ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Θράσος συριζαίων: Πρώτα ψηφίζουν με χέρια και πόδια τα Μνημόνια και μετά κλαψουρίζουν


Με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εφαρμόσουν στην πράξη το ρητό “και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο”. 

Από την μια “νιώθουν τύψεις” για τα εθνοκτόνα και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία για πολλοστή φορά ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, από την άλλη όμως σπεύδουν να εκφράσουν την απόλυτη πίστη και προσήλωση στο κόμμα και την κυβέρνηση.

Η φανατική αντιεθνικίστρια Κατριβάνου, η οποία τώρα “ευαισθητοποιήθηκε” για να παραιτηθεί, ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ολοφάνερο ότι η έχουσα εμμονή στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών και των τρανσέξουαλ “κρατάει πόρτα για τον χειμώνα”. 

Και το “φωτοστέφανο” της “αντιστασιακής” απέναντι στα απάνθρωπα μέτρα να έχει, αλλά και να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για μια εκ νέου υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές.

Χθες ήταν η σειρά του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, ο οποίος τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τον Τάσο Κουράκη, έγινε αποδέκτης άγριων αποδοκιμασιών στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης από αγανακτισμένους πολίτες. 

Φυσικά και υπάρχουν συνειδησιακές συγκρούσεις, δεν είμαστε κυνικοί ούτε αδιάφοροι μπροστά στην κατάσταση αυτή” δήλωσε, παρομοιάζοντας την Χώρα με ασθενή που πάσχει, για να γίνει πιο πειστικός. 

Είπε χαρακτηριστικά ότι “παίζεται το κεφάλι της χώρας και γι' αυτόν τον λόγο η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι δυνατόν να υπολογίζει το προσωπικό πολιτικό κόστος”, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση σε αυτή τη συγκυρία εκβιάζεται από τους ξένους δανειστές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει όρθια την κοινωνία!

Να, λοιπόν, που επανήλθαν στο προσκήνιο ξανά οι θεωρίες της συνειδησιακής τύψης, της συναισθηματικής φόρτισης, της προσωπικής αυτοθυσίας και του συνεχούς εκβιασμού εκ μέρους των ξένων. 

Αναίσθητοι, ανάλγητοι και κορυφαίοι πολιτικοί απατεώνες, οι συριζαίοι, επιχειρούν να βαφτίσουν “το κρέας ψάρι” και να δικαιολογήσουν με τον πλέον φτηνό τρόπο τις συνεχιζόμενες αθλιότητές τους σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Κυριάκου Διοικητής των κυπριακών Καταδρομών προσχωρεί στο ΕΛΑΜ “ως απλός στρατιώτης”




Την ένταξή του στο ΕΛΑΜ «ως απλός στρατιώτης» ανακοίνωσε χθες με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ταξίαρχος ε.α. Γιώργος Κυριάκου, γεγονός που προκάλεσε σοκ στο πολιτικό κατεστημένο της νήσου και ενθουσιασμό στις τάξεις των μονίμων στελεχών και των Καταδρομέων της Εθνικής Φρουράς.

Ανακοινώνοντας την απόφαση του να προχωρήσει στις τάξεις του ΕΛΑΜ ο κ. Κυριάκου σπεύδει να στείλει μια σαφή προειδοποίηση προς κάθε αντίπαλο του Εθνικιστικού Κινήματος:


«Μην τολμήσει κανένας να με αποκαλέσει ΝΑΖΙ ή ΦΑΣΙΣΤΑ διότι θα του ταΐσω το παράσημο και το δίπλωμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που είναι υπογραμμένο από τον ΤΑΣΣΟ».

Ο Γεώργιος Κυριάκου με τον αείμνηστο εθνικό ηγέτη Τάσσο Παπαδόπουλο









Με Καταδρομείς του Τμήματος Ειδικών Ομάδων, της πιο επίλεκτης μονάδας των Δυνάμεων Καταδρομών της Εθνικής Φρουράς




GOOD BYE ARISTERA! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

lenin
Μετά την αυτό-κατάρρευση των… «σοσιαλιστικών παραδείσων» της Ανατολικής Ευρώπης, που έγινε στο τέλος του προηγούμενου αιώνα,
τώρα έρχεται η ώρα της κατάρρευσης  των λατινοαμερικάνικωναριστερίστικων καθεστώτων. Γράφει σχετικά η φυλλάδα των Ιών:

«Αντίο Αριστερά;

…Στη Βραζιλία η Ντίλμα Ρουσέφ αποπέμφθηκε από την προεδρία. Ο Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να αποφύγει ένα δημοψήφισμα που θα σημάνει σίγουρα το τέλος της προεδρίας του. 

Στην Αργεντινή, η περίοδος Κίρχνερ έχει οριστικά τελειώσει και το μόνο που αναμένει κανείς είναι να δει αν η Κριστίνα Κίρχνερ θα καταλήξει στη φυλακή για τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορείται. 

Ο Εβο Μοράλες δεν πρόκειται να ζητήσει την επανεκλογή του στη Βολιβία μετά τα αρνητικά γι’ αυτόν αποτελέσματα του τελευταίου δημοψηφίσματος. Στο Εκουαδόρ, ο Ραφαέλ Κορέα έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επανεκλεγεί. 

Στην Κούβα -σύμβολο αναφοράς της πανταχόθεν Αριστεράς- το τέλος του «καστρίσμο» έχει ημερομηνία 2018, όταν θα αποσυρθεί από την εξουσία ο Ραούλ Κάστρο».

Άρα, αριστερά finito! 
Δε θα μας λείψει καθόλου! 
Στα τσακίδια!