ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Δημοσκόπηση - κόλαφος κατά του “συνταγματικού τόξου”: Το 72% των Ελλήνων διαφωνεί με το νομικό έκτρωμα της «αλλαγής φύλου»




Παρά την συστηματική προπαγάνδα ετών και την ανάλογη επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου από διάφορα επιτελεία «προοδευτικών», ο Λαός μας ανθίσταται στην προσπάθεια διαμόρφωσης θετικού κλίματος για την περιβόητη «αλλαγή φύλου». 

Σε συντριπτικά ποσοστά η Ελληνική κοινωνία διαφωνεί με την νομική «αλλαγή φύλου», όχι μόνο από τα 15 έτη ηλικίας, αλλά ακόμα και από τα 17.

Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB για το Star. Το ποσοστό διαφωνίας (μάλλον ή σίγουρα) σχετικά με την δυνατότητα νομικής «αλλαγής φύλου» σε άτομα ηλικίας 15-17 ετών είναι 71,7%, έναντι ποσοστού 26,7% των ερωτηθέντων που συμφωνούν. 

Υψηλά είναι τα ποσοστά όσων διαφωνούν στο σύνολο των ανδρών (73.2%), στις ηλικίες 18 -34 (78,6%), στα ημιαστικά/αγροτικά στρώματα (76,2%), στους γονείς με παιδιά έως 17 ετών (75,5%).

Βεβαίως, έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές ότι το τι πιστεύει και επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός αποτελεί περιττή λεπτομέρεια για την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση. 

Οι Έλληνες την ψήφισαν για να τους βγάλει από τα Μνημόνια κι αυτή τους έφερε ένα τρίτο χειρότερο, αφού προηγουμένως τους εξαπάτησε με τον πλέον αισχρό τρόπο διεξάγοντας ένα δημοψήφισμα του οποίου το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν σεβάστηκε, αλλά φρόντισε να εφαρμόσει τα ακριβώς αντίθετα απ’ αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αποφάσισε.

Έτσι και τώρα, μπορεί παραπάνω από 7 στους 10 Έλληνες να διαφωνούν με το νομικό έκτρωμα που ψηφίστηκε την Τετάρτη στην Βουλή, αλλά αυτό δεν έχει την ελάχιστη αξία και σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑκαι την παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» και του «δικαιωματισμού» που τον διακατέχει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα για τους ομοφυλόφιλους;

Αφιερωμένο σε κάθε Αριστερό αναρχοφασίστα, σε κάθε προοδευτικούλη και κυρίως στην συμμορία του ροζ δοσίλογου και της παρέας του.


Με τον αντιρατσιστικό 
θα τον έκλειναν μέσα για χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ