ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

“Εμείς Ανάψαμε Την Δάδα 

Σε Μας Γεννήθηκε Η Οργή 
Μια Νέα Θέλουμε Ελλάδα 
Που Θα Σκεπάσει Όλη Τη Γη”


ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή μία δήλωση του προέδρου της Ν.Δ., η οποία ήταν κατ’ ουσίαν υβριστική για το Κίνημά μας. Ανακοινώσεις τύπου από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορίες περί δήθεν συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την Ν.Δ., συνεργασία η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία του αριστερού συνονθυλεύματος, όπως στην φαντασία της Νέας Δημοκρατίας υπήρχε στο παρελθόν, αλλά αναφέρεται και σήμερα κατά περίσταση, συνεργασία των εθνικιστών με τους νεομπολσεβίκους! 

“Γιατί “πονάει” η Χρυσή Αυγή”

Ανάμεσα στα τόσα δημοσιεύματα και το πρωτοσέλιδο και κύριο άρθρο της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”, της Παρασκευής 30ης Ιουνίου 2017, το οποίο είχε τίτλο “Γιατί “πονάει” η Χρυσή Αυγή”. Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, παραθέτοντας την κατά τον συντάκτη του, νεωτέρα πολιτική ιστορία, αναφερότανε ότι μεταπολιτευτικά η “κεντροδεξιά παράταξις», δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία, έλαβε διαζύγιο από την ηγεσία της ακροδεξιάς και αυτό είχε “τεράστιο εκλογικό κόστος” για την Ν.Δ.

Αυτό το “τεράστιο πολιτικό κόστος”, στο οποίο αναφέρεται, είναι το 7% στις εκλογές του 1977 από την Εθνική Παράταξη, το οποίο δεν κόστισε τίποτε στην Νέα Δημοκρατία, αφού ως γνωστόν κέρδισε τις εκλογές του 1977. Επί πλέον, την Εθνική Παράταξη κατόρθωσε η Ν.Δ. και την διέλυσε πριν τις εκλογές του 1981 και με τις ψήφους των τεσσάρων από τους πέντε βουλευτές της εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

Για να αντιληφθεί κανείς τι είδους “ακροδεξιά” ήταν η Εθνική Παράταξη, η οποία όπως αναφέραμε λεηλατήθηκε από την Ν.Δ., αρκεί να αναφέρουμε ένα γεγονός, ένα όνομα. Το όνομα του ενός από τους πέντε βουλευτές της: Χασάν Ιμάμογλου. Τι σχέση μπορεί να έχει τώρα το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα με ένα κόμμα αποτελούμενο από παλαιοκομματικούς, οι οποίοι ξεπουλήθηκαν ωμά στην φιλελεύθερη παράταξη, τι σχέση μπορεί να έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ένα κόμμα με μουσουλμάνο και Τούρκο κατά την δήλωσή του βουλευτή; 

Μέσα σε τέτοιες παρανοήσεις και παγιδεύσεις είχαν θέσει στο περιθώριο το Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο εκφράστηκε γνήσια και μοναδικά και με ευρύτατη απήχηση από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Λαού και όχι από αμερικανόδουλους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” πιστούς στην γραμμή του ψυχρού πολέμου ακόμη και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων! 

Εμείς και η “ακροδεξιά”: Τι έγραφα στα 1999

Το 1992 όταν και ξεκίνησε κατ’ ουσίαν ο πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αφορμή το Β’ Συνέδριο του Κινήματος, έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ”. Το 1999 έγινε η Β’ έκδοση, στην οποία προσέθεσα ένα επίμετρο, το οποίο είχα γράψει τον Αύγουστο εκείνου του έτους στην πατρογονική μου Γη, στην Μάνη. Στο επίμετρο αυτό ξεκαθάριζα ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την αστική “ακροδεξιά” γράφοντας χαρακτηριστικά: 

Σε αντίθεση με την πολιτική των “τεσσάρων τοίχων” και της “καθώς πρέπει”… πολιτικές πρωτοβουλίες των δήθεν εθνικιστών, οι Χρυσαυγίτες, όλα αυτά τα χρόνια μάτωσαν στο πεζοδρόμιο, δείχνοντας μια συνεχή δυναμική παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Πραγματοποίησαν ανοικτές συγκεντρώσεις και πορείες με χιλιάδες νέους. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να αναφερθώ σε ένα ζήτημα καίριο που αφορά αυτόν τον ίδιο τον ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα του Κινήματός μας. Το ζήτημα αυτό είναι το κατά πόσον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα της λεγόμενης ακροδεξιάς ή όχι.”

Στην συνέχεια του κειμένου αναφερόμενος αναλυτικά ξεκαθάριζα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμία σχέση με τα απολιθώματα του αστικού κράτους του ψυχρού πολέμου και είναι ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό! Δεν είχε καμία σχέση και δεν έχει ουδεμία προέλευση από τα διάφορα πολιτικά σχήματα αυτού του είδους, τα οποία εμφανίστηκαν κατά καιρούς και απέτυχαν! 

Είναι γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις συμπορευτήκαμε εκλογικά, και αυτό ήταν ΛΑΘΟΣ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν ιδεολογικά και πολιτικά ενταγμένοι σε όλα αυτά τα κόμματα και τις παρατάξεις, που δεν ήσαν τίποτε άλλο από την “ακροδεξιά” του συστήματος, από μία πολιτική παραφυάδα του παλαιοκομματικού καθεστώτος, η οποία προσπαθεί ακόμη και σήμερα να επιβιώσει, αλλά αυτό έχει καταστεί απαγορευτικό από την στιγμή κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μετατραπεί σε ένα μαζικό λαϊκό Κίνημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ας επανέλθουμε όμως στο άρθρο της “ΕΣΤΙΑΣ”.

“Φιλοδοξία τους η ενσωμάτωσις στο σύστημα”

Αναφερόμενη, λοιπόν, η “ΕΣΤΙΑ”, στην ουσιαστική διαφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την λεγόμενη ακροδεξιά, γράφει χαρακτηριστικά: 

Τα άκρα της εποχής Καραμανλή (σ.σ.: Από 2004 έως 2009) δεν ήταν αποκλεισμένα από τα ΜΜΕ, όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εύρισκαν στασίδι στους άμβωνες της διαπλοκής και μέσα από τους κόλπους της ξεπήδησαν οι μεταγραφές της Ν.Δ. του 2012. Ακροδεξιές μόνον στην έκφραση, γιατί διάθεση για ριζοσπαστισμό μηδέν: φιλοδοξία τους ήταν η ενσωμάτωσις στο σύστημα”.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμία σχέση και με τα πρόσφατα λεγόμενα ακροδεξιά σχήματα, τα οποία στην πράξη απέδειξαν ότι σκοπός τους μοναδικός ήτανε και είναι (για τα απομεινάρια της) να ενταχθούν και αυτοί στο αμαρτωλό σύστημα του παλαιοκομματισμού και της ξενοκρατίας και να ωφεληθούν προσωπικά με την πλέον χυδαία εάν θέλετε έννοια του όρου. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η αποκλεισμένη από την τυραννία της μιντιοκρατείας των “νταβατζήδων”. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των δύο Εθνομαρτύρων που έχυσαν το Αίμα Τους, φυλάσσοντας Θερμοπύλες στην Λεωφόρο Ηρακλείου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των φυλακισμένων βουλευτών δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς που αναζητούν μια θέση κάτω από τον ήλιο της κλεπτοκρατίας. 

Επί πλέον είναι ένα κίνημα αυθεντικά Λαϊκό και αυτό το ομολογούν με τρόμο και ανησυχία και οι δημοσκοπικές εταιρίες, οι οποίες διαπιστώνουν τα μεγάλα ποσοστά του Κινήματός μας στις λαϊκές περιοχές, στους φτωχούς, τους άνεργους και τους αγρότες.

Από πλευράς των μαρξιστών συναντούμε το απόλυτο μίσος με κάθε είδους απαγορεύσεις και αποκλεισμούς. Από κοντά και οι φιλελεύθεροι, έχοντας σαν πρωτοπορία αυτούς οι οποίοι εκφράζουν την πλέον βάρβαρη εκδοχή του καπιταλισμού, τους νεοφιλελεύθερους. Δεν μας πολεμούν όμως μόνον αυτοί… Υπάρχουν και κάποιοι ψευτοιδεολόγοι και ψευτοεπαναστάτες που έχουν το θράσος να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Μεγάλων Νεκρών και των φυλακισμένων για τις Ιδέες τους σαν… συμβιβασμένη! Δεν είναι τίποτε άλλο όλοι αυτοί, με εξαίρεση κάποιους βλάκες και μωροφιλόδοξους, τίποτε άλλο από την 5η φάλαγγα του συστήματος ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Μία κινέζικη παροιμία λέει ότι είναι προτιμότερο να ανάψεις ένα κερί, παρά να καταριέσαι το σκοτάδι. Εμείς, όπως λέει και ο Ύμνος μας, ανάψαμε μια δάδα και αυτή η δάδα έχει μεταδώσει την φλόγα της σε ολόκληρη την Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα, όπου κτυπούν Ελληνικές καρδιές, και φιλοδοξεί να γίνει μία τεράστια εξαγνιστική πυρά μέσα στην οποία θα καταστραφεί ολοκληρωτικά κάθε τι σάπιο και διεφθαρμένο σε αυτόν τον Ιερό τόπο. 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή