ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πανηγυρική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες Εθνικιστές 

στην πανηγυρική εκδήλωση 

της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη 

Πρώτες εικόνες, Βίντεο


Εθνικιστικός σεισμός επικρατεί αυτήν την στιγμή στην Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες Εθνικιστές συνέρρευσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για την πανηγυρική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο εισόδου των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξαναβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη ύστερα από 3 χρόνια λόγω των παράνομων πολιτικών διώξεων, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους.

Παρόντες είναι στην εκδήλωση ευρωβουλευτές, βουλευτές της Βορείου Ελλάδος και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Η Θεσσαλονίκη στέλνει ηχηρό μήνυμα στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Μέσα στο σαββατοκύριακο, οι εραστές των μνημονίων, φέρνουν προς ψήφιση στη βουλή τα πρώτα επαίσχυντα μέτρα της «πρωτάρας» αριστεράς. 

Απ’ όλο βέβαια το σκηνικό δεν λείπουν και οι απαραίτητοι κολαούζοι ώστε να «περάσουν» όσο γίνεται πιο αθόρυβα τα μνημονιακά μέτρα.


Οι πάντες ερμήνευαν αυτές τις συμβάσεις με κορωνίδα την ανάπτυξη. «Έσωσα την Ελλάδα», μας έλεγε ο Παπανδρέου, μετά ήρθαν να μας ξανασώσουν τα Ζάππεια του Σαμαρά που τελικά μετατράπηκαν σε δεύτερο μνημόνιο, τέλος ο Τσίπρας, και οι νοσηροί ακολουθούντες αυτού με τους φανφαρονισμούς ότι έφεραν την ελπίδα στον Τόπο, υπέγραψαν το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο. 

Έξι χρόνια ανέχειας πέρασε και συνεχίζει να περνά ο Ελληνικός λαός, ωστόσο δε, πουθενά δεν αναφαίνεται όχι ανάπτυξη αλλά ούτε δείγμα αυτής, παρά μόνο στα λόγια των πολιτικών του «συνταγματικού» τόξου. 

Έχουμε φθάσει στο σημείο να δανειζόμαστε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις αλλά και μέρος των παλαιών μας χρεών, και όλα αυτά με βαρύτατο τίμημα. Είναι μαθηματικώς βέβαιον, τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα για το Ελληνικό δημόσιο, ότι ο δανεισμός θα συνεχίζεται επ’ αόριστον με την ακολουθία των παροχών ( μισθοί- συντάξεις- επιδόματα κλπ) συνεχώς να φθίνουν, αλλά αυτοί θα συνεχίζουν να ευαγγελίζονται την ανάπτυξη με κάθε δανειακή σύμβαση που θα υπογράφουν. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το Ελληνικό χρέος έχει υπερβεί τα 178% του ΑΕΠ. Αυτό είναι αλήθεια και ουδείς δύναται να το διαψεύσει. 

Όπως βέβαια ουδείς μπορεί να διαψεύσει ότι το εξωτερικό χρέος της Ιαπωνίας βρίσκεται στα 250% του ΑΕΠ. Ναι κυρίες και κύριοι, το εξωτερικό χρέος της Ιαπωνίας είναι διπλάσιο της Ελλάδος, αλλά γιατί άραγε στην Ιαπωνία δεν έχουν μνημόνια; Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά μεταξύ ημών και της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Η Ιαπωνία έχει παραγωγή

Η χώρα τους παράγει από καρφίτσες μέχρι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αυτό καθιστά την Ιαπωνία σχεδόν αυτάρκη. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. Εμείς παράγουμε, αλλά αυτά που παράγουμε δεν φτάνουν ούτε «ζήτω» να αναφωνήσουμε, πόσο μάλλον δε να ευαγγελιζόμαστε και την άφαντη ανάπτυξη. 

Προχθές είχα μία επίσκεψη από έναν καλό μου φίλο όπου διατηρεί ένα τεράστιο ελαιοστάσιο σε παρακείμενο χωρίο της λίμνης Τριχωνίδας, όπου μου ανέφερε το εξής: 

«μη πάς μακριά, εδώ στο χωρίο μου που κάθε σπίτι έχει τον κήπο του, οι νοικοκυρές περιμένουν το μανάβη από την πόλη για ν’ αγοράσουν τα ζαρζαβατικά τους, στα καφενεία δε, οι νέοι εξασκούνται στην πρέφα και στο τάβλι, λες και θα δώσουν για μεταπτυχιακό». 

Δυστυχώς συναγωνιστές και συναγωνίστριες αυτή είναι η πικρή αλήθεια κάτι βέβαια που φαίνεται και από τα μέτρα που φέρνουν προς ψήφιση κάθε τρείς και λίγο στη βουλή. 

Σε κανέναν από αυτούς τους νόμους δεν υπάρχει κάτι που να δίνει ώθηση στην επιχειρηματικότητα όσο και στην προσέλκυση επενδύσεων. Για ποια ανάπτυξη λοιπόν και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάνε κάθε τρείς και λίγο; 

Το μόνο σίγουρο που υπάρχει μετά την ψήφιση των επαίσχυντων μέτρων είναι η επιπλέον φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η αύξηση των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου, κρίνεται αναγκαία και σκόπιμη όσο τίποτε άλλο.

Σ. Παιδάκος


6 ΜΑΪΟΥ 2012 – 6 ΜΑΪΟΥ 2016


“Εγγύα παρά δ` άττα» – Χίλων ο Λακεδαιμόνιος

“Φτάνει μια Ιδέα να σ’ το πει,
μια Ιδέα να σ’ το προστάξει,
κορόνα Ιδέα, Ιδέα σπαθί
που θα είν’ απάνου απ’ όλα.”

Κωστής Παλαμάς

Ηταν Μάιος του έτους 2012 και συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Μαΐου, όταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς του καθεστώτος απλώθηκε μια βαθιά δυσαρέσκεια στις φυσιογνωμίες των πληρωμένων κονδυλοφόρων του συστήματος. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδιζε το 7% των ψήφων του Ελληνικού Λαού και εισέρχετο πανηγυρικά στη Βουλή! Θλίψη κι ανησυχία από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, αντιφασίστες, αντιεθνικιστές και γενικά αντί σε κάθε τι εθνικό, πατριωτικό, ασυμβίβαστο και απροσκύνητο.

Είχαν προσπαθήσει με 
κάθε τρόπο να μας σταματήσουν. Πλήθος οι στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έδειχναν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα κατορθώσει να περάσει το όριο του 3% και άλλες, προκειμένου να μην εξευτελιστούν εντελώς, μας έδιναν από 3% έως 4%. 

Στην πραγματικότητα για εμάς δεν αποτελούσε έκπληξη η είσοδός μας στη Βουλή. Μετά τις εκλογές του 2010 και την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Δήμο Αθηναίων, από τις αρχές του 2011 γνωρίζαμε ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκετο επάνω από το όριο του 3%, αλλά για δύο ολόκληρα χρόνια τις έκρυβαν, προσπαθώντας να εμποδίσουν αυτό το νέο, πραγματικά νέο, πολιτικό Κίνημα που ερχότανε δυναμικά στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η προπαγάνδα τους ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε δύο όψεις. Άλλες φορές ασκούσαν μία πολιτική απόλυτης συνωμοσίας σιωπής και δεν έλεγαν λέξη και άλλοτε ύβρεις, λάσπη και συκοφαντίες και βεβαίως αποκλεισμό από κάθε δημόσιο βήμα. Θυμάμαι ακόμα τα χαρούμενα και θριαμβευτικά πρόσωπα των Χρυσαυγιτών του 2012, των αληθινών, των πραγματικών Χρυσαυγιτών, αυτών που έκτισαν το μύθο της Χρυσής Αυγής και έσπασαν μια παράδοση πολλών δεκαετιών, η οποία ήθελε το εθνικιστικό Κίνημα στο περιθώριο. 

Κοντά σ’ αυτούς στα τέσσερα αυτά χρόνια ήλθαν και άλλοι υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες, που τίμησαν και τιμούν τον τίτλο του Χρυσαυγίτη και της Χρυσαυγίτισας. Μέσα σε αυτό το κλίμα το πραγματικά πανηγυρικό, έκανα την πρώτη μου δήλωση στα Μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Είχαν έλθει εκπρόσωποι όχι μόνο από τα Ελληνικά, αλλά και από τα διεθνή ΜΜΕ, αφού η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην βουλή ήταν ένα γεγονός με διαστάσεις ευρωπαϊκές, εάν όχι παγκόσμιες! Τους είπα κατά πρόσωπο ότι η λάσπη τους δεν πέρασε ούτε και η συνωμοσία της σιωπής τους και ότι τους νίκησα! 

Ταυτόχρονα είπα ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ τόσο στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όσο και στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και Ελληνίδων που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τέσσερα χρόνια μετά, αφού περάσαμε από χίλια κύματα κυριολεκτικά, έχω την τιμή να δηλώνω ότι αυτή την εμπιστοσύνη δεν την προδώσαμε. Δεν φορέσαμε τον ψεύτικο και υποκριτικό καθωσπρεπισμό ενός αστικού κοινοβουλευτικού κόμματος, όπως έλεγαν ότι θα συμβεί οι μπολσεβίκοι, και παραμείναμε εθνικιστές, επαναστάτες και απροσκύνητοι.

Ένα μήνα μετά είχαμε πάλι εκλογές ως γνωστόν τις εκλογές του Ιουνίου. Εκλογές σε κλίμα πολώσεως από το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βγήκε αλώβητη κρατώντας το ποσοστό της. Θα ήταν λογικό με την είσοδο μας στην Βουλή να έχουμε ίσα δικαιώματα εις ό,τι αφορά το δημόσιο λόγο και το δημόσιο βήμα. Εκεί όμως όπου τελειώνει η λογική αρχίζει ο παραλογισμός της ψευτοδημοκρατίας τους. Και έτσι παρ’ όλο το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένα κόμμα με 18 βουλευτές στη βουλή, παρέμεινε αποκλεισμένη από τα κανάλια των “νταβατζήδων”. 

Και μη ακούτε σήμερα που λένε ότι μας αποκλείουν γιατί είμαστε κατηγορούμενοι γι’ αυτήν την κατά φαντασία “εγκληματική οργάνωση”. Μας είχαν αποκλείσει και πριν την πολιτική σκευωρία που έστησαν εις βάρος μας.

Πόλεμος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από όλα τα κόμματα και από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. 

Ζούσαμε και ζούμε σε όλη την ποταπότητά του το μίσος ενός αμαρτωλού καθεστώτος ενάντια σε ένα πραγματικά Ελεύθερο και αληθινά Εθνικό πολιτικό Κίνημα.

Συνεχής η λάσπη, συνεχής όμως και η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 

Σε δημοσκοπήσεις του θέρους του 2013, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στον Τύπο είχε φτάσει το 15%! Έτσι φτάσαμε στον Σεπτέμβριο του 2013, στις ήμερες του μεγάλου διωγμού των Εθνικιστών, με τις χειροπέδες και τις τερατολογίες από τα δελτία ειδήσεων των δολοφόνων της αλήθειας του δελτίου των οκτώ.

Χωρίς αρχή και τέλος οι τερατολογίες τους. Πρωτοσέλιδα για ανύπαρκτα οπλοστάσια, για στρατόπεδα, για εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδότες, οι οποίοι υπήρχαν μόνον στην φαντασία τους. 

Όλα αυτά όμως δεν ήταν τίποτε μπροστά στο Αίμα, των Ηρώων και Μαρτύρων Αίμα της Χρυσής Αυγής της 1ης Νοεμβρίου του 2013


Μετά τις φυλακές προχωρούσε ο σκοτεινός και μισερός εχθρός του εθνικιστικού Κινήματος και σε δολοφονίες… Όμως, δεν κατόρθωσαν και πάλι να μας λυγίσουν.

Και έτσι ήλθαμε στον Μάιο του 2014 και με την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην φυλακή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε τρίτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και επέτυχε σημαντικά ποσοστά σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! 

Και ο διωγμός συνεχιζότανε και συνεχίζεται, αλλά εμείς μέσα από τη φυλακή ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! 

Η συνέχεια ήταν οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, στις οποίες και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε τρίτο κόμμα, εκλέγοντας βουλευτές μέσα από την φυλακή, κάνοντας προεκλογικό αγώνα με ένα καρτοτηλέφωνο από τους παγωμένους διαδρόμους των φυλακών Κορυδαλλού.

Σεπτέμβριος του 2015 κι έχουμε νέες εκλογές μετά το δημοψήφισμα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το όχι του ελληνικού λαού ένα ταπεινωτικό ναι στους τοκογλύφους. Νέα νίκη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και πάλι τρίτο κόμμα και με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του Ιανουαρίου.

Τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδισε το 7% των Ελλήνων και εξέλεξε για πρώτη φορά ένα εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα βουλευτές. 

Πίστεψαν αυτοί που στο όνομα της ξενοκρατίας ποδηγετούν τον λαό μας και ξεπουλάνε την Πατρίδα ότι ήταν ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης γι’ αυτούς που θα περάσει. Πίστεψαν ότι με τις φυλακές και με τις σφαίρες των δολοφόνων θα μας λυγίσουν. Έκαναν λάθος!

Μάιος του 2016 και συμπληρώνονται την Παρασκευή στις 6 του μηνός, τέσσερα χρόνια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριολεκτικά εναντίον όλων να παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη μέσα στο κοινοβούλιο. 

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν την φωνή της Αλήθειας να σιγήσει, μα δεν θα το κατορθώσουν. Το είχα δηλώσει δημόσια και το επαναλαμβάνω: 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και θα μείνει ας το πάρουν απόφαση και στην χειρότερη περίπτωση γι’ αυτούς θα γίνει ένας μύθος, ο μύθος της απελευθερώσεως του Έθνους από την ξενοκρατία.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή