ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι”

Αποσπάσματα 
από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα 
του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Έλληνες και Ελληνίδες που θα παρακολουθήσετε αύριο, εάν παρακολουθήσετε…, την ομιλία αυτή, σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας, που είναι μία απάντηση σε αυτό το καθεστώς της προληπτικής λογοκρισίας, της αντισυνταγματικής, την οποία ζούμε.

Υπάρχει μία δύναμη που αντιστέκεται, η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό μας πολεμάνε”

“Όπως γνωρίζετε, η ΕΡΤ αποφάσισε να μην μεταδώσει ζωντανά τη σημερινή ομιλία μου στην Kοινοβουλευτική Oμάδα και στους συνεργάτες μου, την ίδια στιγμή που σε κόμματα ανύπαρκτα που μόλις πέρασαν το 3%, δίνεται αυτή η δυνατότητα. Φαίνεται πως για τους μεγάλους “δημοκράτες” που μας εξουσιάζουν, υπάρχουν δύο κατηγοριών Έλληνες, εμείς και οι άλλοι. Έχουνε δίκαιο, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε το άλας αυτής της χώρας.

Ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας προχώρησαν σε μία ακόμη σταλινική λογοκρισία και ακύρωσαν σήμερα ακόμη και να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη εντός της ημέρας η ομιλία μου κι είπαν ότι θα τη μεταδώσουν αύριο… Δεν θα κάνουνε τίποτε, δεν μπορούν να μας σταματήσουν, ας το πάρουνε απόφαση. Ό,τι και να κάνουν με αυτή την εντελώς παράνομη πράξη της διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία έκοψε ακόμη και το livestream, το να μεταδίδεται, δηλαδή, από τη web τηλεόραση της ΕΡΤ, δεν θα σταματήσουμε. Παραβιάζουνε κατάφωρα το Σύνταγμα, δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από αυτούς.

Όλοι τους, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία που κυβέρνησαν στο παρελθόν και ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, πουλάνε κομμάτι-κομμάτι την Πατρίδα μας. 

Υπάρχει μία δύναμη που αντιστέκεται, η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό μας πολεμάνε, γι’ αυτό. Αποτελεί τίτλο τιμής και δείχνει πόσο πολύ φοβούνται τη Χρυσή Αυγή, τη Χρυσή Αυγή που επιμένει, τη Χρυσή Αυγή που αντιστέκεται που είναι η Ελλάδα που επιμένει και αντιστέκεται και δεν παραδίνει ψυχή στον ξένο αφέντη.”

Το σάπιο πολιτικό σύστημα διέφθειρε τον Λαό

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μέσα στο κλίμα των ημερών είχαμε πριν λίγες ημέρες και μία τηλεοπτική συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο λαός ήτανε διεφθαρμένος και αντάλλασσε παροχές με ψήφους». Κυνική ομολογία ενός ανθρώπου του σκληρού πυρήνα του παλαιοκομματισμού, ο οποίος υποστήριξε με όλο του το πάθος το πελατειακό κράτος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και τώρα, τα τελευταία δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι “σύντροφοι” που θα έφερναν την εξυγίανση και την κάθαρση συνεχίζουνε και κάνουνε διορισμούς σε αυτό το «χάρτινο κοκοράκι» όπως έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος.

Δεν απήντησε κανείς στον Πάγκαλο, θα του απαντήσουμε εμείς: «Όχι κ. Πάγκαλε, ο λαός δεν ήτανε διεφθαρμένος, εσείς και το σάπιο πολιτικό σύστημα τον διέφθειρε όταν έφτανε ο κάθε πολίτης να περάσει από ένα κομματικό γραφείο για να φάει ένα κομμάτι ψωμί, να βρει μία δουλειά για το παιδί του, τι άλλο είναι αυτό από διαφθορά; Μία διαφθορά που η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε και καταγγέλλει και μάχεται για να πέσει η δικτατορία των διεφθαρμένων.

Στην ίδια συνέντευξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε και κάτι άλλο, είπε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ας τον χαίρεται λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία τον ψηφοφόρο της και ας θυμηθούμε, και αυτό απευθύνεται ιδιαίτερα σε κάποιους που παριστάνουνε τους πατριώτες στη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθούμε τον Θεόδωρο Πάγκαλο που είχε πει τότε στο ναύαρχο Λυμπέρη: «Δεν λέμε ότι πήρε ο αέρας τη σημαία;» Κι αναφέρομαι στη σημαία των Ιμίων, ναι την πήρε ο αέρας και πήγε στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, στην καρδιά κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσας και ανεμίζει ψηλά.”

Ζούμε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης

“Ζούμε στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως, ζούμε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης και ενώ σε κάθε χώρα της, είναι στίγμα να είναι κάποιος κομμουνιστής, εδώ είναι τίτλος τιμής. Έχουνε κυριαρχήσει παντού. Πώς κυριάρχησαν; Με την ανοχή και τις ευλογίες της ΝΔ. Αυτή τους άνοιξε τις πύλες… Παρέδωσαν την χώρα στην αριστερά και ήτανε όλα απόλυτα ελεγχόμενα μέχρι που σαν άστρο από το πουθενά, ανέτειλε στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή και γεμίσανε πεζοδρόμια, πλατείες, πόλεις και χωριά με γαλανόλευκες και εθνικιστικά λάβαρα. 

Τότε τρόμαξαν και έστησαν μία μεγάλη πολιτική σκευωρία. Δεν θα αντέξει στο χρόνο, όπως δεν αντέχει τίποτε ψεύτικο και κάπηλο.

Η κατάσταση της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Με την πολιτική των μνημονίων, η οικονομική κατάρρευση είναι δεδομένη, η παιδεία μυρίζει σαπίλα, εθνομηδενισμό, μαρξιστικό βούρκο και αθλιότητα, η υγεία διαλυμένη, τα εθνικά θέματα: Θράκη, Βόρειος Ήπειρος, Αιγαίο, Κύπρος, από τη μία υποχώρηση στην άλλη. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τους κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι θα περάσουν από πόλεις και χωριά, θα χτυπήσουνε πόρτες σαν τους επαίτες και θα ζητήσουνε την ψήφο του ελληνικού λαού για να την… σώσουνε, λέει, από την αριστερά! Όχι, είναι το ίδιο εθνικά επικίνδυνη με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία. Η μόνη εθνική επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή.”

Όποιος θέλει να αντισταθεί, υπάρχει μία θέση δίπλα μας

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, οι επαγγελματίες εθνικόφρονες επιστρέφουν και θα αρχίσουν να μοιράζουνε υποσχέσεις. Πείτε σε όλον τον Ελληνικό λαό ότι του λένε ψέματα, το έχουνε χρεοκοπήσει το κράτος, δεν μπορούν να δώσουνε τίποτε… Και μέσα σε όλα αυτά, μέσα στην ανέχεια, μέσα στην έρημο των ιδανικών που την έφεραν με τα μαρξιστικά ιδεολογήματα και τις αντεθνικές φιλελεύθερες θέσεις, έχουμε την παθητικότητα ενός ολόκληρου λαού, μια παθητικότητα που μας θυμίζει τους στίχους του Παλαμά: «Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι. Κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι».

Αυτοί είναι σήμερα οι Έλληνες του ψευτορωμαίικου του 2017, περίγελα των Ευρωπαίων και των αρχαίων παλιάτσοι. Απέναντι σε όλους, όμως, αυτούς κάποιοι οι οποίοι δεν είναι σκυφτοί, δεν είναι ραγιάδες, είναι οι μαχόμενοι χρυσαυγίτες που αγωνίζονται και ενάντια στην ξενοκρατία με το σύνθημα: 

«Θέλουμε 
την πατρίδα μας πίσω»…” 

«Η αρχική μας σχεδίαση ήτανε να γίνει αυτή η ομιλία στις 22 Φεβρουαρίου και ήτανε την Τετάρτη που πέρασε και ήτανε μία μέρα σημαδιακή. Ήτανε η μέρα που πέρασε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο λησμονημένος αυτός, ο μεγάλος ήρωας, ο αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας τον ποταμό Προύθο. Στον καθένα και στην καθεμιά από εσάς, αναλογεί ένας ποταμός Προύθος, διαβείτε τον, υψώστε το λάβαρο της επαναστατικής, Εθνικής Σημαίας και μόνο τότε θα σωθεί η Ελλάδα…

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μέσα από αυτό το βήμα, απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: όποιος θέλει να αντισταθεί, υπάρχει μία θέση δίπλα μας…»

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΚΕΡΔΑΜΕ! ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ – ΠΡΩΤΗ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!

peina
«Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο», είπε την προηγούμενη βδομάδα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μηταφίδης.

Κι όπως πάει το πράμα, με την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» (και της συνοδοιπορούσας καμμεναρίας, μην τους ξεχνάμε αυτούς…), η Ελλάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πρότυπο των συριζοψεκασμένων, στην εξαθλίωση!

Έτσι, την τέταρτη θέση κατέχει η Ελλάδα των Μνημονίων στον παγκόσμιο πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας. 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην πρώτη θέση της λίστας των εξαθλιωμένων –και με χαώδη διαφορά από τη δεύτερη χώρα- βρίσκεται το… ζηλευτό πρότυπο των Μηταφίδηδων, η Βενεζουέλα, δεύτερη έρχεται η Νότια Αφρική, τρίτη η Αργεντινή και τέταρτη –και φυσικά πρώτη από τις ευρωπαϊκές χώρες- η Ελλάδα, η οποία μεγάλωσε το «σκορ» της σε σχέση με πέρυσι, αλλά παρέμεινε στην τέταρτη θέση. 

Συντρόφια, πάμε γερά! 
Αν όχι η πρώτη, 
η δεύτερη θέση είναι κοντά!

tsipras_venezouela

Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ! 
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΨΕ 
ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟ 
ΜΠΙΡΣΙΜ 
ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Μπορεί ο Καμμένος να επιτέθηκε με μένος στο εναπομείναν κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά αξιοποιεί ένα ακόμα σημαντικό στέλεχός του: τον σκηνοθέτη των μεγάλων συγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’80, που τις έκανε να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες, Τάσο Μπιρσίμ.

Ο αρχιπασόκος Μπιρσίμ, λοιπόν, θα είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα προβάλλεται στην Ερυθρά Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) και βέβαια θα δοξάζει τον… (ακομβίωτο) στρατάρχη Καμμένο και το… τιτάνιο έργο του.

Γι’ αυτό λέμε πως η πασοκαρία είναι… αθάνατη!

Αμφιβάλλει κανείς;




















Μέσα στην μνημονιακή συμμαχία του «συνταγματικού τόξου», το οποίο εμφανίστηκε ενωμένο όταν στις 14 Αυγούστου 2015 ψήφιζε το τρίτο Μνημόνιο και τους πρώτους εφαρμοστικούς του νόμους, αλλά στην συνέχεια διαχωρίστηκε σε συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθώς ο Τσίπρας τους είπε ψέματα και τους πήγε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, παίζεται το γνωστό παιχνίδι, το οποίο στην συστημική πολιτική λέγεται «ανακατανομή εκλογικής επιρροής», που φυσικά πρέπει να διανεμηθεί αποκλειστικά στα καθεστωτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Τα Μνημόνια δεν ήταν «απλώς» μια σκληρή διαχείριση για μερικά χρόνια, αλλά μια προμελετημένη στρατηγική για την πλήρη εκμηδένιση και κατοχή της Ελλάδος.

Πρόκειται για μια σκυταλοδρομία εθελοδουλείας, όπου αυτός που παίρνει την σκυτάλη συνεχίζει όχι απλώς άθιχτη την πολιτική που παρέλαβε, αλλά την συμπληρώνει με νέα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα

Απέναντι, όμως, σ’ αυτό το πολύχρωμο υπηρετικό προσωπικό, στέκεται Έντιμα και Νόμιμα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,


Η συνταύτιση, η συνοδοιπορία και η συμμαχική εμπειρία κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση για την δημιουργία αυτού του φραγμού και την μετέπειτα μετατροπή του σ’ ένα ευρύ Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης από τον μνημονιακό ζυγό και τους εγχώριους συνεργάτες τους.