ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

«ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ»...!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ 
ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ...!!! 
«ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... 
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ 
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ»...!!!




Απίστευτο κι όμως αληθινό: 

Συνέντευξη στο Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι «Αρούτς 10» έδωσε πρίν λίγες ημέρες ο «Πατριάρχης» του Ελληνικού Εθνικισμού Κώστας Πλεύρης και η συνέντευξη προβλήθηκε στο Ισραήλ κάνοντας μεγάλη εντύπωση. 

Εμείς την πληροφορηθήκαμε από ανάρτηση του Αρχιραββίνου Μορντοχάϊ Φριζή στο YouTube και σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο από όσα εκπληκτικά είπε στους Εβραίους ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στα αγγλικά…

1)«Ποτέ δεν έχω πάει στο Ισραήλ. Θα ήθελα να πάω, αλλά δεν μού δίνετε βίζα». 

2) «Οι Εβραίοι ήσαν πάντοτε ένα Έθνος Δούλων: Κάτω από τον ζυγό των Αιγυπτίων, των Βαβυλωνίων, των Περσών, των Ελλήνων, των Ρωμαίων και των Αράβων» 

3) «Οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι στην Παγκόσμιο Ιστορία που πήραν το δικαίωμα από τον Θεό τους να σκοτώνουν τους άλλους ανθρώπους». 

4) «Το να είσαι εναντίον των Εβραίων είναι έγκλημα, αντισημιτισμός. Το να είσαι εναντίον των Αμερικανών, των Άγγλων, των Γερμανών, των Κινέζων ΔΕΝ είναι έγκλημα. Μόνο όταν μιλάς εναντίον των Εβραίων είναι έγκλημα». 

5) «Ουδείς μπορεί να αρνηθεί ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τις Τράπεζες. Πείτε μου μια Τράπεζα που δεν ελέγχεται από τους Εβραίους». 

6) «Εάν είχα την δυνατότητα να οργανώσω το Κράτος στην Ελλάδα, θα αντέγραφα το Ισραήλ. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Πιστεύουν στην Ιστορία τους, στον Προορισμό τους, έχουν Εθνική Υπερηφάνεια. Δεν βλέπω στο Ισραήλ τίποτα κακό. Αν ήμουν Εβραίος, θα ήμουν Σιωνιστής»!.. 

7) «Πιστεύω ότι υπάρχουν κατώτερες Φυλές, όπως ας πούμε οι Άραβες! Εσείς πιστεύετε ότι είναι όλοι ίσοι; Έχω γράψει 61 βιβλία και ξέρω ότι στην Φύση δεν υπάρχει Ισότης. Ακόμη και στα σκυλιά δεν υπάρχει ισότης: Άλλο είναι για κυνήγι, άλλο για φύλακας κλπ.»!..

Η πλάκα είναι πώς σχολίασε ο Αρχιραββίνος Φριζής την ανωτέρω συνέντευξη του Πλεύρη: 

«Άραγε, πρόκειται για ένα πρώτο σημάδι μετάνοιας ενός αντισημίτη;

Αν ο Πλεύρης μετανοήσει για το μίσος του ενάντια στον εβραϊκό λαό, είναι καλοδεχούμενος. Όποιος και αν είναι. Ακόμα και αν πρόκειται για τον ίδιο τον Πλεύρη»!..

"Στόχος"


ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο… «ΠΟΙΗΤΗΣ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ;

paraskevopoulos

Της κακομοίρας γίνεται τις τελευταίες ημέρες, με τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου. 

Και ως συνήθως, ο καθένας τις ερμηνεύει κατά το δοκούν. Οπότε, καλό είναι να εξηγήσουμε τι εννοεί ο… «ποιητής», για να μην πέφτει ο κοσμάκης θύμα της παραπληροφόρησης των επιτηδείων.

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διάρρηξη; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης, δηλαδή ο εκδημοκρατισμός και να ακολουθήσουν οι εικόνες». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του…

Κατ’ αρχάς, εδώ ο Παρασκευόπουλος μιλάει ως εκπρόσωπος του συστήματος, κι όχι ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κι όταν μιλάει για «σύγκλιση», δεν εννοεί με τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως προπαγανδίζουν τα διάφορα σαμαρόσκυλα- απευθυνόμενα σε ηλιθίους!), αλλά συνολικά με το κατεστημένο.

Εννοώντας προφανώς, ότι αν η Χρυσή Αυγή δηλώσει υποταγή στο σύστημα, θα πρέπει να γίνει δεκτή σε κάποια… γωνία του… συνταγματικού τόξου. Όπως άλλωστε έγινε και με το ΚΚΕ, μετά το 1974, αλλά και με τους διαφόρους αριστεριστές που εντάχθηκαν στο σύστημα και μασάνε καλά!

Στην ουσία, οι απόψεις Παρασκευόπουλου απηχούν την τακτική μιας ολόκληρης «σχολής» για την αντιμετώπιση των αντισυστημικών κομμάτων, που υποστηρίζει πως το κατεστημένο πρέπει να προσπαθεί να τα απορροφήσει στους κόλπους του και εν συνεχεία να τα εκθέτει στα μάτια του λαού ως συστημικά, για να τα ξεδοντιάζει! 

Όμως, λάθος πόρτα χτύπησε ο εκπρόσωπος του συστήματος Παρασκευόπουλος! 

Η Χρυσή Αυγή δεν υποτάσσεται!

Αντίοχος