ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ ξηλώνει τα σταγονίδια: Έστειλε αδιάβαστη την συστημική υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλλυ Γέιτς




Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε προσωπική δημόσια ανακοίνωση το πρωί της 31ης Ιανουαρίου με τίτλο 

"Δήλωση σχετικά με το διορισμό του Ντάνα Μποέντε (Dana Boente) ως προσωρινού Υπουργού Δικαιοσύνης (United States Attorney General - acting) των ΗΠΑ". 

Στο περιεχόμενο της δήλωσης του ο Ντόναλντ Τραμπ ορθά χαρακτηρίζει την προσωρινή Υπουργό Δικαιοσύνης Σάλλυ Γέιτς (Sally Yates) ότι πρόδωσε κατάφωρα τις αξίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αρνούμενη να επιβάλλει ένα διάταγμα σε πλήρη νομική ισχύ σχεδιασμένο για να προστατεύει τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αναλυτικά το εν λόγω διάταγμα εγκρίθηκε ως προς τη μορφή και νομιμότητα του από το γραφείο του Νομικού συμβούλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Άρα από την στιγμή της επίσημης έγκρισης του το διάταγμα του Τραμπ αποτελεί νόμο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν επιδέχεται καμία προσωπική αμφισβήτηση ή ερμηνεία ούτε από την ίδια την Σάλλυ Γέιτς με την ιδιότητα της προσωρινής υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Μιας Σάλλυ Γέιτς που είχε τοποθετηθεί στην θέση της από την κυβέρνηση Ομπάμα και ήταν εξαιρετικά ελαστική σε θέματα συνοριακού ελέγχου και λαθρομετανάστευσης. 

Μιας Σάλλυ Γέιτς που αμφισβήτησε το περιεχόμενο του νόμιμου διατάγματος του Προέδρου των ΗΠΑ και αρνήθηκε να εφαρμόσει ένα ψηφισμένο και εγκεκριμένο νόμο που έκλεινε τα αμερικανικά σύνορα στην ισλαμική λαίλαπα. Και αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε άμεσα να απομακρύνει από τα καθήκοντα της την Γέιτς για λόγους καθαρά εθνικού συμφέροντος.

Εδώ ο Τραμπ ορθά επιθυμεί να περιορίσει την είσοδο στις ΗΠΑ προσώπων που προέρχονται από τις χώρες της Συρίας, του Ιράκ, του Ιράν, του Σουδάν, της Λιβύης, της Σομαλίας και της Υεμένης, δηλαδή περιοχές όπου και επικρατεί το ακραίο ισλαμικό στοιχείο. Αντιθέτως ο Τραμπ επιθυμεί να δώσει προτεραιότητα στην διεκπεραίωση αιτήσεων προσφύγων από την Συρία με χριστιανική πίστη.

Την θέση της Γέιτς αναλαμβάνει ο νέος προσωρινός υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ντάνα Μποέντε έως ότου ο γερουσιαστής Τζέφ Σέσσιονς (Snr Jeff Sessions) τελικά εγκριθεί για την εν λόγω θέση από την Γερουσία των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ καθαρά περιλαμβάνει στην δήλωση του ότι ήρθε η ώρα για τον αμερικανικό λαό να πάρει στα σοβαρά την προστασία της χώρας του από την αθρόα λαθρομετανάστευση. Η δήλωση του συνεχίζει καλώντας στην επιτακτική ανάγκη για αυστηρότερη εξέταση των αιτήσεων για είσοδο στις ΗΠΑ από άτομα που προέρχονται από επικίνδυνα μέρη του κόσμου. Η πολιτική αυτή του Τραμπ είναι εντελώς λογική και πλήρως απαραίτητη για να μπορέσει να προστατέψει την χώρα του όπως είναι και ορκισμένο καθήκον του από τους πολλαπλούς σοβαρούς κινδύνους της λαθρομετανάστευσης.

Στην Ελλάδα η μόνη πολιτική δύναμη που δίνει Αγώνα ενάντια στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή. Και η δική μας Πατρίδα είναι εδώ και πολλά χρόνια σε κατάσταση πολιορκίας από τον ισλαμικό κίνδυνο.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να δώσουν κι αυτοί την δυνατότητα σε μια Εθνικιστική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής έτσι ώστε να μπορέσει να νομοθετήσει και να ενεργήσει καταλυτικά υπέρ του Εθνικού Συμφέροντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ