ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ελλάδα μεγάλη ξανά!


Παντού, σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και σε χώρες όπου «ειδικοί» και στατιστικές δεν το προέβλεπαν, γεννιέται μια ελπίδα. 

Ναι, oι αγώνες δεκαετιών, η πίστη, τα όνειρα, τα τραγούδια, οι νεκροί και οι φυλακισμένοι, έπιασαν τόπο. 

Όσοι πίστεψαν πως ο θάνατος είναι ένα βήμα πριν την γέννηση, έθαψαν βαθιά τον σπόρο, τον τάισαν με τον ιδρώτα της δουλειάς και τα δάκρυα της αδικίας, κι ο σπόρος εκείνος έπιασε και τώρα βλασταίνει. 

Μια ιστορική ευκαιρία προσφέρεται τώρα στην Ευρώπη. Μετά από δυο εμφύλιους πολέμους που αιματοκύλισαν την ήπειρό μας για το χατίρι και για συμφέρον άλλων. 

Μέσα στην γενική επίθεση των Νεοταξιτών, της πολυπολιτισμικής Αριστεράς και Δεξιάς, στην Ευρώπη των χαμένων ψυχών, ήρθε, καθώς φαίνεται, η ώρα. Εξήντα χρόνια χωρίς συλλογική συνείδηση, τελειώνουν. 

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να τανυστούμε, να ανανήψουμε. Ώρα να κάνουν πέρα οι μικρόψυχοι, οι εγωιστές, οι πατριδέμποροι. Ήρθε η ώρα να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν και να δυναμώσουμε.

Λίγο πριν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή που πιστεύουμε, ονειρευόμαστε, συνενώνουμε λιθαράκι-λιθαράκι τον κόσμο μας. Ήρθε η ώρα να σκύψουμε στο πηγάδι που καθρεφτίζει το πρόσωπό μας. 

Πάνω του χαραγμένη η γραμμή του κόσμου που βιάζεται, που απαιτεί να κάνουμε ολοένα πιο πολλά, επιτυχίες, δουλειές, φίλους, καφέδες, άντρες, γυναίκες, λεφτά, οτιδήποτε μας σπρώχνει να έχουμε, για να ξεχνάμε να είμαστε. Στην ησυχία της νύχτας, λίγο πριν την αυγή, ταράζουμε το νερό. 

Οι ρυτίδες του κόσμου που φεύγει, σύντομα θα λείψουν, και στην θέση του θα φανεί το πρόσωπο μιας νέας Ευρώπης. Είμαστε οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι, οι Εθνικιστές, αγωνιστές ενός αγώνα με αντίδωρο τον κότινο της ζωής. Εμείς που αντέξαμε το καθήκον, που σηκώσαμε την γνώση του κόσμου, που ξεφλουδίσαμε ένα-ένα τα πουκάμισα του φιδιού, είμαστε εδώ.

Το παλιό, γραπώνεται απ’ το ξεραμένο ξύλο. Τα νύχια του βρώμικα από το αίμα των συμπολεμιστών μας. Το παλιό ξέρει πως η ρίζα του είναι πλατιά, μα η δικιά μας προχωρεί βαθιά ως την καρδιά της γης, της γης μας. Από αυτήν την γη μάχεται να μας διώξει, μα δεν μπορεί. 

Το παλιό, ξηλώνει βιαστικά το πλεχτό της κοινωνίας, κι εμείς από τα κρόσσια του την ξαναϋφαίνουμε. 

Ναι, εμείς θα ξαναδημιουργήσουμε τον κόσμο μας. Εμείς, ριζωμένοι στον χρόνο τόσο βαθιά, που ξεπερνούμε τον χρόνο. Λίγο πριν το ξημέρωμα, ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους για το πρώτο άμεσο και τραγικό, την εισβολή που δέχεται η χώρα μας, και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους υπαλλήλους των τοκογλύφων στους μισθοφόρους της Frontex, που θα επισφραγίσει και την κατοχή της.

-Τα σύνορα της Ελλάδος πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουμε το δικαίωμα όπως το έχουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. οι οποίες προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες.

-Οι μετανάστες οι οποίοι προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες της χώρας υποδοχής τους. Αυτό έχει αποδειχθεί απολύτως με τους μετανάστες τρίτης γενιάς σε Γαλλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Η.Π.Α. και αλλού.

-Η όψιμη αντίδραση δημάρχων «ευγενών» προαστίων που ανακάλυψαν πως «δεν θα γίνει το Ελληνικό χώρος διαμονής οικονομικών μεταναστών», ας κοιτάξουν ανάμεσά τους. Εκεί, στα προάστιά τους κατοικούν οι πονόψυχες κυρίες και κύριοι που αποκαλούν εμάς τους Εθνικιστές «ρατσιστές». Ας γευτούν τους καρπούς της υπερφίαλης ματαιοδοξίας τους. Μα και γι’ αυτούς ακόμη θα αγωνιστούμε, γιατί για μας κάθε σπιθαμή της γης μας είναι Πατρίδα.

-Οι Έλληνες δεν είναι «πληθυσμός», όπως συστηματικά αναφέρεται το τελευταίο διάστημα στα ΜΜΕ. Δεν είμαστε «ο ελληνικός πληθυσμός» τελών κατ’ ισότητα μεταξύ άλλων «πληθυσμιακών ομάδων». Είμαστε συμπαγές και ομογενές Έθνος. Είμαστε ο Ελληνικός Λαός με κοινή φυλετική, γλωσσική, θρησκευτική και πολιτισμική καταγωγή.

Αυτόν τον λαό, την ύπαρξή του και την πρόοδό του προασπιζόμαστε.

-Για εμάς τους Εθνικιστές η αφομοίωση και η «ενσωμάτωση» των μεταναστών δεν αποτελεί στόχο ούτε επιδίωξή μας. Σεβόμαστε την Θεία πρόνοια, την φύση, την ιστορία, τους πολιτισμούς όλων αλλά προστατεύουμε τα δικά μας.

-Τέλος, θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι η μετακίνηση των ασιατικών και αφρικανικών λαών προς την Ευρώπη, εξυπηρετεί μεν οικονομικές στοχεύσεις, όπως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των περιοχών τους, και την εξασφάλιση φθηνού εργατικού δυναμικού για τις πολυεθνικές, δεν αποτελεί όμως την αιτία της αθρόας εισβολής τους στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Σκοπός των ενορχηστρωτών είναι η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών, και στόχος είναι η εξάλειψη της Λευκής Φυλής. Επί δεκαετίες οι Ευρωπαίοι ποτίστηκαν με το δηλητήριο των κατηγοριών του «ρατσιστή», εάν τολμούσαν να υπερασπιστούν το σπίτι τους.

Κατ’ αντιστοιχίαν κανείς δεν κατηγόρησε για ρατσισμό όσους αγωνίστηκαν για τους μαύρους, εβραίους ή ασιάτες ομοφύλους τους, ή όσους στηρίζουν τους εισβολείς εις βάρος των Eλλήνων στην Λέσβο, την Κω, το κέντρο της Αθήνας. Ναι, είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την επιβίωση της φυλής μας, και το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε και θα κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη ξανά.


ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΠΑ