ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

PUBLIC ISSUE: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΚΑΙ ΔΝΤ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Δημοσκόπηση με τα λεγόμενα ποιοτικά στοιχεία του εκλογικού σώματος δημοσίευσε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα (κάτι σαν την ΕΡΤ, αλλά δεν την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες), Αυγή, στην κυριακάτικη έκδοσή της. 

Η εν λόγω δημοσκόπηση ελέω μη δημοσιοποίησης εκτίμησης εκλογικής επιρροής είναι μοιραίο ότι έχει μικρότερο προπαγανδιστικό ενδιαφέρον, συνεπώς είναι πιο αξιόπιστη από τις συνήθεις «μαϊμούδες» που δημοσιεύουν τα αργυρώνητα μέσα.

Το πρώτο, βεβαίως, που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι η αύξηση της δημοφιλίας του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι άξια λόγου σε αντίθεση με την στημένη αύξηση δημοφιλίας των κυβερνητικών ταγών ακριβώς επειδή ο εντολές (η εφημερίδα του Σύριζα) είναι σφοδρός πολέμιος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μισεί τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.



Ερχόμενοι στα «ποιοτικά» χαρακτηριστικά, οι ψηφοφόροι των κομμάτων ερωτήθηκαν σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό» και την παρουσία του ΔΝΤ.

Όσον αφορά την παρουσία του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας, το 70% των Ελλήνων θέλουν να φύγει η χώρα από την εποπτεία του ταμείου. 

Εκεί βλέπουμε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ, σε ποσοστό 57%, επιθυμεί την έξοδο του ΔΝΤ γεγονός που σημαίνει πως η ΝΔ δεν θα αντέξει για πολύ τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη. Αντιθέτως, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής συντάσσονται πλήρως με την θέση του Κινήματος, γεγονός που σημαίνει ότι, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα του Μνημονίου, η Χρυσή Αυγή μόνο προς τα πάνω μπορεί να πηγαίνει. Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε ποσοστό 88% επιθυμούν να φύγει το ΔΝΤ. Σε αυτό ξεπερνούν και τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ που επιθυμούν το ίδιο σε ποσοστό 84%.


Στην ερώτηση αν το λεγόμενο «προσφυγικό» ενέχει κινδύνους τόσο για τον Πατρίδα, όσο και για τον Ελληνικό Λαό βλέπουμε ακριβώς το ίδιο. Ποσοστό 91% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής βλέπουν τον κίνδυνο να ξεπροβάλλει από τις λαθρομεταναστευτικές ροές. 

Αντίστοιχα 33% των ψηψοφόρων του Σύριζα αντιδρούν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων, ενώ και οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν είναι ικανοποιημένοι που ο Καμμένος έκανε τις ένοπλες δυνάμεις υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών σε ποσοστό 54%. 

Στην ΝΔ υπάρχει ένα ποσοστό 56% που βλέπει κίνδυνο από την λαθρομετανάστευση, συνεπώς δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που θα συνεχίσει να εφαρμόζει η ΝΔ, με εντολή Μέρκελ, αν ποτέ γίνει κυβέρνηση.


Βεβαίως τα παραπάνω δίνουν και άλλη μία απάντηση στο σύστημα, το οποίο προφασίζεται ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής την ψηφίζουν ελέω διαμαρτυρίας και όχι λόγω ιδεολογίας και πολιτικής θέσεως. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τους απαντούνε ότι συντάσσονται και ασπάζονται πλήρως τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ακόμα περισσότερο, πληθαίνουν συνεχώς, επιτείνοντας το… άγχος του συστήματος της κλεπτοκρατίας.




Μόνος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή!

Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο ξηλώνει το κοινωνικό κράτος: 


Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, και το «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας», δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της κυβέρνησης. 


Ότι βρισκόμαστε, δηλαδή, αντιμέτωποι με έναν ακόμη σταθμό στην αντεθνική και αντιλαϊκή ιστορική διαδρομή των Μνημονίων. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικά καινούργιο, τόσο στους προπαγανδιστικούς χειρισμούς που γίνονται όσο και στην βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι «διαφωνίες» της νυν κυβέρνησης (αλλά και αυτών που προηγήθηκαν στα μνημονιακά χρόνια) με τους διεθνείς τοκογλύφους αφορούν επιμέρους στοιχεία και όχι την ουσία. Αφορούν την κλιμάκωση των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων και όχι την φύση των ίδιων των μέτρων.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είναι εκείνη που θα αποκτήσει τον τίτλο του δήμιου της Κοινωνικής Ασφάλισης. Αυτή την φορά δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με περικοπές συντάξεων, όπως συνέβη άλλωστε τόσες φορές στα μνημονιακά χρόνια, ούτε με μια ριζική αντιασφαλιστική ανατροπή με μια κάποια μεταβατικότητα, όπως συνέβη με τους νόμους Λοβέρδου – Κουτρουμάκη. Τώρα πλέον βρισκόμαστε ουσιαστικά αντιμέτωποι με την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Θα ήταν, όμως μονόπλευρο και αποπροσανατολιστικό να αποδοθούν όλες οι ευθύνες γι’ αυτή την προοπτική μόνο στη νυν συγκυβέρνηση, καθώς σύσσωμο το «ευρωπαϊκό μέτωπο» της αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου» ψήφισε «δαγκωτό» το περασμένο καλοκαίρι το τρίτο Μνημόνιο, φυσική προέκταση του οποίου αποτελεί και ο αφανισμός της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η αγωνιστική συσπείρωση, λοιπόν, του Ελληνικού Λαού δεν μπορεί να γίνει κάτω από τα ψευδεπίγραφα λάβαρα «αντίστασης» ούτε της ΝΔ ούτε των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κληθεί, για μια ακόμη φορά, να γίνει το μετερίζι πολιτικής μάχης εντός και εκτός Βουλής, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική οργανωμένη αντίσταση απέναντι στα αποικιοκρατικά σχέδια εξανδραποδισμού της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ