ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΟΣ! Ο Τραμπ μιλάει για την Ελλάδα... (BINTEO)



Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στον Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων και στον δημοσιογράφο Ιώαννη Παπαζήση, ο Ελληνικής καταγωγής σύμβουλος Επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Χρήστος Μαραφατσος. 

Ο κ. Μαραφάτσος μίλησε για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για την προεδρεία των ΗΠΑ και υπογράμμισε ότι ο κ. Τραμπ επιθυμεί να κάνει " ξανά μεγάλη την Ελλάδα". 

Δείτε τη συνέντευξη: 






«ΕΦΥΓΕ» Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ… ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

patakos


Ακριβώς έναν μήνα πριν κλείσει τα 104 και δύο ημέρες μετά την πολύ περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του στα Πατήσια, κατά την οποία οι δράστες πήραν τα μετάλλιά του, πέθανε ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός. 

Ο τελευταίος επιζών των πρωταιτίων της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου

Κατά πάσα πιθανότητα, η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα, στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο μετά τα 100α του γενέθλια ο Στρατηγός είχε δηλώσει: «Αν κάποιος μπορεί να κάνει για τη χώρα, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή«.

Ας..είναι ελαφρύ 
το χώμα 
που θα τον σκεπάσει… Αθάνατος!



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!



Ακολουθούν μερικά από τα έργα της "χούντας" που όχι μόνο κρατάνε και δουλεύουν ακόμη, 40 χρόνια μετά, αλλά φτιάχτηκαν χωρίς μίζες και υπερτιμολογήσεις και με τα μέσα της εποχής. 

Τα στοιχεία είναι από το ιστορικό σύγγραμα του Αντιπροέδρου αυτής Στρατηγού Στ. Παττακού "21η Απριλίου 1967 - 8η Οκτωβρίου 1973 / Ημέραι και Έργα". 

Μόνο οι επεκτάσεις του Οδικού δικτύου και του δικτύου Ηλεκτοφωτισμού που αναφέρονται παρακάτω επιγραμματικά θα μπορούσαν να αποτελούν από μόνα τους ολόκληρο σύγγραμα... 

Στην φωτογραφία "χρυσό μυστρί" που είχε τιμητικά αποδωθεί στον Στυλιανό Παττακό που θεμελίωσε απίστευτο αριθμό έργων με το θρυλικό του μυστρί...


Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής
Αλιάκμονος 
Καστρακίου 
Πολυφύτου 

Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων 

Ερετρίας 
Πτολεμαϊδος 
Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών 
Μέγδοβα 
Ρυμνίου (Αλιάκμονος) 
Σερβίων (Αλιάκμονος) 

Κατασκευή Αεροδρομίων 

Ζακύνθου 
Καβάλας 
Κυθήρων 
Λήμνου 
Μυκόνου 
Πάρου 
Ρόδου 
Σάμου 
Σκιάθου 
Χίου 

Αρδευτικά Έργα 

Αγρινίου - Μεσολογγίου 
Έβρου 
Νέστου 
Πηνειού Ηλείας 
Σερρών

Κτίρια 

Κρατικά Μέγαρα 
Διοικητηρίου ΟΛΠ 
Εθνικού Νομισματοκοπείου 
ΕΙΡΤ 
ΟΣΕ 
ΟΤΕ 
Πολεμικού Μουσείου 
Υπουργείου Εξωτερικών

Δικαστικά Μέγαρα 

Αθηνών 
Θεσσαλονίκης 
Ιωαννίνων 
Λαρίσης 
Πατρών

Επεκτάσεις Νοσοκομείων 

Αντικαρκινικού 
Βενιζελείου 
Γενικού Κρατικού 

Έναρξις κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων

Αθηνών 
Θεσσαλονίκης 
Πατρών 

Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού 

Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών

Επέκτασις Οδικού Δικτύου

Εντός τού 1970 αποπερατουμένη εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών ώς συνέχεια τής εθνικής αρτηρίας Αθηνών - Κορίνθου, Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Χανίων - Ηρακλείου, Θερμοπυλών - Ιτέας - Ναυπάκτου - Αντιππίου, Διδυμοτείχου - Ορεστιάδος, Θεσσαλονίκης - Σερρών - Σιδηροκάστρου, Ξάνθης - Παρανεστίου - Δράμας, Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Πετριτσίου, Κυκλώματος - Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, Ηγουμενίτσης - Πρεβέζης, Ιωαννίνων - Τρικάλων, Κυπαρισσίας - Πύργου, Κυβερίου - Άστρους - Λεωνιδίου, Σπάρτης - Γυθείου - Αρεοπόλεως - Δυρού κ.ά.

Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά 

Βελτίωση 
και εκσυγχρονισμός λιμένων

Πολυάριθμα υπήρξαν τά έργα διά τήν βελτίωσιν καί τόν εκσυγχρονισμόν τών πολυαρίθμων - λόγω τής γεωγραφικής της δομής - λιμένων τής χώρας, ώς τής Ηγουμενίτσης, Πατρών, Βόλου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, Ηρακλείου, Πρεβέζης, Μεσολογγίου, Κατακώλου, Ραφήνας, Χαλκίδος, Κυλλήνης, Σητείας, Αγίου Νικολάου, Κώ, Κιάτου, Καλύμνου, Ν. Μουδανιών, Αγίου Κηρύκου, Ικαρίας, Μυρίνης, Λήμνου, Καλαμάτας, Σπετσών, Νάξου, Θεσσαλονίκης, τού διαύλου Σκαραμαγκά κ.α.






ΣΗΜΕΡΑ 

ΟΜΩΣ 


ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΕΝΟΧΟ 



ΑΦΟΥ

ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ 


ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, 

ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ 

ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ

<< ΣΩΣΙΑ >>

ΡΕ << ΣΩΣΙΕΣ >>.......ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ !!!!!!!!!!

Έτσι μεθοδεύτηκε η σημερινή κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας..
Εν ονόματι της Δημοκρατίας !.


ΕΔΩ:























ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ 
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΤΤΑΚΟ