ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

“Οι κλέφτες στην φυλακή”! Εκατοντάδες Έλληνες στην παρουσίαση του πορίσματος της Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών - Πρώτες εικόνες


Ασφυκτικά γεμάτη είναι η Αίθουσα Αρίων στο Μοσχάτο, όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση παρουσίασης του πορίσματος της Χρυσής Αυγής από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των καναλιών και των κομμάτων.



Πλήθος πολιτών που διψούν να ακούσουν την φωνή της Αλήθειας έχει κατακλύσει από νωρίς την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.



Την ίδια ώρα που το "συνταγματικό τόξο" συγκαλύπτει σκάνδαλα δισεκατομμυρίων ευρώ, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει στον ελληνικό Λαό τις ποινικές ευθύνες πολιτικών, τραπεζιτών και καναλαρχών.


ΜΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ «ΚΑΡΑΒΙ» ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ




«Το ένα μετά το άλλο, τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου συμπαραστέκονται στην Τατιάνα Στεφανίδου», είναι ο τίτλος πανηγυρικού δημοσιεύματος της ιστοσελίδας του συζύγου της (και παλιού κνίτη, μην το ξεχνάμε αυτό!) Ευαγγελάτου και ομολογουμένως λέει την πάσα αλήθεια!

Ιδού πως μια Τατιάνα σέρνει ολόκληρο το «καράβι» (ή μήπως… τρύπια βάρκα;) του –κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενου- «συνταγματικού» τόξου:

Συριζομούρηδες: «Μετά την τραμπούκικη επίθεση στο σχολείο του Περάματος, ο υπόδικος για εγκληματικές ενέργειες βουλευτής της Χ.Α., Γιάννης Λαγός, κατέθεσε μήνυση κατά της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανίδου, επιδιώκοντας να εμφανιστεί ως «διωκόμενος». Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία».

Κούλης Νουδούλης: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα περιορισμού και πολύ περισσότερο δίωξης της ελευθερίας του Τύπου. Ο εκφοβισμός των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. δεν πρόκειται να περάσει, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από θρασύτατους υπόδικους εκφραστές της Χρυσής Αυγής». 

Τιμημένο κουκουέ (λείπει ο «Μάρτης»;):

«Η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον όσων αντιστέκονται στο ρατσιστικό της παραλήρημα κι αποκαλύπτουν τους τραμπουκισμούς της, αυτή τη φορά ζητώντας διώξεις και συλλήψεις δημοσιογράφων. Την απάντηση στη Χρυσή Αυγή δίνουν καθημερινά οι δεκάδες φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος, της νεολαίας που καταδικάζουν τις φασιστικές πρακτικές κι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες, που βρίσκονται στην Ελλάδα».

Αθάνατη πασοκική κλεφτουριά: «Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν».

Σιγαλό Ποταμάκι: «Οι ναζιστές θίχτηκαν από τον χαρακτηρισμό «τραμπούκος» για την τραμπούκικη επίθεση στους στο σχολείο στο Πέραμα. Είναι καθήκον του δημοκρατικού κόσμου να καταδικάσει τις διώξεις δημοσιογράφων και να σταθεί στο πλευρό τους. Είναι ώρα επιτέλους να αλλάξει ο αναχρονιστικός νόμος περί τύπου τον οποίο όλες οι κυβερνήσεις διατηρούν».

Λεβέντικο: «Είμαστε αντίθετοι με τέτοιες μεθόδους που φιμώνουν τις ελεύθερες φωνές και λειτουργούν σε βάρος της Δημοκρατίας. Εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή και στην περίπτωση των συλλήψεων των δημοσιογράφων από τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», έτσι και στην περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου, θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις και ιδιαίτερα από την Χρυσή Αυγή, αντίκεινται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και εγκαινιάζουν περίοδο λογοκρισίας των ΜΜΕ».

Χρυσή Αυγή, το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα! 

Που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και που όλοι οι σάπιοι είναι εναντίον του! 

Τιμή μας και καμάρι μας να ανήκουμε σ’ ένα τέτοιο κόμμα!

Αντίοχος