ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

“Ελεύθερη Ώρα”: Ετοιμάζουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα και να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή!


Έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, και σε πολλούς, η «χλιαρή» και παράξενη αντίδραση της ψευτοδεξιάς Νουδούλας στην ψήφιση του πρόσφατου μνημονίου από τους συγκυβερνώντες τσιπροψεκασμένους. Η ΝΔ, για λόγους ψηφοθηρικούς και για να κοροϊδέψει για μια ακόμα φορά τον κοσμάκη, μπορεί μεν να μην ψήφισε τα μέτρα, αλλά… υποσχέθηκε στους διεθνείς τοκογλύφους πως θα είναι αυτή που θα τα εφαρμόσει κατά γράμμα και μέχρι κεραίας! Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα μες στη Βουλή: «Ψηφίστε τα μέτρα και παραιτηθείτε»!!!

Τι ήθελε να πει ο αρχηγός των ψοφοδεξιών; Αν όντως η Νέα Δημοκρατία...είναι κατά των μέτρων, τότε γιατί κάλεσε τον Τσίπρα να… ψηφίσει ταμέτρα; Δεν θα ήταν πιο λογικό να έλεγε «παραιτηθείτε», χωρίς όμως να ψηφιστούν τα μέτρα; Άρα, είναι μια ακόμα κουτοπονηριά της Νουδούλας, μια ακόμα προσπάθεια της «γιαλαντζί δεξιάς» να εξαπατήσει τον λαό, που προφανώς τους την ενέπνευσε η Μέρκελ, που πολύ θα ήθελε στην Ελλάδα να εφαρμοστεί μία «μεγάλη κυβέρνηση συνασπισμού», από τα δύο πρώτα κόμματα των τελευταίων εκλογών -δηλαδή, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ- που θα εφαρμόσει «εν ονόματι του λαού» τα μνημονιακά μέτρα…

Εμείς μαθαίνουμε, πως πραγματικά αυτή είναι η σκέψη της Μέρκελ, αλλά για μετά τις γερμανικές εκλογές το Σεπτέμβριο, που απ’ ό,τι φαίνεται η Μέρκελ θα ξανακερδίσει έστω και με «ψαλιδισμένα» ποσοστά. Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει να κάνει και με την πιθανή έως και σίγουρη αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα του μνημονίου. 

Οι πληροφορίες που εξασφάλισε η «Ε.Ω.» φανερώνουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων, για να κρατούν στο χέρι τους την Ελλάδα ακόμα και μετά την έξοδο του Ταμείου απ’ το ελληνικό μνημόνιο. Με δυο λόγια, το σχέδιο αυτό προβλέπει μνημόνια… για πάντα, για τους Έλληνες! Ας δούμε πώς έχει το σχέδιο.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι φοβούνται, ή και γνωρίζουν ακόμα, πως το ΔΝΤ φέτος βγαίνει απ’ το ελληνικό πρόγραμμα. Κάτι που θα δημιουργήσει για ένα μικρό μάλλον διάστημα αναταραχή στην Ελλάδα, αφού αρχικά θα φανεί πως ο δανεισμός της Πατρίδας μας από την τρόικα κινδυνεύει να σταματήσει, και άρα έρχεται χρεοκοπία της Ελλάδας. Είναι προφανές πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έχει τον καιρό εκείνο τεράστιο πρόβλημα, και ίσως μάλιστα και να κινδυνεύσει να πέσει, με δεδομένη την οργή του Λαού, αλλά και άλλους παράγοντες, εξωτερικούς -π.χ. τουρκική απειλή- και εσωτερικούς, βλ. λαθρομετανάστες.

Η λύση που βρήκαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ εγκέφαλοι των διεθνών τοκογλύφων είναι να επιβάλουν από τα πάνω μια νέα μορφή συγκυβέρνησης, ευρύτερη αυτή τη φορά, ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Μια συγκυβέρνηση, που θα ανακόψει -έτσι πιστεύουν- την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής, η οποία από τις τελευταίες εξελίξεις με την αποβολή της από την Βουλή όταν συζητιόταν και ψηφιζόταν το νέο μνημόνιο, έπεισε τον Ελληνικό λαό πως είναι πια η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που αντιστέκεται στα μνημόνια.

Γι’ αυτό και τα ποσοστά του Ελληνικού Εθνικιστικού κόμματος εξακολουθούν να ανεβαίνουν, ενώ διεκδικεί ακόμα και τη δεύτερη θέση με δεδομένη την κατάρρευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι λοιπόν, στο παρασκήνιο, ετοιμάζεται αυτή η «λύση», μια «μαγική λύση» όντως για τους διεθνείς τοκογλύφους (δανειστές), που εξασφαλίζουν με τον τρόπο αυτό κανα-δυο χρόνια ακόμα εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, ξεπερνώντας την εμπλοκή που θα παρουσιαστεί με την αποχώρηση του ΔΝΤ από το μνημόνιο. Φυσικά, σ’ αυτή την περίπτωση, είναι… ήδη έτοιμο ένα ακόμα μνημόνιο -όπως και να το ονομάσουν- που θα είναι το πέμπτο, αν δεν έχουμε χάσει πια τη σειρά! Αυτό το πέμπτο μνημόνιο θα είναι το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ και ψοφοδεξιάς ΝΔ, σαν «προίκα» για τη μεταξύ τους συγκυβέρνηση που ετοιμάζεται…

Για το όνομα του πρωθυπουργού, ακούγεται και πάλι το γνωστό όνομα του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είναι αποδεκτός από τους νεοδημοκράτες -αφού είναι άνθρωπος του Σημίτη…- αλλά κι απ’ τους συριζαίους που τον ανέχονται δύο και παραπάνω χρόνια στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Θα είναι μια συγκυβέρνηση σκέτη «τρέλα», που θα την παρουσιάσουν σαν «λαοπρόβλητη», λέγοντας τη γνωστή «καραμέλα» για ανόητους, πως στηρίζεται απ’ τα δυο μεγάλα κόμματα, άρα έχει τάχατες και τη στήριξη του Λαού και… τρίχες κατσαρές… Η ουσία όμως είναι πως μ’ αυτό τον τρόπο οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μας έχουνε σίγουρα δεμένους -αλυσοδεμένους θα λέγαμε καλύτερα- ως το 2019 και βλέπουμε…

Όσο για τους άλλους του «δημοκρατικού τόξου», θα τους κρατήσουνε φυσικά εκτός του πέμπτου μνημονίου, για να μην τους (ξανα)κάψουνε και να τους έχουνε σαν «εφεδρεία»… Όπως το ΠΑΣΟΚ, που το βαφτίσανε τώρα «Δημοκρατική Συμπαράταξη» για να μη θυμίζει τις παλιές αμαρτίες και τα πρώτα μνημόνια που ψήφισε… Ή το ΚΚΕ, το κόμμα του συστήματος, που το κρατούν δήθεν μακριά απ’ τα μνημόνια, για να «τραβάει» ψήφους απ’ το ΣΥΡΙΖΑ, μην τυχόν και πάνε εκεί που… δεν θέλει το «δημοκρατικό τόξο», βλ. Χρυσή Αυγή… Πέμπτο μνημόνιο λοιπόν, ίσως μετά από κανα-χρόνο (2018), με ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μαζί, και έχει ο Θεός…

Βέτα Ανδρή