ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Φανταστείτε ποια είναι η δύναμή μας πραγματικά!

Πάνω από 30 έδρες η Χρυσή Αυγή 
σύμφωνα 
με τους συστημικούς δημοσκόπους 

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση κάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος για την εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Διενεργώντας συγκρίσεις ανάμεσα στις συστημικές δημοσκοπήσεις των εταιρειών Marc, Kapa research και Mrb, καθώς και στην τελευταία της Alco εξάγει αποκαλυπτικά συμπεράσματα.

Αναλύοντας λοιπόν τις τάσεις εκτιμά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος, πέρα από αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη, θα καταλάβει πάνω από 30 έδρες στην επόμενη Βουλή!


Εφόσον η Χρυσή Αυγή έχει πορευτεί μέσα από δολοφονίες, φυλακίσεις και συνεχιζόμενες διώξεις με μια συμπαγή Κοινοβουλευτική Ομάδα σαν μια γροθιά μέχρι σήμερα, φανταστείτε τι θα γίνει στην επόμενη Βουλή όταν πάνω από 30 Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές δεν θα αφήνουν το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς σε χλωρό κλαρί!

Προσμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τις επόμενες εκλογές και μια νέα μεγάλη Νίκη για το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας. Τα καλύτερα έρχονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ