ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ευρώπη, εμπρός! Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε συνέδριο Ευρωπαίων Εθνικιστών και την Εθνική επέτειο των Γάλλων Πατριωτών στο Παρίσι


Εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, με πάνοπλους αστυνομικούς, έφιππες περιπολίες και ελικόπτερα να υπερίπτανται, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Τιμής για την Εθνική Επέτειο των Γάλλων, την εορτή της Ζαν ντ’ Αρκ. Στο πλαίσιο αυτό, στις 13 και 14 Μαΐου, παρέστη η Διευθύντρια της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ, κ. Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά, σε τρεις εκδηλώσεις που οργάνωσαν κόμματα και φορείς. 

Βασικοί άξονες, η καλύτερη συνεργασία των Ευρωπαίων Εθνικιστών, η αποτροπή της τουρκικής εξάπλωσης και του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην Ευρώπη, και εις ό,τι μας αφορά η παρουσίαση και προώθηση των θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών, και η στήριξη στα εθνικά μας θέματα.

Οι Γάλλοι Εθνικιστές όλων των τάσεων (από τους φιλοβασιλικούς ως τους ριζοσπάστες πατριώτες) δεν αναγνωρίζουν την 14η Ιουλίου ως Εθνική Εορτή, αφού αυτή συνδέεται με την καταστροφική για τις εθνικές παραδόσεις, μασωνική και αδελφοκτόνο Γαλλική Επανάσταση, αλλά τιμούν την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου την Ιωάννα της Λωραίνης (1412-1431), την νεαρή ηρωίδα η οποία τέθηκε επικεφαλής του Γαλλικού στρατού κατά τον Εκατονταετή πόλεμο και τον οδήγησε νικηφόρα εναντίον των Άγγλων εισβολέων της πατρίδος της, καθοδηγούμενη από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και την Αγία Αικατερίνη, μορφές εξαιρετικά συμβολικές για την ίδια, και την οποία η Καθολική Εκκλησία καταδίκασε στον δια της πυράς θάνατο.


Σε μια ιστορική και συμβολική συγκυρία, την ίδια ώρα που οι εθνικιστές τιμούσαν την Ιστορία της πατρίδος τους, στον προεδρικό θώκο της Γαλλίας ανέβαινε ο «Πρόεδρος των Μπάνκστερς», Εμμανουέλ Μακρόν, (οι Εθνικιστές τον αποκαλούν «Εμμανουέλ Μασόν»), τέως (;) υπάλληλος των Ρόθτσιλντ. Με συνθήματα όπως 

«Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, Εθνικιστές», 

«Η Γαλλία στους Γάλλους», 

«Αφεντικά στο σπίτι μας», 

«Μασώνοι στην φυλακή», 

«Πρώτα η Γαλλία, πάντα η Γαλλία», 

οι Γάλλοι Εθνικιστές πραγματοποίησαν διαδοχικές πορείες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, με κατεύθυνση το άγαλμα της εθνικής τους ηρωίδας.

Οι Γάλλοι Εθνικιστές, όπως και εθνικιστικά κινήματα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, στήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια των πολιτικών διώξεων και στηρίζουν τους Έλληνες αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στον κοινό αγώνα, να πάρουμε τις Πατρίδες μας πίσω από την σκληρή κατοχή των διεθνών τραπεζιτών και των ντόπιων ενεργουμένων τους.


Στο ΙΙΙ Φόρουμ των Ευρωπαίων Εθνικιστών, με το σύνθημα «Εμπρός!», αναφερθήκαμε στην πορεία του Ελληνικού εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, εξηγήσαμε τις αιτίες πίσω από τα καταστροφικά για την Ελλάδα μνημόνια και τις συνέπειές τους και τις πρακτικές αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας από τους υπαλλήλους της ΝΤΠ. 

Στην συζήτηση που ακολούθησε, εντύπωση προκάλεσε το ότι ο ελληνικός λαός είναι ομοιογενής και ότι δεν υπάρχουν (ακόμη) τζαμιά στην Ελλάδα, ενώ για τους Ευρωπαίους συναγωνιστές αποτελούν ένα από τα μεγάλα προβλήματα των χωρών τους, και θεωρούν ότι οι Έλληνες έχουμε ακόμη περιθώριο να σταματήσουμε την ισλαμική διείσδυση.


Αναφερθήκαμε στον αγώνα της Χρυσής Αυγής και στους δολοφονημένους συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και υποσχεθήκαμε ότι η καλύτερη εκδίκηση θα είναι η νίκη μας!

Λάβαμε μέρος σε δύο πορείες και απευθύναμε χαιρετισμό στον οποίον αναφέραμε χαρακτηριστικά: «Η Τιμή στην εθνική σας ηρωίδα αποτελεί πολιτική πράξη. Αποτελεί πολιτική πράξη να προσερχόμαστε στις Θερμοπύλες για να τιμήσουμε τον βασιλιά Λεωνίδα ο οποίος με τους Σπαρτιάτες και τους Θεσπιείς διαφύλαξαν την Ευρώπη από τις ασιατικές ορδές. 

Είναι πολιτική πράξη να τιμούμε τους πεσόντες των Ιμίων απέναντι στην τουρκική εισβολή, και να είμαστε σήμερα εδώ, στο άγαλμα της Ζαν ντ’ Αρκ, απέναντι στον πολυπολιτισμό των απάτριδων. 

Είναι πολιτική πράξη να παίρνουμε θέση στις τάξεις των αγωνιστών με τους οποίους δεν μοιραζόμαστε μόνον την επιθυμία αλλά την απόφαση να γίνει ξανά γόνιμη η γη της Ευρώπης και να σταθούμε υπεύθυνα απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας».


Στην δεύτερη πορεία της ημέρας, πορευτήκαμε μαζί με παλαιούς φίλους, στενούς συνεργάτες του ιδρυτή του Front National, Jean Marie Le Pen, ορισμένοι εκ των οποίων είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές του ερχομένου μηνός. 

Ανταλλάξαμε εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των γαλλικών προεδρικών εκλογών, το πείραμα γενοκτονίας που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, και το δέον γενέσθαι στην Ευρώπη. 

Με την υπόσχεση να εντείνουμε τον αγώνα μας με μέθοδο και εντός της κοινωνίας για τα δίκαια των Ευρωπαϊκών Εθνών και την σωτηρία του πολιτισμού μας.

Από την εφημερίδα "Εμπρός"