ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοβουλία από ΝΔ - Πασόκ - Ποτάμι για να σωθούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης:

Για τους Έλληνες μονάχα μνημόνια έχουν να προτείνουν!


Την θέση τους ως ουρά της εγχώριας πλουτοκρατίας που ευημέρησε εις βάρος του Ελληνικού Λαού ξεκαθάρισαν ΠαΣοΚ - ΝΔ και Ποτάμι, συμμετέχοντας από κοινού σε πρωτοβουλία για την διάσωση των εγχώριων αμαρτωλών ΜΜΕ.

Αυτοί που η μόνη πρωτοβουλία που έλαβαν για τους Έλληνες ήταν τα μνημόνια και η ραγδαία φτωχοποίηση, τώρα δήθεν κόπτονται για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις Τύπου και ζητάνε άμεση σύγκληση διακομματικής επιτροπής για την διάσωση των ΜΜΕ, που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ από θαλασσοδάνεια.

Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά έστειλε επιστολή στον Βούτση, στην οποία έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά η ΝΔ και το Ποτάμι, στην οποία αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε, την περασμένη εβδομάδα ζητήσει με δημόσια δήλωση μου να αναληφθεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο πρωτοβουλία για το μεγάλο θέμα που σχετίζεται με την κρίση επιβίωσης που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής επικοινωνίας και την συνακόλουθη βασανιστική εργασιακή αβεβαιότητα χιλιάδων εργαζομένων σε αυτά. Όπως είχα τονίσει τα ζητήματα που άπτονται της πολυφωνίας στην ενημέρωση και την ελευθεροτυπία δεν αφορούν αποκλειστικά την εκτελεστική εξουσία αλλά κυρίως το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία.

Επειδή στο διάστημα που μεσολάβησε, λόγω της Κυβερνητικής αδράνειας, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο μείζον αυτό θέμα, θεωρώ επιβεβλημένη την ανάληψη άμεσα, πρωτοβουλίας από την πλευρά σας, για τη σύσταση Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής υπό την Προεδρία σας. Η Διακομματική Επιτροπή θα προχωρήσει στην επεξεργασία και σύνταξη πρότασης νόμου, που θα θέτει το πλαίσιο για την αντιμετώπιση από την πολιτεία του σημαντικού αυτού ζητήματος μέχρι την εξεύρεση οριστικής και βιώσιμης λύσης.

Είναι προφανές ότι οι σχετικές διατάξεις θα πρέπει, να έχουν αναλογική εφαρμογή και για τις άλλες χειμαζόμενες από την οικονομική κρίση παραγωγικές μονάδες».

Εμείς απλώς να θυμίσουμε για ποια ΜΜΕ μιλάμε και να παραπέμψουμε στο πόρισμα της Χρυσής Αυγής που αποδεικνύει τα εγκλήματα που τελέστηκαν από τους καναλάρχες, τους τραπεζίτες και την λοιπή κλεπτοκρατία.


«αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low»
 Εφημερίδα «Το Βήμα»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ