ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ: ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ!

«Οι χρυσαυγίτικες εθνικιστικές κορόνες δεν μπορούν να κρύψουν ότι κι αυτοί το ίδιο δόγμα (σ.σ. εννοεί του… ΝΑΤΟ) υπηρετούν

Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, την αγωνία που είχε η Χρυσή Αυγή να είναι πετυχημένη η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ; Σε κάθε περίπτωση, φαντάροι και αξιωματικοί δεν πρέπει να δείξουν καμιά ανοχή στη ναζιστική προπαγάνδα. Να απομονώσουν παντού τους φασίστες, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν!».


Αυτά γράφει ο «Ριζοσπάστης», για την επιχείρηση προσεταιρισμού των ενστόλων απ’ αυτούς που κάποτε τους έσφαζαν με κονσερβοκούτι. Δε θα ασχοληθούμε βεβαίως μ’ αυτό, γιατί είμαστε σίγουροι πως οι θρασύτατοι πολιτικοί απόγονοι των εκδοροσφαγέων των ενστόλων θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Θα σταθούμε στο χοντρό ψέμα που γράφουν, για την… αγωνία που είχε τάχα η Χρυσή Αυγή για την… επιτυχία της επίσκεψης Τσίπρα στην Αμέρικα!!!



Του δικού τους Τσίπρα! Που είναι γέννημα-θρέμμα της ΚΝΕ! Κι εδώ δε μιλάμε για κάποιον «πρώην» κομμουνιστή, καθώς ο Τσίπρας ουδέποτε αποκήρυξε την κομμουνιστική ιδεολογία, κι όποτε βρει ευκαιρία δηλώνει κομμουνιστής. Όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί της συνοδείας Τσίπρα στην Αμέρικα, οι οποίοι –εκτός του Καμμένου- ανήκαν όλοι στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ, κάποιοι δε ήταν και υψηλόβαθμα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ, όπως ο σύντροφος Κοτζιάς. Ακόμα και η… Περιστέρα, στην ΚΝΕ ήτανε! Τι να μας πούνε λοιπόν για τον αμερικανοκομμουνισμό τους τον… τρύπιο;



Και κάτι άλλο. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρες θέσεις για την εξωτερική πολιτική και για τις συμμαχίες που πρέπει να συνάψει η χώρα στην μετά ΝΑΤΟ εποχή, καθώς είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να σταθεί μόνη της στον σύγχρονο κόσμο. Και προτείνει καθαρά και ξάστερα συμμαχία με την Ρωσσία. Το… τιμημένο ποια ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ