ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η τουρκική επιθετικότητα προς την Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται με συνεχείς υποχωρήσεις


Η πετρελαϊκή παραγωγή της Τουρκίας δεν είναι αρκετή για να προσδώσει ενεργειακή αυτονομία στην οικονομία της και για αυτόν ακριβώς τον λόγο προσπαθεί ο Ερντογάν με όλους τους επιθετικούς τρόπους να συμπληρώσει την ποσότητα υδρογονανθράκων που λείπουν από το τουρκικό ενεργειακό ισοζύγιο. 

Η τουρκική επιθετικότητα βασίζεται στην απόκτηση ενεργειακών πόρων με το ελάχιστο δυνατό κόστος, που φυσικά είναι η υφαρπαγή των υδρογονανθράκων στην Συρία και στην Ελλάδα μέσω ανορθόδοξων επιχειρήσεων (περιοδεία στην Θράκη) αλλά και συμβατικού πολέμου (διαχρονικά περιστατικά στα Ίμια).

Διότι τότε μόνον εξασφαλίζει κανείς την ελευθερία του απέναντι των γειτόνων, όταν είναι ικανός και έτοιμος να αντιμετωπίζει αυτούς.
-Θουκυδίδης, Ιστοριών, Δ' 92.

Η πάγια επεκτατική πολιτική του εγκληματικού οθωμανικού ασκεριού των τούρκων αλλά και του σημερινού νεοοθωμανικού τουρκικού κράτους που έχει κληρονομήσει την ίδια βαρβαρική νοοτροπία βασίζεται στην επίθεση και την αλλοτρίωση. Συγκεκριμένα το πρώτο μέρος αυτής της πολιτικής περιλαμβάνει την τουρκική εδαφική επέκταση μέσω επιθετικών πολεμικών ενεργειών.

Με αυτόν τον τρόπο κλάπηκε η πατρογονική γη του προϋπάρχοντος ελληνισμού στον Πόντο, στην Αρμενία, στην Ιωνία, στην Βόρειο Ήπειρο, στην Ανατολική Ρωμυλία, στην Ανατολική Θράκη και στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα στέναξε κάτω από τον οθωμανικό ζυγό για 400 χρόνια.

Την αρχική επέκταση ακολουθεί το δεύτερο μέρος αυτού του σχεδίου που απαιτεί την πλήρη αλλοτρίωση του κυριευμένου πληθυσμού, σκοπίμως σε εγκληματικό βαθμό γενοκτονίας, με κύριο σκοπό την απόλυτη διάλυση οποιασδήποτε μελλοντικής εξέγερσης του εναντίον του τούρκου κατακτητή.

Στην σύγχρονη ιστορία, δηλαδή στα τέλη του 20ου με αρχές του 21ου αιώνα, η ενέργεια από υδρογονάνθρακες κατέστη επιτακτική ανάγκη για την οικονομική ανάπτυξη. Η χρησιμοποίηση των υδρογονανθράκων σε κάθε μορφή, για παράδειγμα ντίζελ ή βενζίνη, όριζε το τελικό κόστος των σημαντικών αναγκών μιας οικονομίας, όπως τις τιμές παραγωγής προϊόντων, των συγκοινωνιών, των μεταφορών και της θέρμανσης. Προφανώς το τελικό κόστος θα πρέπει πάντα να είναι όσο πιο χαμηλό γίνεται, αλλιώς η εκάστοτε οικονομία θα εκτροχιαστεί.


1
Μαύρη Θάλασσα
σύγχρονη τουρκική επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια
Γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων που ζούσαν στα παράλια
10δις βαρέλια κατά εκτίμηση της τουρκικής TPAO (Turkish Petroleum Company) αλλά κατανεμημένα ανόμοια μακριά από τις τουρκικές ακτές και πιο πολύ προς την Ρωσία
2
Συρία
πόλεμος εξ αντιπροσωπείας (proxy war) με χρησιμοποίηση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) για την ύπουλη υφαρπαγή του Συριακού πετρελαίου σε όλη την επικράτεια
2,5δις βαρέλια κατά εκτίμηση της BP (Ιούνιος 2015)
3
Κουρδικό Ζήτημα
σε βορειοανατολική Συρία
και Βόρειο Ιράκ
έωλη δικαιολογία για πόλεμο της Τουρκίας κατά της "τρομοκρατίας" των Κούρδων, στην ουσία φανερή προσπάθεια για υφαρπαγή των κοιτασμάτων σε βορειοανατολική Συρία και Βόρειο Ιράκ
τμήμα κοιτασμάτων σε Συρία και Ιράκ
4
Κύπρος (ανακηρυγμένη ΑΟΖ)
εισβολή στην Κύπρο, γενοκτονία Κυπρίων
προσπάθεια για υφαρπαγή των υδρογονανθράκων της Κυπριακής ΑΟΖ
μέση τιμή φυσικού αερίου 116 Tcf (τρις κυβικά πόδια) - 1 τρις δολάρια κατά εκτίμηση των εταιριών PGS και Spectrum (Λονδίνο 2017)
5
Αιγαίο Πέλαγος
(ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα)
8/6/1995 casus belli για επέκταση Ελλάδας στα 12nmi
25/12/95 αρχικό περιστατικό με εξακολουθητικές προσπάθειες δημιουργίας κρίσης στα Ελληνικά Ίμια έως σήμερα
σύγχρονη γενοκτονία του Ελληνισμού στην Ιωνία και την Κωνσταντινούπολη (Καταστροφή Σμύρνης - Κωνσταντινούπολη 6-7 Σεπτεμβρίου 1955)
2015 80η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης απίστευτη δήλωση Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. «Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»;
3δις βαρέλια (13 τρις ευρώ)
6
Θράκη
(Λεκάνη Πρίνου-Καβάλας)
ήδη η Ανατολική Θράκη είναι κατεχόμενη από την Τουρκία
προέλαση υβριδικού πολέμου στην Ελληνική πλευρά που λανθασμένα επέτρεψε το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με καμία αντίδραση από την "αντιπολίτευση" της Νέας Δημοκρατίας
40 εκ βαρέλια (πετρέλαιο και σχιστολιθικό αέριο), αλλά και μεγάλη γεωπολιτική αξία της περιοχής
7
Λεκάνη Ηροδότου - περιοχή νότια της Κρήτης (ελληνική λόγω Καστελόριζου)
τουρκικά σχέδια κατάκτησης Καστελόριζου
17 τρισεκατομμύρια βαρέλια
Άρα το μόνο που απομένει στην Τουρκία είναι να συνεχίσει να διεξάγει πολέμους με τα όμορα κράτη, ειδικότερα την Ρωσία, την Συρία, το Ιράκ και τους Έλληνες (Ελλάδα-Κύπρος) για την κατάκτηση αυτών των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. 

Συνεπώς η απάντηση στην ερώτηση εάν η Τουρκία μια μέρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα είναι ότι βάση της παραπάνω ανάλυσης του ενεργειακού θέματος οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά μεγάλες. Επειδή εάν δεν επιτεθεί ή εάν δεν φοβίσει τα όμορα κράτη να παραδώσουν τους υδρογονάνθρακες τους τότε η τουρκική οικονομία και ως συνέπεια το τουρκικό κράτος θα καταρρεύσουν.

Όμως επειδή οι πόλεμοι κερδίζονται πριν καν πολεμηθούν, όπως έλεγε και ο κινέζος στρατηγός Sun Tzu στο βιβλίο του "Η Τέχνη του Πολέμου", η Τουρκία δημιουργεί καθημερινά εδώ και χρόνια μέσω υβριδικού πολέμου αυτές τις κατάλληλες συνθήκες που θα δικαιολογήσουν την επιθετικότητα της στα μάτια της διεθνούς κοινότητας. 

Το έωλο πρόσχημα της ελληνοτουρκικής φιλίας και το δόγμα Νταβούτογλου για απάλειψη προβλημάτων με τα γειτονικά κράτη ήταν μόνο μια εξοικονόμηση χρόνου από την Τουρκία για την ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας της και της εκπαίδευσης του στρατού της. 

Τα βιβλία τουρκικής προπαγάνδας της Ρεπούση με τον "συνωστισμό στην Σμύρνη", τα τουρκικά σήριαλ με καλούς τούρκους και κακούς έλληνες αξιωματικούς στην Ιωνία, τα τουρκικά σήριαλ στα τηλεοπτικά κανάλια στην Ελλάδα και τα σημερινά βιβλία αποχριστιανοποίησης, εξισλαμισμού και ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας ανήκουν ακριβώς σε αυτό το σχέδιο.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός ότι οι τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από την λογική της ισχύος, δηλαδή την πολιτική των κανονιοφόρων όπως εύστοχα δήλωσε πρόσφατα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ως προτεραιότητα την άμεση ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με ετοιμοπόλεμα οπλικά συστήματα με κύριους άξονες την καταλυτική δύναμη των αυτοκινούμενων πυροβόλων, την ναυτική ισχύ των υποβρυχίων και της αεροπορική υπεροχής της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

Επιπροσθέτως το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα πρέπει να ισχύσει πάλι όσο το συντομότερο δυνατόν με αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας να σταθμεύουν στις βάσεις της Κύπρου έτοιμα προς δράση κατά του μαλακού υπογαστρίου της Τουρκίας.

Τελικώς είναι ενθαρρυντικό ότι οι Κύπριοι πολίτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν την εμπράγματη τουρκική απειλή και στήριξαν την υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές με ποσοστό 5,65%.

Συμπερασματικά ο μόνος τρόπος άμυνας στα τουρκικά επεκτατικά σχέδια είναι η αυξανόμενη πίστη της ελληνικής κοινωνίας σε μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή, της μόνης πολιτικής δύναμης που μπορεί να θωρακίσει την Ελλάδα απέναντι στην καθημερινά διογκούμενη τουρκική επιθετικότητα.

Θεόδωρος Γ. Κωστής
Δρ. Αμυντικών Τεχνολογιών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ