ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ… ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΑΡΑ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!



Όλος ο… καλός ο κόσμος θα μαζευτεί την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο ευρωκοινοβούλιο. 



Βλέπετε, οι συριζαίοι ζητωμνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ και του Σόρος διοργανώνουν εκδήλωση για «την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα».

Θα είναι εκεί ως προσκεκλημένοι ομιλητές ο αρχιπασόκος πανεπιστημιακός καθηγητής Αλιβιζάτος, ο αριστεριστής δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης, ο «Ιός» Δημήτρης Ψαρράς (με την ιδιότητα του συγγραφέα του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών) και η δημιουργός ενός προπαγανδιστικού ντοκιμαντέρ κατά της Χρυσής Αυγής, AngeliqueKourounis.

Είναι προφανές ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο, γι’ αυτό οι διώκτες του βγάζουν τη λύσσα τους εναντίον του και… εκτός συνόρων. 

Ξυδάκι για να τους περάσει!

Να κανονίσουνε όλοι οι παραπάνω και για μία συνάντηση –εντός ή εκτός συνόρων- την επομένη της τελικής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Για να πιούνε το καφεδάκι της… παρηγοριάς !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ