ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Διψήφια ποσοστά, ανοδική πορεία και τρίτη δύναμη με διαφορά η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr


Η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου και η ταυτόχρονη πτώση όλων των μνημονιακών κομμάτων καταγράφεται με ακρίβεια στην δημοσκόπηση του zougla.gr. 

Η Χρυσή Αυγή πιάνει με άνεση διψήφια ποσοστά (10,5% στην πρόθεση ψήφου), την ώρα που η ΝΔ δεν βλέπει αυτοδυναμία ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μητσοτάκη. 

Ο Σύριζα καταποντίζεται χάνοντας πάνω από 15 μονάδες από τις τελευταίες εκλογές. 

Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που οι ψευτοδημοσκοπήσεις των νταβατζήδων αποθεώνουν) στην πραγματικότητα έχει τεράστια διαφορά από την Χρυσή Αυγή, που καταλαμβάνει με απόλυτη άνεση την τρίτη θέση και συνεχώς ανεβαίνει. 

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα ποιοτικά στοιχεία και οι αποσυσπειρώσεις των κομμάτων. Σύριζα και ΝΔ έχουν υποστεί αιμορραγία ψηφοφόρων που μετακινούνται προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο (σε ποσοστό 7,9% και 4,2% αντίστοιχα)



Σημειώστε ότι το δείγμα της εν λόγω δημοσκόπησης είναι εξαιρετικά μεγάλο και αξιόπιστο (3.385 ψηφοφόροι) σε αντίθεση με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις που πρόβαλλαν τα συστημικά μέσα το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν μόλις μερικές εκατοντάδες ερωτηθέντες.

Στο δείγμα της εν λόγω έρευνας, τα ποσοστά του αγροτικού πληθυσμού είναι μικρότερα απ' ότι στο εκλογικό σώμα. 

Με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή λαμβάνει πολύ περισσότερες ψήφους στις αγροτικές περιοχές, υπολογίζουμε πως το πραγματικό ποσοστό μας αυτή την περίοδο ξεπερνά το 12%.