ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η CIA, Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ

trump_poutin



Όλα πάνε όπως τα είχαμε προβλέψει, στην Αμέρικα. Είχαμε πει, λοιπόν, ότι ο πατριώτης Τραμπ θα δεχθεί ανηλεή πόλεμο από το κατεστημένο, προκειμένου να μην εφαρμόσει το πρόγραμμά του στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.




Κι αυτή τη φορά, τα βέλη ήρθαν από την CIA. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ”Washington Post”, η CIA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ρωσσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές, όχι μόνο για να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα, αλλά και για να βοηθήσει τον Τραμπ να κερδίσει: 

«Αποτελεί εκτίμηση των υπηρεσιών πληροφοριών ότι στόχος της Ρωσσίας στην χώρα ήταν να ευνοήσει τον έναν υποψήφιο έναντι του άλλου και να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί στην προεδρία. Αυτή είναι η άποψη κοινής αποδοχής».

Η CIA παρουσίασε σε γερουσιαστές την απόρρητη της αξιολόγηση για το θέμα, κι όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρέθεσε ένα ολοένα και μεγαλύτερο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων από πολλές πηγές. Οι υπεύθυνοι της παρουσίασης τόνισαν στους γερουσιαστές πως είναι «απόλυτα σαφές» ότι η εκλογή Τραμπ ήταν ο στόχος της Ρωσσίας.

Ο στόχος της CIA –και των όπισθεν αυτής ευρισκομένων- είναι κάτι παραπάνω από σαφής: για να αποδείξει ο Τραμπ ότι δεν είναι ο εκλεκτός της Ρωσσίας, να ασκήσει ψυχροπολεμική πολιτική απέναντί της!

Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση του Τραμπ δεν ήταν καθόλου θετική! Σύμφωνα με «κύκλους» του νέου προέδρου: 

«Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν βεβαιώσει ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής. Οι εκλογές τελείωσαν πριν καιρό με μία από τις μεγαλύτερες νίκες στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων στην ιστορία. Είναι ώρα να προχωρήσουμε και να κάνουμε »Ξανά μεγάλη την Αμερική»»,

Μακάρι να συνεχίσει έτσι, για το καλό της ανθρωπότητας!




















Ο Τραμπ τερματίζει τον πόλεμο 


κατά της Χριστιανοσύνης: 

Θα μπορείτε να ευχηθείτε ξανά “Καλά Χριστούγεννα”!


Μήνυμα στους άθεους, τους άθρησκους και τους εχθρούς της Χριστιανοσύνης έστειλε ο υπεύθυνος της καμπάνιας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Κόρι Λεβαντόβσκι.

Μιλώντας στο δίκτυο Fox το "δεξί χέρι" του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο πόλεμος στα Χριστούγεννα τερματίζεται οριστικά.

Ο Λεβαντόβσκι τόνισε: "Μπορείτε όλοι να ευχηθείτε ξανά "Καλά Χριστούγεννα", γιατί τώρα Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ".

Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια οι υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας είχαν απαγορέψει την φράση "Merry Christmas" και την είχαν δώσει αρνητική χροιά, αντικαθιστώντας την με το "Happy Hollidays" (καλές γιορτές) ή ακόμα και το... "Happy Hanukkah"!


ΣΗΜΑΝΕΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ!

%ce%b5%ce%b1%ce%bb%cf%89-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%83

Σήμερα το πρωί μετέβην στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να τελεστεί η λεγομένη εκουσία διαδικασία, η τελική εκδίκαση για το οριστικό κλείσιμο μιας παλαιάς και δανειακής υπόθεσης που βαστάει με τις γνωστές τοκογλυφικές ρυθμίσεις από το 1999. 

Η υπόθεσή μου αφορά ποσόν μικρό υπό περαίωση. Κι όμως, η παγκοσμίως αμίμητη τραπεζοκρατία που έχει επιβληθεί ως κατοχική αρχή στο ψευτορωμέϊκο έκανε το δικό της προκειμένου να συνεχίσει να ρουφάει ελληνικό αίμα. 

Αναβλήθηκαν όλες οι σχετικές υποθέσεις για τον Ιούνιο του 2017 χωρίς καμία ενημέρωση των εμπλεκομένων πλευρών, ημών και των δικηγόρων μας!

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και σύσσωμο το προδοτικό καθεστώς πανηγυρίζουν για τον βρόγχο τον επιθανάτιο που κρεμάται στον λαιμό του Ελληνισμού. 

Μέσα σ’ αυτό που ονομάζουν νέα αξιολόγηση φέρνουν νέα φορολογικά μέτρα, νέες μεταρρυθμίσεις – απορρυθμίσεις και ξεχαρβάλωμα εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, «πλεόνασμα» 3,5% επί του ΑΕΠ και επομένως μνημόνια έως το 2028 και «μείωση» του χρέους, δηλαδή χρέος έως το 2060!!! 

Παράλληλα το ΔΝΤ μας είπε πως δεν έχει καμία διαφορά με τους λοιπούς δανειστές – τοκογλύφους όπως λέγανε οι προδότες και πως θα συνάψει και δικό του χωριστό μνημόνιο!!!

Κατά τα λοιπόν ο κατοχικός συνεργάτης και πρωθυπουργεύων τάζει δωροψίχουλα στους συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 850 ευρώ. Μην τυχόν αποκοιμηθούν προφανώς οι ραγιάδες σάλιαγκες που περιμένουν σωτηρία από τις εκλογές. 

Αλλά την ίδια στιγμή προχωράει η προστυχιά του παγώματος του ΦΠΑ για τα νησιά που θα μετατραπούν σε ζεστές φωλιές για τους λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες. Παράλληλα οι ψευτοευρωπαίοι ανακοίνωσαν πως έως τον προσεχή Μάρτιο θα μας κουβαληθούν όλοι οι ψευτοπρόσφυγες που έχουν πάει στις χώρες τους. 

Και πριν λίγο έλαβα εγώ ο ίδιος πληροφορία πως την Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Θήβα έχουν καλέσει οι σχολικοί σύμβουλοι τους δασκάλους και καθηγητές με θέμα σύσκεψης την έλευση των επερχόμενων προσφύγων στην πόλη…

Η Ελλάς εάλω αδέρφια. Γρηγορείτε. 

Εθνική συνεννόηση και συστράτευση ημών των Εθνικιστών με τον χειμαζόμενο λαό μας. 

Σημάνετε σάλπιγγες του αγώνα οι βροντερές. Το προσκλητήρι δίδεται ενταύθα, τώρα με όλη την δύναμη της ψυχής μου. 

Αν γινόταν να βρεθούμε σε μια μικρή γωνίτσα της ιερής μας γης θα ακούγατε την φωνή μου να βγαίνει με όση κραυγή μου δίδει ο Θεός την δύναμη να σηκώσω. Το Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να γίνει γροθιά μεγάλη. Δίνω το χέρι. Αυτοί που πρέπει; Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας δώσει δύναμη….

Σπυρίδων Καραχάλιος