστά της τάξης του 1%.

Ενδεικτικό είναι το άρθρο της δημοσιογράφου των «Νέων», Καρόλινας Παπακώστα με τίτλο «Ποσοστά» στο οποίο σημειώνει: «Η πρώτη δημοσκόπηση κυκλοφόρησε την ημέρα που στους Ψαράδες στήθηκε η λευκή τέντα για τον γάμο με φόντο τη Μεγάλη Πρέσπα κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δοκίμαζε το πατέ των συμπεθέρων από τα Σκόπια. Σύμφωνα με αυτήν, η ΝΔ πιάνει 27% στη Βόρεια Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ 9,1%. Έκτοτε οι φήμες πως το κυβερνών κόμμα καταρρέει δημοκοπικά στη Βόρεια Ελλάδα φουντώνουν».
 
Παράλληλα μια άλλη δημοσκόπηση της καπαresearch για λογαριασμό του peloponisosnews.gr, είδε το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά το peloponnisosnews.gr αναφέρει«Με βάση την παρακάτω κάρτα ανταποκρίθηκαν οι Πελοποννήσιοι στην μεγάλη έρευνα της Κάπα Research για την Πελοπόννησο για την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές. Φαίνεται ότι η ΝΔ έχει ένα προβάδισμα περί των 10 μονάδων πρώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και τέταρτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής.»
pelloponisos_kaparesearch
Αναλυτικά τα ποσοστά:
Νέα Δημοκρατία 24,5%
Σύριζα 14,4%
Χρυσή Αυγή 11%
Κίνημα Αλλαγής 7,7%
ΚΚΕ 4%
ΑΝΕΛ 2,2%
Ένωση Κεντρώων 2,7%

Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο η έρευνα της εταιρείας MRB, με αντικείμενο την αξιολόγηση της στάσης των πολιτικών αρχηγών για το μακεδονικό, στην οποία ο Ν. Μιχαλολιάκος έρχεται δεύτερος σε θετικές γνώμες, με 17,4% – με πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη (27%), ενώ το υψηλό ποσοστό του «δεν ξέρω δεν απαντώ» καταδεικνύει την λεγόμενη »κρυφή ψήφο» που πάντα υπάρχει στις σφυγμομετρήσεις για την Χρυσή Αυγή.
new-picture-6
Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους! Ειδικότερα, θετική γνώμη για τον Ν. Μιχαλολιάκο έχει το 29,3% των ψηφοφόρων της Ένωσης Κέντρου του 2015, το 23% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, το 17,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 16,8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 15,7% των ψηφοφόρων του Ποταμιού, το 7% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ (!!!), το 5,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 12.9% της «αδιευκρίνιστης» ψήφου!


Συνοψίζοντας τα παραπάνω δημοσκοπικά ευρήματα, είναι φανερό πως η Χρυσή Αυγή φλερτάρει με την δεύτερη θέση στις προσεχείς εκλογές, ένα σενάριο που προκαλεί νευρικότητα στα κομματικά επιτελεία των υπολοίπων κομμάτων, στα οποία έχει ξεκινήσει πυρετός διαβουλεύσεων με σκοπό να βρεθούν τρόποι αναχαίτισης της Χρυσής Αυγής.

Οι προτάσεις είναι πολλές και το βέβαιον έιναι πως δρομολογούνται πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο χρόνος κυλάει υπερ του εθνικιστικού κόμματος, που φαίνεται να ενισχύεται μέρα με την μέρα. Ίσως έτσι εξηγείται αφ ενός μεν η αναδίπλωση της ΝΔ για το σκοπιανό, αφ ετέρου δε τα υπονοούμενα που άφησε πρόσφατα ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Η πίεση στους ΑΝΕΛ αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο, όσο πλησιάζει η ημερομηνία της συνόδου του ΝΑΤΟ όπου αναμένεται η ΠΓΔΜ να λάβει πρόσκληση συμμετοχής στην ευρωατλαντική συμμαχία, κάτι που ίσως δρομολογήσει περαιτέρω εξελίξεις στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Τα συνεχή συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα είναι ακόμα ένας παράγοντας που θα πρέπει να συνυπολογιστεί καθώς η μοναδική πολιτική δύναμη που εκφράζει την βούληση του ελληνικού λαού για το σκοπιανό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ