ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Μόνος στόχος του Τσίπρα η διατήρηση στο «μέλι» της εξουσίας - Θριαμβολογεί με ξεδιάντροπα ψέματα ότι διαπραγματεύεται σκληρά ενώ υπογράφει τα πάντα!


Όλος σχεδόν, ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος ανησυχεί και βρίσκεται στα όρια της απόγνωσης από την συνεχή αφαίμαξη που του κάνουν τα Μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια, αδίκως ανησυχεί. Αν δεν το έχει μάθει, ας το πληροφορηθεί τώρα. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε καν στο 2018, που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τρίτου Μνημονίου. «Πολύ νωρίτερα θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια και την σκληρή επιτροπεία των δανειστών»!

Ποιος τα λέει αυτά τα... σοφά, δίνοντας μάλιστα έμφαση στο «Πολύ νωρίτερα»; Μα ο ίδιος ο Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη του, και εμείς πρέπει φυσικά να τον πιστέψουμε. Δεν έχει καμία σημασία τι γράφει το ίδιο το τρίτο Μνημόνιο (δημοσιονομική προσαρμογή για πολλά χρόνια), ούτε τι προβλέπει η συμφωνία που έκανε στο Eurogroup της 9ης Μαΐου ο Τσακαλώτος. Σημασία έχουν τα λεγόμενα του Τσίπρα, ο οποίος - ως γνωστόν - λέει πάντοτε την... αλήθεια.

Είναι ολοφάνερο ότι συνεχίζει την παράδοση των... αληθειών του Σαμαρά, ο οποίος έβγαλε ολόκληρο το 2014 με την προπαγάνδα του success story, ενώ το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ τερματίζεται. Την συνέχεια του Σαμαρά την γνωρίζουμε. 

Εκλιπαρούσε γονατιστός την Μέρκελ να τον βοηθήσει να κλείσει την πέμπτη αξιολόγηση του δεύτερου Μνημονίου χωρίς πολύ σκληρά μέτρα κι αυτή τον παρέπεμψε στην τρόικα. Η απελπισμένη αυτή προσπάθεια ήταν το κύκνειο άσμα του στην πρωθυπουργία, καθώς οι εταίροι-δανειστές τον παρακολουθούσαν με ψυχρή αδιαφορία να βυθίζεται στην πλήρη ανυποληψία.

Ο Τσίπρας, έχοντας δει τον τρόπο με τον οποίο «καθάρισαν σαν αυγό» πρώτα τον Γιωργάκη και μετά τον Τρελαντώνη, συνεχίζει μεν να λέει εντελώς ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα τα χοντροκομμένα ψέματα του στον Ελληνικό Λαό, στις διαπραγματεύσεις όμως σπεύδει να υπογράψει ό,τι ακριβώς του ζητιέται, με την ελπίδα τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα «λιγούρια της εξουσίας» στον ΣΥΡΙΖΑ να την βγάλουν στο Μαξίμου όσο γίνεται περισσότερο, για να γεύονται το «μέλι» που η εξουσία παράγει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


ΟΛΟΝΥΧΤΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΛΑΜ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

37e857dcc6a3541822cec3fc83825fbf_XL
Η είσοδος στη Βουλή για πρώτη φορά του ΕΛΑΜ (με 2 έδρες μάλιστα), πανηγυρίζεται δεόντως από την ηγεσία και τους ψηφοφόρους του κόμματος.

Πριν από λίγο, στα γραφεία του κόμματος γιόρτασαν με πυροτεχνήματα την είσοδο στο κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου δήλωσε: 

» Άπαντες να είναι σίγουροι ότι όσα είπαμε και διακηρύξαμε προεκλογικά θα τα τηρήσουμε και από τα έδρανα του κοινοβουλίου. Η επόμενη μέρα θα βρει τον κυπριακό λαό με τα ίδια προβλήματα. Ο δικός μας ρόλος είναι να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα, σημείωσε ο Χρίστος Χρίστου. Με πολύ σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη αναλαμβάνουμε αυτή την νίκη», συμπλήρωσε.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται στον σμηναγό Κων/νο Ηλιάκη ο οποίος έχασε την ζωή του για την Ελλάδα στις 23 Μαΐου, ανέφερε ο κ.Χρίστου

http://elamcy.com/