ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Capital.gr: Σε αδιέξοδο το καθεστώς - Η οικουμενική κάνει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, οι εκλογές... δεύτερο κόμμα!


Τον τελευταίο καιρό –εν όψει της αξιολόγησης- έχει φουντώσει η εκλογολογία, αλλά κάποιοι… δεν τσιμπάνε. 

Έτσι, σε άρθρο του σχετικά με τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις, το γνωστό site capital.gr, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, ούτε εκλογές πριν το 2018, με την σύμφωνη γνώμη ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, λόγω της μεγάλης δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας: 

«Τι άλλο θέλουμε να το καταλάβουμε ότι έχει και άλλο δρόμο ο Τσίπρας. Έχει και άλλα να κάνει. Έχει και άλλα να υπογράψει. Έχει και άλλα να μεταρρυθμίσει… Ο Τσίπρας έχει δουλειά. Και την ανέλαβε τον Αύγουστο του 2015 όταν υποσχέθηκε 
στους δανειστές να βγάλει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ανεξάρτητα από το τι θα του έλεγε ο ελληνικό λαός. 

Και το έκανε πράξη ο Έλληνας πρωθυπουργός. Πήρε μάλιστα και την έγκριση του ελληνικού λαού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν τον εγκατέλειψαν οι συνιστώσες γιατί θυμήθηκαν ότι είναι αριστεροί και έπρεπε να διασπασθούν. Αλλιώς τι αριστεροί θα ήτανε χωρίς μια διάσπαση…

Τώρα οι δανειστές τον θέλουν. Τον χρειάζονται. Και για να τον κρατήσουν βεβαίως και θα του δώσουν την ευκαιρία να σηκώσει πρώτος την σημαία του ρυθμισμένου χρέους. Ταυτόχρονα όμως ο Τσίπρας είναι και εγγυητής της σταθεροποίησης της πολιτικής στην Ελλάδα. Με αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα της Ν.Δ. η οποία είναι επίσης στον ίδιο διάδρομο των δανειστών και θα τρέχει στην ελληνική πολιτική σκυταλοδρομία που ξεκίνησε το 2009.

Ως εγγυητής όμως, των δανειστών, για τη σταθεροποίηση δεν είναι δυνατόν να ανοίξει δρόμο για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή (περίπου ως αξιωματική αντιπολίτευση) αν όλοι μαζευτούν κάτω από την ομπρέλα κάποιας οικουμενικής. 

Ούτε είναι επιτρεπτό (από την άτυπη αυτή συμφωνία) να κάνει εκλογές πριν το 2018 (που λήγει το τρίτο μνημόνιο) και με την (βεβαία) συντριβή του να φέρει τη Χρυσή Αυγή στη δεύτερη θέση της Βουλής. Και άρα τα ναζιστικά κόμματα της Ευρώπης να έχουν να λένε…

Ο Τσίπρας έγινε όχι μόνο χρήσιμος αλλά και αναγκαίος. Και για τους εντός και για τους εκτός της χώρας δανειστές και πολιτικούς της Ευρώπης και της Αμερικής».


Σάλος στην Αλβανία από την δήλωση του Στρατηγού Γεωργίου Επιτήδειου περί άσκησης βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Αλβανίας- Ε.Ε.




Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία από την δήλωση-βόμβα του ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί άσκησης βέτο από την ελληνική πλευρά στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Αλβανίας-ΕΕ, εάν ο Έντι Ράμα συνεχίσει τις αλυτρωτικές του βλέψεις κατά της Ελλάδος και δεν σεβαστεί την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου.

Στην Επιτροπή συμμετείχαν Αλβανοί διπλωμάτες και δημοσιογράφοι όπως επίσης και η αλβανική οργάνωση «EU Policy Hub Albania» που αποτελείται από νεαρούς αλβανούς που ασχολούνται με την προώθηση, την παρακολούθηση και την επιρροή στη διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ. 

Το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «27» έχει δημοσιεύσει ένα προπαγανδιστικό ρεπορτάζ με τίτλο «Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής απειλεί με βέτο την Αλβανία» όπου χαρακτηρίζει τον Στρατηγό Επιτήδειο ως «ναζιστή», ότι μιλά στο «κόμμα των Ελλήνων εξτρεμιστών» (σ.σ. Χρυσή Αυγή) για προσάρτηση της "Νότιας Αλβανίας" στην Ελλάδα. 


Στο ίδιο μήκος κύματος προπαγάνδας συνέχισαν και τα υπόλοιπα αλβανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία «Pamfleti» και «Koha»

Ενώ ο Πρωθυπουργός απολαμβάνει το 4ημερο ταξίδι του στην Αβάνα επιβαρύνοντας τον κρατικό κορβανά και όλα τα άλλα κόμματα είναι απασχολημένα στα τηλεοπτικά πάνελ μακριά από τα προβλήματα του Ελληνικού λαού, το μοναδικό κίνημα το οποίο βρίσκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό της Β. Ηπείρου και αγωνίζεται για τα δικαιώματα του είναι η Χρυσή Αυγή. 

Η δήλωση του Στρατηγού Επιτήδειου στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «τάραξε» τα λιμνάζοντα ύδατα των Ελληνοαλβανικών σχέσεων αποδεικνύοντας περίτρανα το πόσο αποτελεσματικά είναι σε θέση ένα κόμμα να υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. 

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους αδερφούς μας της Β. Ηπείρου και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 


ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ 
ΓΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...!! 

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ...!!! 

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 
ΣΑΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ 
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ