ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΡΙΜΠΟΥΣ...!! «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»...!!



Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τον υπόλοιπο κόσμο, άρα και με την Ελλάδα.

Στο πνεύμα του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους δήλωσε σε εκδήλωση της ομογένειας, μία ημέρα πριν από την ορκωμοσία, ότι «θα κάνουμε πρώτα την Αμερική μεγάλη ξανά, και μετά θα πάμε εκεί έξω και θα βοηθήσουμε την Ελλάδα».

Τιμώμενος με τον Μεγαλόσταυρο του Αποστόλου Παύλου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ο κ. Πρίμπους τόνισε ότι «θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας και την προστασία του Πατριαρχείου στο επίκεντρο του Λευκού Οίκου».

Όπως εκτίμησε, το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης είναι σύμβολο για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο και θα ήθελε «να δει την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, αναγνωρίζοντας την καταπίεση που υφίσταται και τον αγώνα που δίνει». 

Ο ίδιος είναι επίσης Άρχων του Πατριαρχείου και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να βαπτιστεί ορθόδοξη και η σύζυγός του Σάλι.

Ο κ. Πρίμπους δήλωσε ότι «πρέπει να πάρουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός και να επιτύχουμε τους στόχους που ο σπουδαίος νέος μας πρόεδρος έχει θέσει, να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου μίλησε για την ελευθερία και το κόστος της, εκτιμώντας ότι στην Αμερική, στη Βρετανία, αλλά όπως προέβλεψε σύντομα και στη Γερμανία, «σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι θέλουν κάποιον που θα παλέψει γι’ αυτούς. Διψούν για κάποιον που θα είναι πραγματικός. Αυτό που λείπει στους ανθρώπους είναι το πραγματικό, έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς. Είτε είναι από την Αθήνα είτε από την Ουάσιγκτον, το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον».

Εκτίμησε, δε, ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα είναι επιτυχημένος διότι θα κάνει αυτά που υποσχέθηκε, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην απόσυρση του Obamacare, στη μεταρρύθμιση της φορολογίας και στη μετατροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «στο κόμμα του Αμερικανού εργαζομένου».

Με τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Παύλου τιμήθηκαν επίσης ο βουλευτής του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκης και ο επικεφαλής της ομάδας προώθησης του προέδρου Τραμπ, Τζορτζ Τζιτζίκος.

Το μήνυμα

Η κυβέρνηση ελπίζει στους Ελληνοαμερικανούς που βρίσκονται κοντά στον νέο πρόεδρο για την προώθηση των ελληνικών θέσεων, αλλά όπως σημειώνουν αναλυτές, το μυστικό βρίσκεται στο ποιο θα είναι το μήνυμα που θα μεταφέρουν.

Κλεισμένος στον Λευκό Οίκο, κάθε Αμερικανός πρόεδρος βασίζεται στους συνεργάτες που έχει κοντά του. Όσοι τον βλέπουν καθημερινά έχουν την ευκαιρία να του μεταφέρουν θέσεις και προτάσεις, και στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ αυτό ίσως να αποδειχθεί ακόμη πιο έντονο, με δεδομένα τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του και την πολιτική του απειρία.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα έχει αυτού του είδους την επιρροή – και αν το στυλ διοίκησης του Ντόναλντ Τραμπ του επιτρέψει να την ασκήσει. Στις επιχειρήσεις του, αλλά και στην προεκλογική του εκστρατεία, άφηνε τις διαφωνίες να εξελίσσονται μεταξύ των συνεργατών του και τελικά έδινε εκείνος τη λύση – προκαλώντας πολλά θύματα στην πορεία. 

Έτσι, ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε τον κ. Τραμπ ότι οι ευθύνες του είναι πάρα πολλές για να μπορεί να παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του και ότι θα χρειαστεί να βασιστεί στους συμβούλους του, καλώντας τον να τους επιλέξει με προσοχή.

Ένας κατεξοχήν ισορροπιστής είναι ο κ. Πρίμπους. Θα είναι ο σύνδεσμος του νέου προέδρου με το Κογκρέσο και το κόμμα. Η θέση του θεωρείται η τρίτη πιο ισχυρή στη χώρα, καθώς είναι υπεύθυνος για την ατζέντα και τις συναντήσεις του προέδρου. Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι θα είναι μάλλον και ο πιο πολυάσχολος άνθρωπος στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας Trilogy Advisors, Τζον Συτιλίδη, ο Τραμπ θα έχει «μια καθαρή ματιά» στην εξωτερική πολιτική, και η Ελλάδα «έχει την ευκαιρία να την αξιοποιήσει ώστε να τοποθετηθεί στα ζητήματα της περιοχής της και να γίνει απαραίτητη πέρα από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ».

Πηγή: Καθημερινή


ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ: Έξω τα αλβανικά κοπρόσκυλα από τον Ελληνικό Στρατό - Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεση απέλαση!

 Έφερε το θέμα στη βουλή
 η Χρυσή Αυγή


«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».

Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρατού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!

Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!

Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Κι όπως αποδεικνύεται από άλλη παρόμοια φωτογραφία, του 2015, δεν είναι οι μόνοι. 

Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία. Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!

Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα!

Αλλά, από ποιους περιμένουμε να τα κάνουν όλα αυτά; 

Από τους συριζοκαμμένους και τους μητσοτακομπουμπουκους; 

Κλάφτα Χαράλαμπε!

Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Σχετικά με το θέμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε άμεσα ερώτηση προς το Υπουργείο Άμυνας

"Για την αντιμετώπιση των αλβανικών, ανθελληνικών στοιχείων σε Μονάδες του Ελληνικού Στρατού"

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός

1) Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αλβανοί σοβινιστές που ντρόπιασαν την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη με τις άθλιες ανθελληνικές τους χειρονομίες;

2) Γιατί στην ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρεται ότι θα "χαϊδέψουν" τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας; Υπάρχει κυβερνητική κάλυψη στα κυκλώματα των αλβανών ιμπεριαλιστών που αποτελούν πέμπτη φάλαγγα μέσα στον Ελληνικό Στρατό;

3) Σκοπεύει η κυβέρνηση να αφαιρέσει την υπηκοότητα και να απελάσει άμεσα από την χώρα τα μέλη της εν λόγω αλβανικής συμμορίας - όπως οφείλει - καθ' ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκφράζουν τον αλβανικό επεκτατισμό;

4) Τι μέτρα θα λάβει ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα στον Ελληνικό Στρατό;

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής Χρυσής Αυγής


Πλήρης επιβεβαίωση 
Χρυσής Αυγής :
Οι αλβανοί ουτσεκάδες καθοδηγούν και ελέγχουν τους «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων

Ένα αρκετά ενδιαφέρον κείμενο με τίτλο «Μέλη του UCK οι μαφιόζοι των Εξαρχείων» δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», η οποία, μεταξύ άλλων, γράφει και τα εξής:

«Μέλη του UCK υπήρξαν δύο από τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στα Εξάρχεια, που με χειρουργική επέμβαση εξάρθρωσε την περασμένη Τρίτη η Ασφάλεια Αττικής. 

Ο ένας κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Ναρί» και έμενε στου Γκύζη και ο δεύτερος με το ψευδώνυμο «Κουάρτο». Και οι δύο είχαν τατουάζ με το σήμα του UCK, του παραστρατιωτικού «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού της Αλβανίας», όπως αυτοαποκαλείται, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν πως ο ένας εξ αυτών έλαβε μέρος παλαιότερα και σε επιχειρήσεις στα Βαλκάνια.

Η Κατεχάκη εκτιμά ότι με την εξάρθρωση της αλβανικής μαφίας από την Αστυνομία θα αποτραπούν σχέδια που είχαν εκπονηθεί από συγκεκριμένες ομάδες αναρχικών για συγκρότηση «ομάδων πολιτοφυλάκων», ακόμα και… ενόπλων (!), προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη – ή με το πρόσχημα αυτό.

«Τώρα δεν υπάρχει η ηθική βάση για κάτι τέτοιο, ενώ καταρρίπτεται και το επιχείρημα ότι η Αστυνομία διακινεί τα ναρκωτικά στην περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά κορυφαία πηγή στη Realnews.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλιστα, υπό τον τέως στρατιωτικό Νίκο Τόσκα, υιοθέτησε εξαρχής τις πληροφορίες που υπήρξαν στην ΕΛ.ΑΣ., ότι ένα μέρος των «μπαχαλάκηδων» γύρω από το Πολυτεχνείο «τροφοδοτείτο» από την αλβανική μαφία, προκειμένου να εμποδίζεται η παρουσία της Αστυνομίας στα Εξάρχεια και να διακινούνται χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους τα ναρκωτικά.

Στην Κατεχάκη, άλλωστε, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις -μη- αντιδράσεις (έως τώρα τουλάχιστον) του αναρχικού χώρου στην περιοχή, καθώς και τις αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων ομάδων του, κυρίως την «κόντρα» με τους «μπαχαλάκηδες»».


Το δημοσίευμα της Real News επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, αυτό που έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δηλαδή οι αλβανοί κάνουν το απόλυτο κουμάντο στους εγχώριους «αναρχικούς» και «αντιεξουσιαστές», τους οποίους ελέγχουν πλήρως, όχι μόνο στην καταδίκη του «κακού» Ελληνικού Εθνικισμού (για τον αντίστοιχο αλβανικό εθνικισμό ούτε κουβέντα

Γι’ αυτό άλλωστε δεν τους έχουμε δει ποτέ να καίνε αλβανική σημαία), αλλά και στην διακίνηση των ναρκωτικών στην περιοχή, ερχόμενοι σε σύγκρουση με άλλες συμμορίες διακίνησης του «λευκού θανάτου», οι οποίες ελέγχονται από άραβες.

Όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη απάντηση και σε διάφορους φαιδρούς, οι οποίοι «συγχαίραν» τους δολοφόνους εκτελεστές του άραβα εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», τρώγοντας το κουτόχορτο της προκήρυξης που στάλθηκε για να θολώσει τα νερά. Εξίσου ενδιαφέρον, όμως, έχει το τέλος του κειμένου, το οποίο έχει ως εξής:

«Όσον αφορά τα τρία υπό κατάληψη στέκια στα Εξάρχεια και κυρίως στο «Box» και στη Διδότου, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου διαμηνύει: «Η διακίνηση ιδεών δεν μας ενοχλεί. Εκείνο που δεν θέλουμε είναι στα στέκια αυτά -και πουθενά αλλού- να υπάρχουν ναρκωτικά, όπλα και μολότοφ». Ταυτόχρονα, εκτιμά πως το θέμα των Εξαρχείων δεν είναι μόνο αστυνομικό…»

Το απόσπασμα είναι ξεκάθαρο κάποιων πραγμάτων που ισχύουν στην περιοχή των Εξαρχείων (και όχι μόνον), χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα από την δική μας πλευρά. Εκτός από το ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» όχι μόνο δεν αντιτίθενται σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, όχι μόνο αποτελούν έμμεσο συμπαραστάτη της και προωθητή των απόψεών της επί μια σειρά σοβαρών ζητημάτων (όπως εθνομηδενισμός, πολυπολιτισμικότητα κλπ.), αλλά ο βιοπορισμός τους γίνεται με τον πλέον απεχθή και βρώμικο τρόπο. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕΡΟΣ Β΄




Η Ιδεολογία αποτελεί την οργανωμένη και ολοκληρωμένη συλλογή Ιδεών, οι οποίες έχουν να κάνουν με την Φυσική Τάξη και τις πνευματικές και υλικές δραστηριότητες της ανθρώπινης ζωής. 

Ο σκοπός κάθε ιδεολογίας είναι να επιφέρει ριζική αλλαγή στην ανθρώπινη κοινωνία, σύμφωνα με τα ήθη και τα πρότυπα τα οποία αυτή η ιδεολογία έχει στην ιδεολογική φαρέτρα της. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, όλες οι ιδεολογίες εμπίπτουν, περισσότερο ή λιγότερο, συχνά ή αραιά, στο πεδίο της Πολιτικής.


Η Ιδεολογία του Εθνικισμού δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται απλώς στην παρατήρηση, μελέτη και ερμηνεία του κόσμου και της κοινωνικής πραγματικότητας, αλλά πολύ περισσότερο να αποβλέπει μεθοδευμένα στην ανάπλαση και αναδιαμόρφωσή της με τρόπο συστηματικό. 

Ως εκ τούτου, αυτό σημαίνει ότι μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της Εθνικιστικής Ιδεολογίας συνυπάρχουν αρμονικά και συνεργατικά η θεωρητική επεξεργασία, η κοινωνική δραστηριοποίηση, η πολιτική παρέμβαση και κινητοποίηση.

Για να μπορέσει, λοιπόν, ο Εθνικισμός να είναι αποτελεσματικός και να φέρει εις πέρας την αποστολή του, οφείλει να ερμηνεύσει απαρτιωμένα το περιεχόμενο των ιδεών του, να παρακινήσει τον Λαό σε συναντίληψή του, συναπόφαση και συμπαράταξη μαζί του, να προπαγανδίσει σε επαρκή έκταση και ανάλογο βάθος, να κινητοποιήσει δυναμικά τους αποδέκτες του μηνύματός του, όχι με την λογική της παθητικής ανάθεσης αλλά της ενεργητικής συνοδοιπορίας. 

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η Εθνικιστική Ιδεολογία δεν είναι “ακραία”, “περιθωριακή” “ελιτιστική”, όπως διάφοροι εχθροί αλλά και “φίλοι” ισχυρίζονται, τοποθετώντας την στην σχετική “ακραία” θέση και εκδοχή του καθιερωμένου και καθορισμένου συστημικού πολιτικού κάδρου.

Η ανώτερη φύση των Ιδεών του Εθνικισμού, ακριβώς επειδή αντιπροσωπεύουν την αρμονία του φυσικού κόσμου, δεν σημαίνει ότι αυτές θα πρέπει να παροπλίζονται και να περιθωριοποιούνται στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου και σίγουρα αρρωστημένου ελιτισμού. 

Όσοι, λοιπόν, “ακραιφνείς”, “ασυμβίβαστοι”, “ανυποχώρητοι” κ.τ.λ. “εθνικιστές” τοποθετούν τις απόψεις, τις θέσεις, τις Ιδέες του Εθνικισμού, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στο ένα “άκρο” (το δεξιό) της πολιτικής σκηνής, προετοιμάζουν, εκτός των άλλων, το έδαφος για την ένταξή τους στο βασίλειο της αμάθειας, της παράνοιας, της εσφαλμένης αντίληψης της κοινωνικής πραγματικότητας, εν τέλει, δηλαδή, στο βασίλειο του φανατισμού.

Ας μην παραξενεύει το γεγονός ότι όταν αναφερόμαστε στους “ακραιφνείς εθνικιστές” τους ταυτίζουμε με την ακροδεξιά. Ακόμη κι αν οι ίδιοι αρνούνται με… φανατισμό κάτι τέτοιο, παριστάνοντας τους “εθνικοεπαναστάτες”, διακρίνονται από την κοινή απέχθεια προς την αληθινή πολιτική ζύμωση και τα ουσιαστικά παράγωγά της. 

Γι’ αυτό, άλλωστε, είτε παρακολουθήσεις τα ιστολόγια αυτών των ψευτοεπαναστατών είτε επιχειρήσεις να συζητήσεις μαζί τους, αντιλαμβάνεσαι τον ίδιο κοινό φόβο για την αληθινή πολιτική δράση.

Η συλλογιστική τους έχει το εξής σκεπτικό: Αφού ο εχθρός ελέγχει τα πάντα, αφού οι εθνικιστικές απόψεις βρίσκονται “απομονωμένες” και στο “περιθώριο” της κοινωνίας, αφού “λίγοι” είναι αυτοί που τις κατανοούν ή αγωνίζονται γι’ αυτές, τότε δεν μένει τίποτα άλλο από το “καταφύγιο” του φανατικού, ο οποίος κλεισμένος στον μικρόκοσμό του και στην ασφάλεια που τον περικλείει θα μπορεί να παριστάνει τον “αμόλυντο” σε σχέση με τους “πολιτικάντηδες” που “ξεπουλήθηκαν” επειδή συμμετέχουν ενεργά στο πολιτικό σκηνικό, ενώ είχαν μάλιστα και το… θράσος να μπουν στο Κοινοβούλιο.

Πάνω – κάτω, αυτός είναι “ο μέσος όρος” του σκεπτικού όλων όσοι επιβουλεύονται, ξορκίζουν, συκοφαντούν, μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είτε πρόκειται για άτομα που με νηπιακού επιπέδου επιχειρηματολογία προσπαθούν να πλήξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς ποτέ στο παρελθόν να επιτεθούν στην κυβέρνηση Σαμαρά (“τα μπλογκ του χιλιάρικου”, όπως μου έλεγε με νόημα ένας καλός Σύντροφος και Φίλος), είτε απλά για ψυχοπαθείς που μισούν οτιδήποτε άλλο πέρα από τον βαριά άρρωστο εαυτούλη τους, η ουσία είναι μια και συμπαγής: το καθεστώς των ελληνόφωνων γραικύλων και οι ξένοι εντολείς τους ενοχλούνται και εξοργίζονται μόνο από την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πολιτική ζωή του Τόπου.

Γι’ αυτό και οι όποιες αντιδράσεις τους κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην καταπολέμηση και την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με τους “άλλους” δεν ασχολούνται. Είτε επειδή είναι απολύτως ακίνδυνοι μέσα στην γραφικότητα του φανατισμού τους, είτε επειδή απλά τους ελέγχουν πλήρως. 

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμη, αλλά το περιεχόμενο των δύο αυτών άρθρων αρκεί για να αποδώσουμε μια σχετική, αλλά ξεκάθαρη, εκτίμηση: Ο Ιδεολόγος και ο Φανατικός απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους στη νοοτροπία που τους διέπει. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται οι δρόμοι τους να συναντηθούν ποτέ και πουθενά.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ