ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ηλίας Κασιδιάρης: Απάτη το πόρισμα του Σύριζα - Μόνο η Χρυσή Αυγή θα κλείσει τους κλέφτες φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

Σκάνδαλο το πόρισμα του Σύριζα για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ - Η Αριστερά συγκαλύπτει πολιτικούς, μεγαλοκαναλάρχες, τραπεζίτες, Στουρνάρα και τους αθωώνει από ποινικές ευθύνες

Στο πόρισμα της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κακουργηματικές πράξεις των προσώπων που ζημίωσαν την χώρα και κατασπατάλησαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις Τραμπ τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή συμφωνεί με τις πολιτικές που πρεσβεύει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ για την λαθρομετανάστευση και τον εθνικό προστατευτισμό των προϊόντων. 

Οι πολιτικές αυτές είναι πολύ σωστές και όταν η Χρυσή Αυγή έρθει στην κυβέρνηση θα τις εφαρμόσει, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με το πόρισμα του Σύριζα για την εξεταστική είπε πως η κυβέρνηση θέλει να συγκαλύψει την διαφθορά και τους πολιτικούς απατεώνες που διέλυσαν την χώρα.

Η Χρυσή Αυγή μετά από επίμονη εργασία συνέταξε δικό της πόρισμα, το οποίο περιγράφει όλες τις κακουργηματικές πράξεις και όλοι οι υπαίτιοι πηγαίνουν μέσα! Κατά την διαδικασία της εξεταστικής, η Χρυσή Αυγή «εξόντωσε» του μάρτυρες γιατί είχε πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία συμπεριλαμβάνονται και στο πόρισμα. 

Σχετικά με το πρώτο πόρισμα του Σύριζα που διέρρευσε στον Τύπο, είπε με απλά λόγια, πως βάλανε στους συριζαίους "πιπέρι το στόμα" αφού στο δεύτερο πόρισμα που κατέθεσαν έλειπαν όλες οι αναφορές στον Στουρνάρα. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον Σύριζα, στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την πολιτική κάθαρση, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως το πόρισμα του Λαϊκού Συνδέσμου θα κατατεθεί στην βουλή την ερχόμενη Πέμπτη και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρόν στην αναλυτική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/01 στις 21.00 στην αίθουσα Αρίων (Πειραιώς 48, Μοσχάτο).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ