ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΤΟ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΜΟΚ» ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΩΜΑ


Επίθεση εναντίον του εκπροσώπου του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Σαμσιντίν Ιντρίτσου (από την Γκάνα), έκανε σε επιτροπή της βουλής ο… σκληρός βολευτής του πανοκαμμενικού μορφώματος Κατσίκης, επειδή τόλμησε να πει πως οι αλλοδαποί δεν έχουν πάντα δίκαιη αντιμετώπιση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την αθώωση των εκμεταλλευτών της Μανωλάδας.

Μάλιστα, ο… σκληρός «Ελληναράς» ζητωπατριώτης εγκάλεσε την συριζαία πρόεδρο της Επιτροπής, Αφροδίτη Σταμπουλή, επειδή ευχαρίστησε τον Ιντρίτσου για την τοποθέτησή του: «Τι τον ευχαριστείτε; Που έρχεται εδώ και βρίζει τους Έλληνες;».

Λίγο αργότερα δε, έφυγε οργισμένος από την αίθουσα, φωνάζοντας «ντροπή σας που καλείτε εδώ όλους αυτούς που βρίζουν τους Έλληνες».

Και βέβαια, δεν έπαιζε θέατρο –αυτή τη φορά τουλάχιστον- ο ζητωπατριώτης του Καμμένου, αλλά αγανάκτησε γνησίως για την «θρασύτητα» του Γκανέζου! Βλέπετε, οι αστούληδες ζητωπατριώτες που ψηφίζουν Καμμένους, Μητσοτάκηδες και λοιπούς «πολιτικά ορθούς», τους θέλουν τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα, αλλά για να τους εκμεταλλεύονται αγρίως και να τα κονομάνε χοντρά, καθώς επίσης και για να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους – π.χ. «από δω ο Αλβανός μου». 

Ωστόσο, αλίμονο στους σκλάβους αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ανθρώπινη μεταχείριση. Εκεί οι ζητωπατριώτες εξεγείρονται και πιάνουν το… μαστίγιο, δήθεν ότι τους έθιξαν την… πατρίδα!

Ιδού η διαφορά μας, με τους «αγανακτισμένους» ζητωπατριώτες εκμεταλλευτές και τους πολιτικούς εκπροσώπους τους! 

Διότι, εμείς πιστεύουμε πως –απ’ όπου κι αν προέρχονται- άνθρωποι είναι κι αυτοί, να ζήσουν και να ευτυχίσουν, αλλά ο καθένας στην πατρίδα του!

Αντίοχος


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:

«Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το πολυπολιτισμικό πρότυπο των κοινωνιών αποδείχτηκε ότι φέρνουν την ισλαμική τρομοκρατία, την τρομοκρατία του «Ισλαμικού κράτους».

Προχθές στο Παρίσι, χθες στο Λονδίνο, αύριο αλήθεια πού θα χτυπήσουν οι τρελοί τρομοκράτες του Ισλάμ;

Πόσο μάλλον για την Ελλάδα που έχει δίπλα της μια χώρα, την Τουρκία που η αποστολή στρατευμάτων πρόσφατα στο Κατάρ αποδεικνύει ότι είναι άμεσα εμπλεκόμενη με την τρομοκρατία του «Ισλαμικού κράτους».

Πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα, να προστατέψουμε τον λαό μας!»