ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δημογραφικό σοκ: Το 2030 το 30% του Λαού μας θα είναι ηλικίας άνω των 65 ετών!

Δημογραφικό σοκ: Το 2030 το 30% του Λαού μας θα είναι ηλικίας άνω των 65 ετών!
Μια αποκαρδιωτική εικόνα που προμηνύει ένα ζοφερό μέλλον για την Πατρίδα και τον Λαό προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ) για την δραματική μείωση των γεννήσεων στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Αθροιστικά, από το 2011 μέχρι και το 2015 ο πληθυσμός της χώρας αποκλειστικά λόγω της μείωσης των γεννήσεων και της αύξησης των θανάτων έχει μειωθεί κατά περίπου 90.000 άτομα. Δηλαδή, στην 5ετία των μνημονίων έχει χαθεί ουσιαστικά μια μεγάλη ελληνική πόλη.

Το 2015 ήταν η χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά αφού καταρρίφθηκαν τρία αρνητικά ρεκόρ όσον αφορά την φυσική κίνηση (γεννήσεις-θάνατοι) του πληθυσμού.

Πρώτον, οι γεννήσεις περιορίστηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που ξέσπασε η κρίση. Δεύτερον, οι θάνατοι κατέρριψαν ρεκόρ πενταετίας. Και τρίτον, σημειώθηκε το μεγαλύτερο αρνητικό ισοζύγιο στην εποχή των μνημονίων αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα σε εποχή ειρήνης, αφού οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά τουλάχιστον 29.365 άτομα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τα ληξιαρχεία, το θλιβερό φαινόμενο συνεχίζεται και το 2016 ενώ από το 2011 μέχρι και σήμερα εκτιμάται ότι θα έχει «χαθεί» μια μεγάλη ελληνική πόλη με πληθυσμό άνω των 120.000 κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονιά που διανύουμε είναι η 6η διαδοχική κατά την οποία καταγράφεται φυσική μείωση του πληθυσμού. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο στην τριετία 2013-2015 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά τουλάχιστον 68.000 άτομα, αριθμός μεγαλύτερος από τον πληθυσμό των Ιωαννίνων, των Τρικάλων ή της Χαλκίδας.

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο είναι η συνεχής επιδείνωση των δεικτών. Το ισοζύγιο ήταν αρνητικό κατά 4.671 άτομα το 2011. Ο αριθμός αυξήθηκε στα 16.299 άτομα το 2012, στα 17.660 άτομα το 2013, στα 21.592 άτομα το 2014 και εκτοξεύτηκε στα 29.365 άτομα το 2015.

Μάλιστα, τα στοιχεία από τα ληξιαρχεία των δήμων, από τα οποία αντλεί τα δεδομένα της η ΕΛΣΤΑΤ- δείχνουν ότι και το 2016 είναι εξαιρετικά αρνητική και ενδεχομένως ακόμη χειρότερη χρονιά.

Από την αρχή του τρέχοντος έτους μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, οι γεννήσεις ήταν μόλις 67.000 έναντι 87.000 θανάτων. Με αυτό το ρυθμό, θα καταρριφθεί άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ και στις γεννήσεις και στους θανάτους αλλά και στο «ισοζύγιο».

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω των προαναφερθέντων χώρα γερόντων και μάλιστα, ασθενών θα είναι η εικόνα της Ελλάδας σε λιγότερο από 15 χρόνια, σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις των ειδικών.

Το 30% του πληθυσμού το 2030 θα είναι ηλικίας άνω των 65 χρόνων -από το 20% που είναι σήμερα. Καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, άνοια και άλλες διαταραχές της μνήμης, οστεοπόρωση και καρκίνος αποτελούν τις “επτά πληγές” που θα πλήττουν τον πληθυσμό των ηλικιωμένων.

Ενώ, λοιπόν, το Έθνος φθίνει δημογραφικά ολοένα και περισσότερο, με την Ελλάδα να μετατρέπεται σε μια Χώρα γερόντων, η “λύση” την οποία προτείνουν οι διάφοροι “φωστήρες” ενός ψευδεπίγραφου προοδευτισμού, βρίσκεται στην... ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Πατρίδα μας!

Άλλη μια απόδειξη ότι το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί το υπ' αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα της Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΗΧΗΤΙΚΟ

Γ. Τράγκας: Αυτοί που έδωσαν εντολή για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τώρα πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος - ΗΧΗΤΙΚΟ

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Αποφεύγοντας να ονοματίσει ποιοι είναι αυτοί που πίεσαν για το πρωτοφανές πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, τόνισε ότι είναι οι ίδιοι που πιέζουν για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Ο νοών νοείτω!

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τι ρόλο παίζει ο κάθε αριστερός Φίλης και τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί που δέχονται οδηγίες και ξέρω και ονόματα. Για τις οδηγίες που δίνουν αυτοί που διαβαίνουν το κατώφλι του Μαξίμου.

Επί Σαμαρά ήξερα ποιος μπαινοβγαίνει και επιδιώκει να δώσει του κόσμου τις οδηγίες στον Αντωνάκη. 

Οι ίδιοι που έδωσαν τις οδηγίες για το πότε έπρεπε να γίνουν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι αυτοί δίνουν οδηγίες πάντα για τα θέματα τα θρησκευτικά, όχι τώρα, δεκαετίες πίσω!

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν πως τα ίδια κυκλώματα που έβαλαν παράνομα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, επιχειρούν τώρα την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!