ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35% ! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ .H Ευρώπη ξύπνησε για τα καλά! Και στα δικά μας!

0,,19211488_303,00





Μάλλον… άργησε η κυβέρνηση της Αυστρίας να κλείσει τα σύνορα της χώρας για τα «προσφυγάκια», υπό τον φόβο και τρόμο της τεράστιας ανόδου του εθνικιστικού κόμματος της Ελευθερίας!

Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls των σημερινών προεδρικών εκλογών στην Αυστρία (Α΄ Γύρος), ο εθνικιστής υποψήφιος είναι ο μεγάλος νικητής, καθώς φαίνεται πως συγκεντρώνει πάνω από 35%, το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στην ιστορία του κόμματος!

Σύμφωνα, λοιπόν, με exit poll του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων SORA για την αυστριακή τηλεόραση (ORF), ο 45χρονος Χόφερ συγκεντρώνει το 35,5% των ψήφων (το ινστιτούτο ARGE ανεβάζει το ποσοστό 37,3%). 

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο υποψήφιος των Πρασίνων Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με ποσοστό γύρω στο 21%, αλλά πολύ κοντά του είναι μια ανεξάρτητη υποψήφια, με ποσοστά 18-19%.

Τα δύο παραδοσιακά κόμματα της χώρας, το ψοφοδεξιό Λαϊκό και το Σοσιαλδημοκρατικό καταποντίστηκαν, με τους υποψηφίους τους να συγκεντρώνουν γύρω στο 12%!

Είναι φανερό πλέον, ότι η Ευρώπη ξύπνησε για τα καλά! 

Και στα δικά μας!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ”

xakoarxigou2__article


“Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή προτείνει η Κυβέρνηση για τα οικονομικά των κομμάτων και τα οικονομικά των μέσων μαζικής ενημερώσεως, των καναλιών. Το ερώτημα που καταρχάς τίθεται είναι εάν θα έχει περιεχόμενο αυτή η Εξεταστική Επιτροπή, διότι όταν ακούς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποδέχεται την πρόταση και όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης –γιατί, αλήθεια, αποφεύγεται η λέξη «ΠΑΣΟΚ»;- η κ. Γεννηματά λέει «δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε», αυτό ηχεί παράταιρα. Εάν κάποιος δεν έχει τίποτε να φοβηθεί όταν χρωστάει εκατόν πενήντα και διακόσια εκατομμύρια, τότε κάτι σάπιο υπάρχει σ’ αυτήν τη χώρα…»

“Είπε προηγουμένως η κ. Γεννηματά ότι όλα τα κόμματα έχουν δανειστεί από τις τράπεζες. Ψέμα. Δεν έχουν δανειστεί τα κόμματα που εξελέγησαν το 2015, διότι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα. Δεν έχει δανειστεί από τα κόμματα που είναι από το 2012 μόνο ένα κόμμα, η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτό, αλλά μ’ έναν τρόπο εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό της κόπηκε η χρηματοδότηση…«

“Σύνολο χρεών των ΜΜΕ, 808 εκατομμύρια ευρώ, δύο φορές και πλέον απ’ όσο πουλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά…”

“Ας έλθουμε στα χρέη των καναλιών. Θα αναφέρω κάποιους αριθμούς οι οποίοι θα πρέπει πραγματικά να προκαλούν δέος. Έχουμε το συγκρότημα MEGA, ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ,. Χρωστά 451,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρωστά περισσότερα απ’ όσο πουλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά. Το λιμάνι του Πειραιά πουλήθηκε 368 εκατομμύρια. Περισσότερα χρωστάει ο Μπόμπολας και η παρέα του. ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV, 170 εκατομμύρια. ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 105 εκατομμύρια. STAR, 56,6 εκατομμύρια. ALPHA, 14,7 εκατομμύρια. Σύνολο χρεών των ΜΜΕ, 808 εκατομμύρια ευρώ, δύο φορές και πλέον απ’ όσο πουλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά… Για να φτάσουν, όμως, να χρωστάνε τόσα πολλά όλοι αυτοί, κάποιες κυβερνήσεις τους άφησαν.

Αλήθεια, είπε ο κ. Πρωθυπουργός προηγουμένως, αναφερόμενος στο νέο νόμο περί των τηλεοπτικών αδειών, ότι θα δημιουργηθεί «ξέφωτο» στη χώρα. Δεκαπέντε μήνες χρειάστηκαν για να βρείτε το «ξέφωτο»;

Επί της ουσίας, σχετικά με τη διαπλοκή με αυτήν την «πανούκλα» η οποία βασανίζει επί δεκαετίες τη δημόσια ζωή της χώρας, όλοι αυτοί που είναι μεγαλομέτοχοι των καναλιών έχουν και παράλληλες οικονομικές δραστηριότητες. Ο Μπόμπολας του «Μέγκα» έχει κατασκευαστική εταιρεία. Δεν είναι στα έδρανα της Κυβερνήσεως ο κ. Νικολούδης πλέον, ο οποίος είχε δηλώσει ότι πέντε φορές περισσότερο από όσο στοιχίζει ένας δρόμος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στοίχιζε στην Ελλάδα. Για αυτά τα πράγματα δεν θα υπάρξει έλεγχος;  Όλοι έχουν παράλληλες λειτουργίες.

Πώς θα τα πάρετε αυτά τα χρήματα; Δεν θα τους δώσετε άδεια και θα κλείσουν τα κανάλια και όλα καλά και ωραία; Και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν αυτά τα κανάλια τι θα γίνουν; Δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους όταν έχουν παράλληλες δραστηριότητες εξαιρετικά κερδοφόρες;…”

“Γιατί οι ορκωτοί λογιστές πηγαίνουν στο μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση;”

“Είπε προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης να βάλουμε ορκωτούς λογιστές και να εξετάσουν τα οικονομικά της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμάς οι ορκωτοί λογιστές ήρθαν προ δύο εβδομάδων. Γιατί οι ορκωτοί λογιστές πηγαίνουν στο μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση; Σε όλα τα άλλα που λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια δεν πηγαίνουν.

Και μια και μιλάμε για τα χρέη των κομμάτων, θα ελεγχθεί πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη; Διότι και επί καιρού μνημονίου ακόμη στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν μισθοί σε κομματικά στελέχη που ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ. Αυτά θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη;

Και μια και μίλησα για τα δάνεια των κομμάτων, δεν μπορεί παρά να ανατρέξει η μνήμη μας στον Απρίλιο του 2013 σ’ αυτόν τον επονείδιστο νόμο ο οποίος κατετέθη, που με μια τροπολογία κατατεθειμένη εκπροθέσμως και υπερψηφισμένη εσπευσμένως απαλλάσσονταν από ποινικές ευθύνες οι διοικήσεις των τραπεζών που χορήγησαν τα δάνεια… Συγκεκριμένα ήταν το άρθρο 78 του ν.4146/2013 το οποίο ανέφερε: «Δε συνιστά απιστία κατά την έννοια των άρθρων 256 και 390 του ποινικού κώδικα για τον Πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα στελέχη των τραπεζών η σύναψη δανείων πάσης φύσεως με νομικό πρόσωπο δημοσίου ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Μιλάμε για μια φωτογραφική διάταξη. Ερωτώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι 15 μήνες στην εξουσία. Γιατί δεν έχετε καταργήσει ακόμα αυτόν τον νόμο;…”

“Να πάνε οι κλέφτες φυλακή!”

“…Όμως, δε χρωστάει η Νέα Δημοκρατία μόνον και το ΠΑΣΟΚ. Και ο ενιαίος Συνασπισμός είχε πάρει τότε δάνεια τα οποία είναι κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια. Πράγματι, για ένα δάνειο 6 εκατομμυρίων από την Εθνική το οποίο είχε λάβει είχε βάλει υποθήκη το κτήριο της Κουμουνδούρου το οποίο βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν άξιζε 6 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως, θα έπρεπε να γίνει κανονικά εξεταστική επιτροπή για τα οικονομικά όλων των κομμάτων.

Ας μην αναφερθώ στο ΚΚΕ. Είναι γνωστή η ιστορία του Ψευτοθόδωρου, ενός γραφικού τύπου ο οποίος είχε πουλήσει σε έναν αφελή επαρχιώτη την Ακρόπολη. Έτσι και το ΚΚΕ πούλησε όχι σε αφελή επαρχιώτη, αλλά σε off shore εταιρεία μια δημόσια συχνότητα, για την οποία δεν είχε δώσει ούτε μια δεκάρα, και η οποία δεν του ανήκε. Και το έθεσε το θέμα εδώ ο συναγωνιστής Βουλευτής Λαγός στη Βουλή. Απάντηση δεν πήρε. Όπως δεν έχουμε πάρει απάντηση για όλες τις συναλλαγές που έχουν γίνει στο θολό τοπίο όλων αυτών των τσοντοκάναλων, τα οποία λυμαίνονται τη δημόσια ζωή της χώρας.

Τι γίνεται στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ που παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα και χρωστάει σχεδόν 150 εκατομμύρια; Στο ΠΑΣΟΚ μήπως θα έχουμε καμιά συγχώνευση και καμιά διαγραφή χρεών, όπως γίνεται με τις ποδοσφαιρικές ομάδες; Όμως, τότε θα πρέπει να υποβιβαστεί το ΠΑΣΟΚ στην Γ΄ Εθνική όπως προβλέπει ο νόμος.

Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και σχετικά με τα χρέη των κομμάτων, που δεν πρόκειται να ξεπληρωθούν όσες εξεταστικές κι αν γίνουν, εάν δεν αποφασίσει κάποιος να αποδώσει αληθινή δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και φυσικά με το μέγα σκάνδαλο των μέσων μαζικής ενημερώσεως, με τις παράλληλες δουλίτσες, εργολαβίες, εξοπλιστικά κ.λπ. που οδήγησαν σε αυτό το υπέρογκο χρέος.

Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει με παρρησία για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, να πάνε οι κλέφτες φυλακή!”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


23 Απριλίου 2010:

Ο Τζέφρυ από το Καστελόριζο 
ρίχνει την Ελλάδα 
στα κοράκια του ΔΝΤ 
Σήμερα ο Τσίπρας 
φέρνει 4ο Μνημόνιο!


Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2010, ο τότε πρωθυπουργός Τζέφρυ Παπανδρέου από το Καστελόριζο ανακοίνωνε «πανηγυρικά» την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια και στο διεθνή μηχανισμό στήριξης για να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία.

Έξι χρόνια μετά, 23 Απριλίου του 2016, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης "πρώτης φορά αριστερά" Αλέξης Τσίπρας φέρνει διπλό μνημόνιο και την ίδια ώρα προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη ότι όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup της Παρασκευής στο Άμστερνταμ αποτελούν επιτυχία!

Την ίδια ώρα που το Μαξίμου πανηγυρίζει, οι τοκογλύφοι δανειστές επέβαλαν στην ελληνική κυβέρνηση την υιοθέτηση:

  • πακέτου μέτρων 5,4 δισ. ευρώ που θα εξοικονομηθούν από νέα φορολογία, μειώσεις σημερινών και μελλοντικών συντάξεων και αύξηση έμμεσων φόρων, 

  • ακόμη ενός «προληπτικού» πακέτου μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ (2% του ΑΕΠ) τα οποία θα ενεργοποιούνται ημιαυτόματα κάθε φορά που θα διαπιστώνεται απόκλιση από τους στόχους. Κι όλα αυτά επειδή το ΔΝΤ θεωρεί ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ το 2018 δεν θα επιτευχθεί με αποτέλεσμα να χρειάζεται νέα βοήθεια για να μην καταρρεύσει το κράτος.


Διαψεύδονται καθημερινά!

Πριν από μόλις τρεις ημέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απέκλειε τα σενάρια λήψης πρόσθετων μέτρων, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας. 

Και ήταν πριν από τέσσερις (ημέρες), που η ίδια «ξεκαθάριζε» πως η Αθήνα δεν ήταν διατεθειμένη να υλοποιήσει τίποτα περισσότερο, απ' όσα συμφωνήθηκαν τον Ιούλιο του 2015, σ' εκείνη την... αλήστου μνήμης διαπραγμάτευση με τους δανειστές. «Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει σταθερή στη θέση της. Είναι έτοιμη να υλοποιήσει όσα προβλέπονται από τη συμφωνία του Ιουλίου του 2015. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» σημείωνε με νόημα η Γεροβασίλη.

Την ίδια ώρα, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έλεγε για πρώτη φορά ανοιχτά ότι δεν χρειάζεται «κούρεμα» χρέους, υποδεικνύοντας προφανώς ότι μπορούν να συζητηθούν άλλοι τρόποι ελάφρυνσης, οι οποίοι σαφώς και θα εξαρτηθούν από την υιοθέτηση και εφαρμογή των μέτρων από την ελληνική πλευρά.

Πρόκειται, στην ουσία, για μία σαφή άρση της εμπιστοσύνης από πλευράς των δανειστών προς την ελληνική πλευρά, καθώς θεωρείται στην πραγματικότητα δεδομένο ότι η Αθήνα θα χρειαστεί να πάρει τα πρόσθετα μέτρα-«κάβα» των 3,6 δισ. ευρώ. Για το λόγο αυτό και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από την έκβαση του Eurogroup της Παρασκευής στο Άμστερνταμ -μολονότι επισήμως το χαρακτήρισε «θετικό»...


Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, δεν μπορείς να νομοθετήσεις υπό αίρεση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να εξαρτήσεις την ισχύ ενός νόμου από ένα μελλοντικό και αβέβαιο γεγονός. Δεν μπορείς, δηλαδή, να νομοθετήσεις το «χ» αν συμβεί το «ψ» το 2018 ή το 2019.

Παρόλα αυτά όμως θα ικανοποιηθούν και πάλι οι ορέξεις του κουαρτέτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι 153 καρεκλοκένταυροι των Σύριζα - Ανέλ θα... ξανασώσουν την Ελλάδα, ψηφίζοντας την εγκαθίδρυση του μηχανισμού που θα προβλέπει τις νέες αιματηρές περικοπές και τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα.

Όπως παραδέχτηκε και ο Τσακαλώτος: 

«Δεν συμβαίνει αυτό μόνο στην ελληνική νομοθεσία. Μίλησα και με τον κ. Σαπέν νωρίτερα και είπε ότι ισχύει και στη Γαλλία. Δεν μπορείς να νομοθετήσεις για κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί, υποθετικά, στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους για να βρεθεί ο μηχανισμός δέσμευσης, ώστε να βελτιωθεί η αξιοπιστία για τους Ευρωπαίους πιστωτές και τους διεθνείς επενδυτές και τους Έλληνες πολίτες. Βεβαίως, υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει αυτό».


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος περί μπολσεβίκων

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος περί μπολσεβίκων



“Ο Πλάτων το είχε πει ξεκάθαρα: «Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας».

Πράγματι, από αυτό που αποκαλείται σήμερα Δημοκρατία, που είναι ασυδοσία, που είναι ψευτοδημοκρατία, έχει προκύψει μια τυραννία πέντε- δέκα οικογενειών, οι οποίοι εξουσιάζουν τον τόπο με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, κρατώντας το χρήμα στα χέρια τους.

Αδίκως σας αποκαλούν μπολσεβίκους. Οι μπολσεβίκοι σε έναν μήνα θα είχαν καθαρίσει όλα αυτά τα πράγματα. Εσείς απ’ ό,τι φαίνεται, συνδιαλέγεστε.

Και εσείς, οι οποίοι υποτίθεται ότι είστε μπολσεβίκοι -υποτίθεται λέω- δεν κάνετε τίποτε απέναντι σε όλους αυτούς, παρά μόνο λόγια, ότι θα διαλύσετε τη διαπλοκή. 


Σε αυτή τη Βουλή όμως σήμερα, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν κάποιοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το εθνικό κράτος. Και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες.”


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Κοινωνικός Εθνικισμός