ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Λεπέν αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα στο Λίβανο - Με... καμάρι την φόρεσαν η Περιστέρα και η Κουντουρά!


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που ρέπει προς την πλήρη ισλαμοποίηση, η κίνηση της Μαρίν Λεπέν να αποχωρήσει από την συνάντηση με τον μεγάλο μουφτή της Βηρυτού, όταν της ζητήθηκε να φορέσει την ισλαμική μαντίλα!



Η ηγέτιδα του γαλλικού Εθνικού Μετώπου αρνήθηκε ευγενικά να καλύψει το κεφάλι της όταν αυτό της ζητήθηκε προ της προγραμματισμένης της συνάντησης με τον μουφτή Αμπντελατίφ Ντεριάν. 

«Η ανώτερη σουνιτική αρχή στον κόσμο δεν είχε τέτοια απαίτηση, κατά συνέπεια δεν έχω κανέναν λόγο. Αλλά δεν πειράζει, να μεταφέρετε στον μεγάλο μουφτή τα σέβη μου, αλλά δεν θα καλυφθώ», αποκρίθηκε η κυρία Λεπέν και αποχώρησε. 

Η γαλλίδα πολιτικός αναφερόταν σε παλαιότερη συνάντησή της, με τον Αχμέντ αλ Ταγέμπ, τον μεγάλο ιμάμη του Αλ Αζχαρ, τον Μάιο του 2015 στο Κάιρο, δίχως τότε να υπάρχει ανάλογη απαίτηση να καλύψει το κεφάλι της.


Η έντιμη και αξιοπρεπής στάση της Μαρίν Λεπέν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίστοιχη των πολιτικών ηγεσιών της Ευρώπης, η οποία χαρακτηρίζεται από την ολοκληρωτική υποταγή σε κάθε ισλαμική απαίτηση. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ιράν, όσο και της υπουργού Τουρισμού, προερχόμενης από το κόμμα Καμμένου, Ε. Κουντουρά, οι οποίες πόζαραν με καμάρι φορώντας την ισλαμική μαντίλα.


Κι αν ακόμη όμως βρεθούν κάποιοι πονηροί οι οποίοι θα επικαλεστούν λόγους ευγενείας στην αποδοχή των ισλαμικών απαιτήσεων, τότε τι έχουν να πουν για τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης προς όσους εργάζονται στα "hot spots" σε όλη την ελληνική επικράτεια, να αποφεύγουν να φορούν χριστιανικά σύμβολα για να μην προκαλούνται οι μουσουλμάνοι;

Αυτό δεν λέγεται ευγένεια, λέγεται ραγιαδισμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ