ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Μνημονιακή συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ


Κάποιοι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την αντίσταση της Χρυσής Αυγής στην ψήφιση του 4ου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με ένα εξώφθαλμα στημένο επεισόδιο, αποκλείουν συλλήβδην όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγή, τους οποίους όμως στη βουλή έβαλε ο Ελληνικός λαός. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατήγγειλε την κατάφορη παρανομία από το περιστύλιο της βουλής.

Δείτε το βίντεο...

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τον παράνομο αποκλεισμό της Κ.Ο. του κόμματος από τις εργασίες της Βουλής για το 4ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ:


"Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παράνομο - ενάντια στον ίδιο τον κανονισμό της Βουλής - αποκλεισμό ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος από τις διαδικασίες, οι οποίες γίνονται για το 4ο Μνημόνιο της αριστεράς.

Καταγγέλλει την συμπαιγνία και την πλήρη συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής. Έναν αποκλεισμό με αφορμή ένα επεισόδιο.

Και στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω το εξής ρητορικό ερώτημα προς ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό: Μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου βρισκόταν μικρή ομάδα βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η μειοψηφία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με ποια λογική αποκλείονται όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την διαδικασία;

Μια τέτοια λογική είναι σταλινική του κ. Βούτση, ο οποίος παρέμεινε κομμουνιστής, και των νεοφιλελεύθερων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι συμπορεύονται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας που συντελείται αυτήν την στιγμή μέσα σε αυτήν την αίθουσα όπου δεν αντιπροσωπεύεται ο Ελληνικός Λαός. Αντιπροσωπεύεται η ολιγαρχία και τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής νομενκλατούρας, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αγωνίζεται είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν ενάντια στο Μνημόνιο που εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό και εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία.

Αν νομίζουν ότι θα τελειώσουν μαζί μας με σταλινικές αποφάσεις αποκλεισμού, κάνουν λάθος! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα συνεχίσει