ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.........4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936

ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ 

ΣΤΗΝ 

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Καλό, ευλογημένο, ελληνικό, ορθόδοξο και εθνικιστικό μήνα Αύγουστο. Τα πράματα δεν βαδίζουν καθόλου καλά, τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές πεδίο. Λουκέτα πολλά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καθίζηση μεθοδευμένη στην παντελώς ανύπαρκτη εθνική οικονομία. Αναφορές στην ασφυξία ρευστότητας και την απειλή τής χρεοκοπίας. Και στο βάθος οι ερχόμενες Κάρτες τού Πολίτη, ως διαρκής οικονομικός δεσμοφύλακας τού Έλληνα στο δρόμο για το χάραγμα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Και στο παγκόσμιο σκηνικό ο τρίτος ναός τού Σολομώντα και το βιομετρικό τσιπάκι. Ασκήσεις Τούρκων εντός ελληνικών υδάτων σ’ ένα ψευτορωμέϊκο που παρέχει τα πάντα σε λαθρογυρολόγους και έριδες των γυάλινων «μεγάλων δυνάμεων.

Όχι, δεν με λυπούν όλα τούτα. Όχι, δεν με φοβίζουν όλα τούτα. Με χαροποιούν και με δυναμώνουν. Η εργασία μου για να φτιάξω την ελληνική φυλή όπως τη θέλω έχει γόνιμο έδαφος. 

Διότι ο ελληνορθόδοξος εθνικοσοσιαλισμός μου θεριεύει μέσα μου, ώστε να βαδίσω στα χνάρια τρανών προγόνων για μια ακόμη καλύτερη Ελλάδα. Ο Ιωάννης Μεταξάς βημάτισε στο εργατικό και πολεμικό κράτος του Ελληνικού Έθνους. Κι εμείς συνεχίζουμε με το απόλυτο εργατικό, πολεμικό, λαϊκό, φυλετικό και πανίσχυρο ελληνικό κράτος, με την ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τη δύναμη στην κορυφή τής οικουμένης.

Σπυρίδων Καραχάλιος