ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Richard Spencer (Alternative Right): “Υπέροχο γεγονός η άνοδος της Χρυσής Αυγής, που πολεμά το Σύστημα και τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα”




Ο Richard Spencer, ηγέτης του αμερικανικού εθνικιστικού κινήματος "Εναλλακτική Δεξιά" έγινε διεθνώς γνωστός από τον χαιρετισμό του "Heil Trump" λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές. 

Σε συνέντευξή που δίνει σήμερα στο "Έθνος" αναφέρεται με θερμά λόγια στην Χρυσή Αυγή. 

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στις Η.Π.Α. πλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θεωρείται σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα πατριωτικά κόμματα.

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε συνθήκες πολιτικού πολέμου και βίαιης καταστολής από τις δυνάμεις του διεθνούς κατεστημένου έχει εντυπωσιάσει όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, ακόμα και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. 

Μεταφέρουμε επί λέξει την ενδιαφέρουσα αναφορά του κου. Richard Spencer στο Κίνημά μας:

"Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ένα υπέροχο γεγονός. Είναι η έκφραση ενός εθνικιστικού κόμματος που προκαλεί το Σύστημα, το κατεστημένο και τις ξένες δυνάμεις που επηρεάζουν την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Ουάσιγκτον, και ασκεί κριτική στις οδυνηρές επιπτώσεις που έχει αυτή η επιρροή. Έχω επικοινωνία με μερικούς ανθρώπους που συνδέονται με την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν είχα επίσημες επαφές με το κόμμα".

Κλείνοντας, να τονίσουμε πως ο πρωτοσέλιδος τίτλος του μόνιμα συκοφαντικού "Εθνους": 

"Ο Mr. Χέιλ Τραμπ αποκαλύπτει τις σχέσεις του με ανθρώπους της Χρυσής Αυγής", αναιρείται από το περιεχόμενος της συνέντευξης. Η μόνη επίσημη επαφή του Λαϊκού Συνδέσμου με τον πρόεδρο Τραμπ (και όχι με τις εθνικές δυνάμεις που τον υποστήριξαν) ήταν το συγχαρητήριο τηλεγράφημα που αποστείλαμε για την μεγάλη εκλογική του Νίκη (την οποία και είχαμε προαναγγείλει εντός της ελληνικής βουλής, ένα μήνα πριν τις εκλογές).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ