ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

«ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ», ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

«Χαμογελαστά πρόσωπα» βλέπει όπου κοιτάζει ο Τσίπρας, όπως είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αλλά, ακόμα κι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις της… ευτυχίας, θα πάψουν συντόμως να είναι χαμογελαστοί, γιατί έρχεται η ώρα της πληρωμής. Ή μάλλον των πληρωμών, γιατί είναι πολλές!

Αύριο, λοιπόν, τελειώνει η διορία της πληρωμής της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος για 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενους, που τους βγήκε χρεωστικό εκκαθαριστικό! Οι δόσεις είναι τρεις – Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. 

Έπονται οι αγρότες, που θα πληρώσουν σε δύο δόσεις τον φόρο (μέχρι 29 Σεπτεμβρίου την πρώτη και έως 30 Νοεμβρίου τη δεύτερη) εάν το εκκαθαριστικό τους θα εκδοθεί πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. Αν καθυστερήσει και άλλο, θα πληρώσουν ολόκληρο τον φόρο σε μία δόση, έως το τέλος Νοεμβρίου.

Από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν και οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ (3 δισ. ευρώ σε 6 μήνες έως τον Ιανουάριο. Οι έμποροι και οι επαγγελματίες έχουν επιπλέον να καταβάλλουν ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ, ενώ τον Δεκέμβριο οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πληρώσουν και πάνω από 1 δισ. για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018.

Μετά απ’ όλα αυτά, όποιος δει χαμογελαστό πρόσωπο, να μας… γράψει!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ!

Aυτό άλλοστε μς λέει και η ετήσια μελέτη του ΚΕΦΙΜ για την Ημέρα της Φορολογικής Ελευθερίας.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, οι Έλληνας δουλεύουν 203 ημέρες ή εφτά μήνες το χρόνο μόνο και μόνο για να πληρώνουν την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Δηλαδή, από την αρχή του χρόνου μέχρι και τις 22 Ιουλίου δουλεύουμε για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς τομνημονιακόκράτος και από τις 23 Ιουλίου, για τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας!

Αυτά ισχύουν για το τρέχον έτος, κι εδώ ισχύει το «κάθε πέρσι και καλύτερα», καθώς οι φορολογικές υποχρεώσεις για το 2016 απαιτούσαν εργασία 188 ημερών. Ενώ, εάν γυρίσουμε δέκα χρόνια πίσω, στο 2007, για τον ίδιο λόγο χρειαζόμασταν εργασία περίπου 130 ημερών.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν βεβαίως, εξαιτίας των συνεχών αυξήσεων φόρων και εισφορών, λόγω των Μνημονίων, παλιών και νέων! Κι αν δεν αλλάξει τίποτα, στο τέλος θα καταλήγουμε να δουλεύουμε 12 μήνες το χρόνο, θυσία στον Μολώχ των Μνημονίων!

TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ 
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Πάνω από 1 τρις ευρώ πέταξε η Ευρώπη στην Κολομβία των Βαλκανίων

Στα 35 χρόνια συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή οικογένεια, η Ελλάδα δέχθηκε 600 δισεκατ. ευρώ επιδοτήσεις, 290 δισεκατ. ευρώ δάνεια αποφυγής πτωχεύσεως, 100 δισεκατ. ευρώ κούρεμα χρέους, 3 δισεκατ. ευρώ σταθεροποιητικά δάνεια και 13 δισεκατ. ευρώ αναπτυξιακά δάνεια


Για να μπορέσει να λειτουργήσει το αστικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα (έστω και αν αυτό είναι ολιγαρχικό), χρειάζεται να πατάει σε ένα υπόβαθρο ισχυρής αστικής βιομηχανικής κοινωνίας με εθνικούς καπιταλιστές και ισχυρό ανεξάρτητο “εργατικό” κίνημα.

Τέτοιες προϋποθέσεις δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (όπως υπήρξαν τουλάχιστον στο παρελθόν στη Δ. Ευρώπη, που είναι και το λίκνο αυτού του συστήματος) γι’ αυτό και το ελληνικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, από την αρχή της εφαρμογής του, αυτονομήθηκε από την κοινωνία με διάφορα τεχνάσματα και συνταγματικούς θεσμούς και κατέληξε σε ένα απλά «κλεπτοκρατικό» σύστημα που κατέτρωγε και σπαταλούσε τα δανεικά και χρέωνε την ανήμπορη να αντιδράσει διασπασμένη και διχασμένη τεχνητά κοινωνία. 


Ορίστε και η απόδειξη σε αριθμούς:

Όταν έπεσε η επταετία, το δημόσιο χρέος ήταν 24,7% του ΑΕΠ. 

Μετά την πτώση της χούντας και την επαναφορά του κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος, έχουμε:

1. Περίοδος Κωνσταντίνου Καραμανλή 1975-1981 το δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 34,5% του ΑΕΠ.

2. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1988, ανέβηκε στο 66,8% του ΑΕΠ.

3. Περίοδος κυβερνήσεων συνεργασίας (Τζανετάκη και Ζολώτα) 1989-1990, ανέβηκε στο 69,9% του ΑΕΠ.

4. Περίοδος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 1990-1993, εκτοξεύτηκε στο 111,6% του ΑΕΠ.

5. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1994-1995, κατέβηκε στο 110,1% του ΑΕΠ.

6. Περίοδος Κωνσταντίνου Σημίτη 1996-2003, κατέβηκε στο 107,8% του ΑΕΠ.

7. Περίοδος Κώστα Καραμανλή 2004-2008, ανέβηκε στο 115% του ΑΕΠ.

8. Περίοδος Γιώργου Παπανδρέου 2009-2010 (πριν το μνημόνιο), ανέβηκε στο 129,7% του ΑΕΠ, μόνο σε τρεις μήνες!!!!

9. Περίοδος μνημονιακή (Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Πικραμένου, Α. Σαμαρά) 2010-2013 εκτοξεύτηκε στο 175% του ΑΕΠ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 53%!!!!!!!


Τι λέτε λοιπόν τώρα; Είναι ή όχι υπεύθυνο για τη χρεοκοπία 


της χώρας το διαπλεκόμενο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο, μη έχοντας κοινωνικά ταξικά ερείσματα, στηρίζεται μόνο στη διαπλοκή και στην εκλογική πελατεία, τις οποίες πρέπει να ταϊζει συνεχώς για να επιβιώνει; 

Σήμερα, που ο κύκλος των δανεικών έσπασε, το ίδιο αυτό πολιτικό σύστημα δείχνει το εντελώς ανάλγητο και αντιλαϊκό πρόσωπό του, προκειμένου να επιβιώσει το ίδιο, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία, την οποία χρεοκόπησε.

Μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, που επί 200 σχεδόν χρόνια ζει σε έναν ιδιότυπο πολιτικό ραγιαδισμό, κάτω από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες, είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ αυτού του πολιτικού συστήματος. 

Ακόμη και σήμερα, συνεχίζουν το θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων με τους ξένους τοκογλύφους. 

Η «λογική συμφωνία» που διαφημίζουν αφορά νέα αιματηρά μέτρα λιτότητας και ύφεσης. Μοναδική λύση για τη χώρα μια εθνική ηγεσία που θα διαγράψει το παράνομο χρέος και θα στραφεί στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

ΙΖΟΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΦΩΚΙΔΟΣ – ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΒΙΟΑΛ – ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ – ΕΛΒΟ – ΦΟΣΦΩΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΒΙΑΜΥΛ – ΠΙΤΣΟΣ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ – HELLENIC STEEL – ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΡΕΤΣΙΝΑ – ΤΕΞΑΠΡΕΤ – ΒΙΛΚΑ – ΕΣΚΙΜΟ – ΥΦΑΝΕΤ – ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΦΛΟΚΑ – ΕΛΒΙΕΛΑ – ΒΙΟΠΛΑΣΤ – ΝΤΡΕΣΚΟ – ΒΕΣΟ – ΜΑΝΤΙΣΟΝ – ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΠΥΡΚΑΛ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΙΟΥ – BODYLINE – ΦΙΛΚΕΡΑΜ JOHNSON – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ DIANA – DELICA – ΦΛΩΡΑ – ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΕΡΑΝΗΣ – SATO – ΑΓΝΟ – ALUMIL – ΤΕΟΚΑΡ – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ELITE – ΑΛΛΑΤΙΝΗ – ΚΑΤΣΕΛΗΣ – ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ – ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – ΜΕΒΓΑΛ – ALEX PACK – NEOSET – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ – ΧΡΩΠΕΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΚ – ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ. Έμπηξαν και κάτι φωτιές στο ΜΙΝΙΟΝ και στον ΚΑΤΡΑΤΖΟ ΣΠΟΡ και «έδεσε»το γλυκό ! ! !

Προσθέστε στις παραπάνω τον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, την ΦΑΓΕ, την PEPSICO, την COCA COLA, την PIRELLI, την GOOD YEAR που μετέφεραν τις έδρες τους και τα εργοστάσια τους σε άλλα κράτη, καθώς και τη μετάβαση πληθώρας Ελληνικών βιοτεχνιών σε όμορα κράτη. Μην λησμονάτε επίσης την καταστροφή της πρωτογενούς μας παραγωγής, που, κακά τα ψέματα, άρχισε μεθοδικά από την είσοδό μας στην τότε ΕΟΚ.

Ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, οι λαοσώστες πολιτικοί μας, επιμένουν να ομιλούν για ανάπτυξη.

Δεν μας είπαν ποτέ: 
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;;;

Γιατί υποδουλώσατε την χώρα;;;;

Εν ονόματι της Δημοκρατίας !

Ε, ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται» 

Στο όνομα της Δημοκρατίας σήμερα αντιδρούν, κάνοντας δήθεν τον ανήξερο, για τα όσα όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν.

Οδήγησαν έναν βαθιά δημοκρατικό λαό να στραφεί στα <<άκρα>>, διότι οι θεσμοί της Δημοκρατίας δεν λειτούργησαν επειδή κάποιοι συνεχώς και αδιαλείπτως τους πριόνιζαν και τους υπέβλεπαν.

Έτσι όταν το καλοκαίρι του 11 κάποιοι οργάνωναν επιθέσεις κατά των πολιτικών που ο λαός καλώς ή κακώς έστειλε στο Κοινοβούλιο, χαιρόντουσαν.

Όταν γιουχάριζαν και γιαούρτωναν τους πολιτικούς που κατά τη γνώμη τους δεν επιτέλεσαν το καθήκον τους, γελούσαν.

Όταν έκαναν κακό στην εικόνα της πατρίδας μας με τους αποκλεισμούς ξένων προσκεκλημένων και με την ομηρία των επισκεπτών μας αδιαφορούσαν.

Έφτασε δυστυχώς η ώρα όσα όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν, να τους χτυπήσουν τη δική τους πόρτα.

Ας κατανοήσουν άπαντες πως δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στη βία.

Οι… προοδευτικές βιαιότητες είναι ένα και το αυτό με τις… φασιστικές βιαιότητες.

Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές όλα αυτά τα χρόνια καταδυνάστευαν τους φιλήσυχους Έλληνες, οδήγησαν μερίδα του Ελληνικού λαού στο αντίθετο άκρο, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Βλέπουμε εκπροσώπους κυρίως της Αριστεράς, προερχόμενους δήθεν από παρθενογένεση στα πολιτικά πράγματα του τόπου, να… νίπτουν τα χέρια τους ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι για το κατάντημα της Χώρας, να κατακεραυνώνουν όποιον… δυστυχή έχει αντίθετη άποψη και με υποτιμητικό και μπλαζέ ύφος, να θεωρούν εαυτούς ως έχοντες τη μοναδική γνώση και πως μόνο αυτοί γνωρίζουν και υπηρετούν το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων ενώ οι λοιποί είναι ή ανόητοι ήδιεφθαρμένοι,τραμπούκοι.

Μήπως οι χειρότεροι τραμπούκοι είναι οι κουστουμάτοι και γραβατωμένοι ψευτοδημοκράτες και ψευτοπατριώτες που τρομοκρατούν, βιάζουν και λεηλατούν με φοροεπιδρομές τους προδομένους κι εξαθλιωμένους Έλληνες;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες και ξεπούλησαν την πατρίδα, μετατρέποντάς την σ’ ένα παγκόσμιο ξεφτιλισμένο ζήτουλα κι επαίτη;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που απολύουν βιοπαλαιστές οικογενειάρχες, που δεν έχουν να δώσουν τροφή στα παιδιά τους;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που διώχνουν τα Ελληνόπουλα στην ξενιτιά για να βρούνε δουλειά κι αξιοπρέπεια.

Μήπως τραμπούκοι είναι όλοι αυτοί που αποδείχθηκαν παγκόσμιοι διαφθορείς και παραδίδουν μαθήματα ήθους και ηθικής;

Μήπως τραμπούκοι είναι αυτοί που μετατρέπουν τον περήφανο ελληνικό λαό σε ουρές ανθρώπινων μαζών, περιμένοντας συσσίτιο της εκκλησίας;

Αν δε σταματήσει άμεσα όλο αυτό, αν δεν κατανοήσουν άπαντες την κρισιμότητα των στιγμών, τότε μόνο το γκρίζο και το μαύρο θα είναι το χρώμα που θα μπορεί κάποιος το επόμενο διάστημα να περιγράψει το αύριο της πατρίδας μας.

Ελληνες.

Πρέπει κάποτε να μάθουμε να ξεχωρίζουμε μόνοι μας, τους πραγματικούς τρομοκράτες κι όχι αυτούς που μας πλασάρουν οι άλλοι.