ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! BINTEO.










Μνήμη Αλώσεως 2016: 
Ολόκληρη η εκδήλωση


Στην κατάμεστη πλατεία Μητροπόλεως χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές απέτισαν φόρο Τιμής στον μαρμαρωμένο Βασιλιά, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και στους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης.










Η ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση Μνήμης για την άλωση της Πόλης την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 09:00 από την ΕΡΤ2









Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προς Τιμήν του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των τελευταίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας.











Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Πλατεία Μητροπόλεως...Στις 19:30 τιμούμε το Μαρμαρωμένο Βασιλιά


"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών".



"Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή. Γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας".




Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς τον Μωάμεθ Β΄




Σήμερα βρισκόμαστε στην...


Τότε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και οι υπερασπιστές της πόλεως έδωσαν την ζωή τους πάνω στις επάλξεις της Βασιλεύουσας. Σήμερα, οι Έλληνες Εθνικιστές αδιαφορούν για την πολεμική ενός ολόκληρου παγκόσμιου καθεστώτος, το οποίο νομίζει ότι είναι παντοδύναμο.

Η Εθνική Μνήμη είναι ο φάρος των Εθνικών μας Αγώνων!

Οι Εκδηλώσεις για τους Ήρωες του Έθνους μας όρκος απαράβατος ασυμβίβαστου Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη!

Κυριακή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως, 19:30
Επιτροπή Εθνικής Μνήμης