ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έτοιμος να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο ο Σερβικός Στρατός - Φωτογραφίες, Βίντεο

Έτοιμος να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο ο Σερβικός Στρατός - Φωτογραφίες, Βίντεο


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στα Βαλκάνια: Η Σερβία απαντά με επιστράτευση στις προκλήσεις του ψευδοκράτους του Κοσόβου

Το Κόσοβο είναι ένα ψευδοκράτος που ιδρύθηκε με τις ευλογίες των αμερικανών, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένα τεράστιο «πλυντήριο» μαύρου χρήματος και παράλληλα ως ένα ορμητήριο των κατσαπλιάδων του UCK.

Στην δημιουργία του είχαν συντελέσει τόσο οι αμερικανοί με την στρατιωτική παρέμβαση και τον διαμελισμό βρεφών, όσο και οι γνωστοί πεμπτοφαλαγγίτες των ΜΚΟ υπό την χρηματοδότηση του George Soros.

Πλέον, όμως, οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει και οι Σέρβοι δεν είναι πλέον γονατισμένοι ύστερα από έναν πόλεμο. Ούτε οι αμερικανοί βρίσκονται στην κατάσταση του παρελθόντος. Υπό αυτό το πρίσμα αξίζει να διαβάσουμε την παρακάτω είδηση, σύμφωνα με την οποία οι Σέρβοι έστειλαν ένα τρένο με την επιγραφή «Το Κόσοβο είναι Σερβικό» στην πόλη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου που κατοικείται από Σέρβους.

Το τρένο αυτό το σταμάτησαν οι αρχές στα σύνορα και κατσαπλιάδες του UCK απείλησαν να του επιτεθούν. 

Οι απειλές αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του σέρβου προέδρου Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο οποίος κατηγόρησε το Κόσοβο ότι «θέλει πόλεμο» και προειδοποίησε ότι το Βελιγράδι είναι διατεθειμένο να στείλει στρατεύματα σε κοσοβάρικο έδαφος ώστε να προστατεύσει την εκεί σερβική μειονότητα.

Οι Σέρβοι έχουν αναπτύξει ήδη 2.000 στρατιώτες κατά μήκος της διοικητικής γραμμής, ενώ στην περιοχή πέρα από τους κατσαπλιάδες του UCK υπάρχει και δύναμη 5000 στρατιωτών του ΝΑΤΟ και έχουν σημάνει επιστράτευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εξελίξεις έρχονται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του νέου αμερικανού προέδρου ότι το ΝΑΤΟ είναι παρωχημένο και ενώ η Μόσχα περιμένει τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ανατολικά του ψευδοκράτους υπάρχει ακόμα και σήμερα το Camp Bondsteel, μία τεράστια αμερικανική βάση, που υποτίθεται ότι διαφυλάττει την ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα είχε δημιουργηθεί για την ασφάλεια των αγωγών που διαπερνάνε ή σχεδιάζονταν να διαπεράσουν τα Βαλκάνια.

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σερβίας και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τόσο από την άποψη της άμεσης επικαιρότητας, όσο και από την άποψη των μακροπρόθεσμων δομικών αλλαγών στο γεωπολιτικό παίγνιο της περιοχής των Βαλκανίων.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θα έστελνε στρατιώτες στο Κόσοβο, ο Nikolic απάντησε:

«Αν σκοτώσουν Σέρβους, θα πάμε όλοι, όχι μόνο ο στρατός. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάω, δεν θα είναι η πρώτη φορά...».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ