ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Μιχάλης Ιγνατίου (η φωνή της Αμερικής): Την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι πολιτικοί και τώρα ο κόσμος πάει μαζικά στη Χρυσή Αυγή

Μιχάλης Ιγνατίου (η φωνή της Αμερικής): Την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι πολιτικοί και τώρα ο κόσμος πάει μαζικά στη Χρυσή Αυγή



Περισπούδαστη ανάλυση πραγματοποίησε ο γνωστός ανταποκριτής του MEGA στην αμερικανική πρωτεύουσα, Μιχάλης Ιγνατίου, περί της πρόσφατης εκθέσεως του ΔΝΤ για τα λάθη που έχουν επισυμβεί και την σκοπιμότητα του προγράμματος.

Θυμίζουμε ότι σε αυτή την έκθεση, πέραν της παραθέσεως των λαθών που περιελάμβανε το πρόγραμμα, υπήρχε και ο σκοπός, δηλαδή η εξαγορά χρόνου, προκειμένου να προφυλαχτούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από την κρίση. Κοινώς, υπήρχε η ομολογία θυσίας της Ελλάδος στο βωμό του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και των διεθνών τοκογλύφων.

Στην ανάλυσή του ο Ιγνατίου, αφότου διαφημίσει το σχετικό πόνημά του, λέει ότι την ευθύνη για την χρεοκοπία της Ελλάδος την έχουν οι Έλληνες πολιτικοί και... απορεί γιατί δεν ασχολήθηκε με αυτή την έκθεση κανένα από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

«Για την κρίση, λοιπόν, είναι υπεύθυνοι μόνοι οι Ελληνες πολιτικοί. Ουδείς άλλος. Ξεκινώντας από τον Κώστα Σημίτη και τον Κώστα Καραμανλή, και φτάνοντας στον κ. Παπανδρέου, που ευθύνεται για τη διαχείριση της κρίσης, ο καθένας από εμάς καταλήγει εύκολα στο συμπέρασμα ότι καταδίκασαν την πατρίδα στον οικονομικό... Μεσαίωνα. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας υποφέρουν και δεν βλέπουν φως. Και δεν πρόκειται να δουν εάν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές.»


Σωστά, ολόσωστα όλα αυτά που αναφέρει ο Ιγνατίου, με εξαίρεση την μη αναφορά στον σκοπό, δηλαδή στην διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών και κατ’ επέκταση της αμερικανικής οικονομίας από το τσουνάμι της κρίσεως. 

Επίσης φταίνε μόνο οι παραπάνω ή και οι προηγούμενοι Καραμανλήδες και Παπανδρέου που παραλάβανε μηδενικό χρέος το 1974 και κατέστρεψαν τη χώρα;

Όμως, ας μας θυμίσει ο Ιγνατίου, την αρθρογραφία του εδώ και χρόνια. Μήπως σε κάποια φάση στήριζε τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη, που τώρα κατηγορεί για την κρίση; 

Μήπως, ως δημοσιογράφος, υπήρξε και αυτός προπαγανδιστής των εν λόγω πολιτικών και συνεπώς φέρει μερίδιο ευθύνης;

Προφανώς και έχει μερίδιο ευθύνης, συνεπώς το υστερόγραφο του άρθρου του, που αναφέρει ότι 

«Οι μόνοι που έχουν κέρδη από τα συνεχόμενα λάθη των πολιτικών είναι οι ναζί της Χρυσής Αυγής. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας...» μάλλον αποτελεί ένα συγχατητήριο τηλεγράφημα προς τον Ελληνικό Λαό που δεν ακούει πια τους «Πρετεντέρηδες» 

και τους «Ιγνατίου» που τον οδηγούν στην καταστροφή, αλλά εμπιστεύονται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι συνεπής σε όσα λέει και πράττει!

Το ομολογεί και η “Καθημερινή”



Την αδυναμία τους να καλύψουν από την μια τις κωλοτούμπες του Καμμένου και από την άλλη να αποκρύψουν την σταθερή και συνεπής στάση της Χρυσής Αυγής ομολογούν ακόμα και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως ο Στάμος Ζούλας.

Σε ένα οδυρμό για τον θίασο - συμπαραστάτη του Σύριζα, τους Ανέλ που καταρρέουν και δεν βλέπουν την βουλή ούτε με το κιάλι, ο γνωστός δημοσιογράφος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είναι τεράστια και ειδοποιός η διαφορά μεταξύ Ανέλ και Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την ψήφιση από το "συνταγματικό τόξο" του νομοσχεδίου για το τζαμί στην Αθήνα σημειώνει: "Η​​ καταψήφιση του νομοθετήματος για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους μόνον από τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή προκαλεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. 

Ιδιαίτερα για τον τρόπο που πολιτεύεται ο δεύτερος. 

Αποδεικνύει πως ο κ. Καμμένος σηκώνει το λάβαρο του «πατριωτισμού», το οποίο έχει πολλά κοινά χρώματα με τη σημαία της Χρυσή Αυγή, μόνον όταν νομίζει πως τον συμφέρει ψηφοθηρικά ή στις περιπτώσεις που είναι ανώδυνες για τη σταθερότητα της συγκυβέρνησης.

Ας υποθέσουμε πως στη συγκεκριμένη ψηφοφορία η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, έστω για προσχηματικούς λόγους, όπως συμβαίνει συχνά, αρνούνταν να ψηφίσουν. Τι θα έκανε ο κ. Καμμένος; 

Θα ανέτρεπε την κυβέρνηση; 

Οχι, βέβαια. 

Εκών άκων, θα υπερψήφιζε το τέμενος καταστέλλοντας τον υπερχειλίζοντα «πατριωτισμό» του. Τούτο είναι απολύτως βέβαιον. Οι ΑΝΕΛ συμπράττουν πειθήνια σε όλες τις προσπάθειες του κ. Φίλη να ισοπεδώσει ή και να αφελληνίσει την Παιδεία. Διότι, για να επικρατήσει ο αριστερός δογματισμός του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο αυτό, η κυβέρνηση έχει απόλυτη ανάγκη των «πατριωτικών» ψήφων των ΑΝΕΛ.

Ιδού, λοιπόν, το πεδίον δόξης και καταξίωσης του «πατριωτισμού» των ΑΝΕΛ. Διότι το ζήτημα της Παιδείας είναι απείρως σημαντικότερο του μουσουλμανικού τεμένους. Αφορά επόμενες γενιές απαίδευτων, ημιμαθών ή και αφελληνισμένων Ελλήνων, οι οποίοι θα είναι (ειδικά για τον κ. Καμμένο) περισσότερο ευάλωτοι στον «μουσουλμανικό επεκτατισμό». 

Όμως, αυτό το πεδίον δόξης αγνοείται από τον κ. Καμμένο. Με άλλους λόγους, η μόνη διαφορά μεταξύ ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής είναι η συνέπεια του κ. Μιχαλολιάκου σε όσα ζοφερά πιστεύει και υπηρετεί.

Ενώ ο κ. Καμμένος πολιτεύεται με μοναδικό γνώμονα την παραμονή του στην κυβέρνηση και τη διάσωση του ανερμάτιστου κόμματός του, γαντζωμένος στο σωσίβιο του 3%."

Όταν ακόμη και οι συστημικοί δημοσιογράφοι και συστηματικοί συκοφάντες της Χρυσής Αυγής παραδέχονται την ακέραια και σταθερή στάση των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλα τα ζητήματα, τα σχόλια περιττεύουν.

Όσο για τα... ζοφερά στα οποία αναφέρεται ο κ. Ζούλας, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα με την βούληση σύσσωμου του ελληνικού λαού θα γίνουν πραγματικότητα!




Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο - Σύντομα και στο... Μαξίμου!

Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο - Σύντομα και στο... Μαξίμου!


Μετά τον Φλοίσβο, τον Αστέρα Βουλιαγμένης και τον Κάμπο της Χίου οι τούρκοι επενδυτές της Dogus βάζουν χέρι και στο ιστορικό κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, το Χίλτον.
Όπως έγινε γνωστό, την Κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και τη D-Marine Investments Holding B.V.,θυγατρική εταιρεία του Τουρκικού ομίλου Dogus, επέλεξε η Αlpha Bank ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών.
To Ηilton, που συμπλήρωσε φέτος 53 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει συνολική δυναμικότητα 506 δωματίων, 22 εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών. Ο όμιλος Dogus, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Τουρκίας, δραστηριοποιείται σε 30 χώρες. Μεταξύ άλλων, αναπτύσσει δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των κατασκευών, της ενέργειας και της ψυχαγωγίας. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά του από τον τομέα των μαρίνων και συνεχίζει στον χώρο των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, συμμετέχει στη μαρίνα του Φλοίσβου μέσω της D-Marine Investments Holding B.V με ποσοστό 32,2%.
Επίσης, κατέχει ποσοστό 90% στην εταιρεία KG Med Marinas, η οποία ελέγχει τις μαρίνες Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας και το 75% της Μαρίνας Ζέας. H D-Marine Investments Holding B.V, που αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα του τουρκικού ομίλου στην Ευρώπη έχει βάλει στόχο όλες τις κερδοφόρες επιχειρηματικές μονάδες της Πατρίδας μας, τις οποίες η ανθελληνική κυβέρνηση ξεπουλά αφειδώς.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη οι τούρκοι της Dogus να κάνουν προσφορά και για το... Μαξίμου, για να εγκαταστήσουν εκεί το επιχειρηματικό κέντρο του σουλτάνου!

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

΅Όταν η σοσιαλ-μανία του Καραμανλή και ο σοσιαλισμός-παρωδία του Ανδρέα διέλυσαν την βιομηχανία.