ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

22 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων οι τούρκοι αμφισβητούν ξανά την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο


Το γεγονός ότι έχουν περάσει 22 χρόνια από την νύχτα του Γενάρη του 1996 όπου στα Ίμια έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ο Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός, δεν σημαίνει ότι οι μνήμες δεν είναι νωπές.

22 χρόνια μετά οι μόνοι που συνεχίζουν να αποτίουν ανελλιπώς φόρο Τιμής στους τρεις Αθάνατους αξιωματικούς είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, θυμίζοντας σε όλους τις εθνικές ήττες και τις προδοσίες του "συνταγματικού τόξου".
22 χρόνια μετά οι "φίλοι" τούρκοι με τις πλάτες των Αμερικανών συνεχίζουν να "γκριζάρουν" το Αιγαίο και να αμφισβητούν την Εθνική κυριαρχία και εδαφική μας ακεραιότητα. Σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του δήλωσε με θράσος: "Οι βράχοι των Ιμίων, τα χωρικά τους ύδατα και ο εναέριος χώρος τους είναι αποκλειστικά υπό την τουρκική κυριαρχία".
Επιπλεόν, ο τούρκος αντιπρόεδρος, Μπεκίρ Μποζντάγ, αφού επανέλαβε ότι οι τούρκοι κατέβασαν την Σημαία από την Ελληνική βραχονησίδα "Ανθρωποφάς" απείλησε: "Είναι ξεκάθαρες οι διαφορές για τα νησιά στο Αιγαίο. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει από την Τουρκία να κλείσει τα μάτια και να επιτρέψει τετελεσμένα γεγονότα. Αν η Ελλάδα κάνει τέτοιους υπολογισμούς τότε αυτοί θα βουλιάξουν στο Αιγαίο".
Πριν λίγο μάλιστα τουρκικά μέσα περηφανεύονταν ότι τουρκικά πολεμικά πλοία περιπολούν γύρω από τα Ίμια και διαφυλάσσουν την εδαφική ακεραιότητα των τούρκων!
Αυτά είναι τα απτά αποτελέσματα της... επιτυχημένης επίσκεψης Ερντογάν που έθεσε την ατζέντα για δεκάδες απαράδεκτες και ανιστόρητες τουρκικές διεκδικήσεις σε Θράκη και Αιγαίο.
Τέλος, να θυμίσουμε στον Πάνο Καμμένο μια πρόσφατη δήλωσή του ότι δεν θα επιτρέψει στους τούρκους "ούτε ένα χιλιοστό αμφισβήτησης" της εδαφικής μας ακεραιότητας. Προφανώς έχει χάσει το μέτρο...


Τα Ίμια είναι Ελληνικά: Υποβρύχια, φρεγάτες και Ειδικές Δυνάμεις να τα περιφρουρούν! ΒΙΝΤΕΟ


Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στην τουρκική προκλητικότητα δόθηκε σήμερα στη βουλή, με δήλωση του εκπροσώπου μας:

«Τα Ίμια είναι Ελληνικά και η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι τούρκοι είναι αυτή της ισχύος: μόνο με υποβρύχια, φρεγάτες και Ειδικές Δυνάμεις μπορούμε να περιφρουρήσουμε και να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

Ο κ. Παππάς έθεσε καίρια ζητήματα Εθνικής Αμύνης για την Χώρα μας όπως η συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων Αξιωματικών στις τουρκικές φυλακές, οι εμβολισμοί ελληνικών πλοίων και οι αμφίβολες σχέσεις ΝΑΤΟ και Ελλάδος, την στιγμή που το ΝΑΤΟ υποστηρίζει εμμέσως την τουρκική πλευρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ