ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!


Ένα κίνημα, στην κάθοδο του ως κόμμαεξουσίας, ανοίγει τις πόρτες του στον Λαό και μαζικοποιείται. Ειδικά όσο πλησιάζει προς την κορυφή και την Νίκη! 

Από εκεί και μετά, χάνεται ο έλεγχος ως προς την αξιοπιστία του καθενός που εισέρχεται σε αυτό.

Στελεχώνονται οι τοπικές, διαβαθμίζονται άτομα που προσφέρουν ή υποτίθεται πως θέλουν να προσφέρουν και ενώ όλοι αντιμετωπίζονται με την καλή πρόθεση, την αλληλεγγύη και την αδελφικότητα, που αντιμετωπίζονται άπαντες που έχουν έρθει με καλές προθέσεις, ακόμη και όταν υπάρχει η επιφύλαξη. Και πάντα πρέπει να υπάρχει επιφύλαξη… Δεν εννοώ να βλέπουμε και να κυνηγάμε δαίμονες παντού. Υπάρχουν πολλές σοβαρές δουλειές που πρέπει να γίνουν για να ψαχνόμαστε. Συνήθως ο ένοχος πάντα αυτοεκτίθεται.

Κάποιοι πρέπει να κάνουν τις πολλές δουλειές που υπάρχουν σε μια τοπική και εκεί εύκολα μπορεί να βγει λανθασμένη ή υπερεκτιμημένη κρίση και αυτός ο «χρήσιμος» που ενεργεί ως δούρειος ίππος, να βρεθεί γρήγορα πολύ κοντά στην ηγεσία.

Ε, και; Τι συνέβη; Δεν καταλαβαίνω

ΠΟΙΟΣ εγγυήθηκε υπόγραψε τι ακριβώς είναι ποιος; 

Αν κάποιος είναι τρελός που κρύβει καλά την ανίατη ασθένεια του, αν είναι ανθρωποφοβικός ή ακόμη και πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών; Ποιος και πως θα το εξακριβώσει; Αυτό φαίνεται καιρό μετά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Σε πόσους που μπήκαμε σε μια Τοπική μας ζητήθηκε να προσκομίσουμε έγγραφα ώστε να προστατευθεί ο χώρος που θα μας φιλοξενεί; 

Και καλώς δεν συνέβη αυτό!

Γιατί αν το έκανε κάποιος, όλοι οι δημοσιογράφοι και άλλοι που βλέπουν με τρόμο κάθε τι που κάνει η Χρυσή Αυγή, θα λέγανε πως «να, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να «φακελώσει» τους Έλληνες» και άλλα τέτοια ευτραφή και ανόητα. Καμία υπεράσπιση ποτέ και από πουθενά…!

Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο και κατανοητό: Εγώ τώρα καταθέτω την ψυχή μου! Υπογράφω και αρθρογραφώ χρησιμοποιώντας το όνομα της Χρυσής Αυγής, όπως πάρα πολλοί ανά την Ελλάδα, εκφράζοντας τις θέσεις της. 

Αν κάποιος από αυτούς, ή ακόμη και εγώ, αύριο αρχίσω τις κωλοτούμπες και λέω διάφορα ανάποδα, επειδή έχω μια φωτογραφία με τον Ν. Μιχαλολιάκο – ευτυχώς δεν έχω -θα απολογηθεί ένας άνθρωπος που μου έχει πει ένα «γεια» 5-6 φορές, για την ανισορροπία την δική μου.

Δικαίωμα να διαφωνήσω βεβαίως και έχω. 

Και βεβαίως μπορώ να πάω και από εκεί που ήρθα – χέστηκε η Φατμέ στο Γεντί Τζαμί – όλοι χρήσιμοι αλλά και ουδείς αναντικατάστατος!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΌΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ Ή ΌΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ! 

Να θυμάστε: Καταγγέλει εκείνος που δεν κατάφερε αυτό που ήθελε.
 
Που δεν πήρε την θέση που ήθελε. 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ… Κατανοητό;

Στην πορεία, στα χρόνια που πέρασαν, πέρασαν- και θα περάσουν- και τυχοδιώκτες, και άλλοι που το παίζουν ή που το έπαιξαν «Υπερ-Εθνικιστές», και οι οποίοι μόλις έγινε αντιληπτός ο πραγματικός ρόλος που είχαν έρθει, ή μόλις είδαν πως εδώ δεν πρόκειται να κάνουν καριέρα, έφυγαν από το Κίνημα. Μπορεί να χρειάστηκε καιρός για να γίνουν αντιληπτοί. Αλλά έφυγαν, ευτυχώς… Συνήθως κάνοντας πως διαφωνούν. 

Λες και οι πολιτικοί φορείς δεν είναι αντικείμενο καθημερινής ζύμωσης, λες και οι πολιτικοί φορείς δεν παράγουν καθημερινά ιδέες και προγράμματα αντιμετώπισης καταστάσεων της καθημερινότητας που αλλάζουν αιφνιδίως. Λες και πάντα συμφωνείς ή πάντα διαφωνείς. Απλά μένεις και παλεύεις. Όχι να περάσει το δικό σου, αλλά μένεις πιστός στις εντολές των πολλών. Αλλιώς φεύγεις.

Κανένα πρόβλημα με όσους διαφωνούν και αποχωρούν χωρίς να πουν λέξη πουθενά αλλού, πέρα από όσους αφορά η διαφωνία τους. Μεγάλο πρόβλημα, με εκείνους που αποχωρούν φτύνοντας εκεί που έγλυφαν…! Εκεί υπάρχει μέγιστο θέμα υγείας και ανησυχίας… Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι καλά…

Σήμερα, κάποιοι που έφυγαν, κατηγορούν το Κίνημα και ανθρώπους που εργάστηκαν με πίστη, πουλώντας ελάφια για πιλάφια, ή χρησιμοποιούνται από το καθεστώς για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή και ο δίκαιος αγώνας της, διογκώνοντας τον ρόλο τους και φυσικά τα ψεύδη τους.

Γιατί; Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα τους βολεύει! Γιατί ο Λαός έφτασε στα όρια του με όσα συμβαίνουν και στρέφεται μαζικά στην Χρυσή Αυγή.

Ιδού ο μόνιμος κίνδυνος μας λοιπόν! Η εμπειρία υπάρχει…

Μόλις κάποιος περίεργος λέει ή κάνει άλλα από όσα εντέλει η Κεντρική Επιτροπή, αμέσως θα πρέπει να προφυλαχθεί ο αγώνας χιλιάδων ανθρώπων που έχουν παλέψει ως τώρα αλλά και χιλιάδων άλλων που βρίσκονται στον δρόμο και παλεύουν ώστε η Ελλάδα μας, με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία, να γίνει μια μέρα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Ισχυρή.

Πρέπει ο αγώνας μας να είναι απερίσπαστος! Και για να είναι τέτοιος, πρέπει να απομακρυνθούν οι αποδεδειγμένοι εχθροί του Κινήματος, όπου και αν υπάρχουν ανάμεσα μας…!

Γιαυτό, το έχω γράψει εγώ, το έχω δει και γραμμένο αλλού, το έχω ακούσει ακόμη και από τον Αρχηγό, σε όλους τους τόνους, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατή λέξη.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Να ξεκαθαρίσουμε το αυτονόητο; 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 
ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. 
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Όλοι εμείς έχουμε έρθει να εργαστούμε δίπλα του και κάτω από τις αρχές και θέσεις που έχουν θεσπιστεί από την Κεντρική Επιτροπή και ως εκεί. ΑΝ αντιληφθείτε, λοιπόν, περίεργες, εξτρεμιστικές ή άλλες θέσεις και συμπεριφορές, καταγγείλετε τα αρμοδίως ώστε να παταχθούν οι υπαίτιοι από τα θεσπισμένα όργανα του Κινήματος.

Ένα θέμα που με ώθησε να γράψω αυτό το άρθρο είναι το άρθρο που διάβασα τις τελευταίες ημέρες, με τον εντελώς παραπλανητικό τίτλο «ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ – Πίσω από την «Ισλαμοποίηση» οι Εβραίοι» που έρχεται προς επίρρωση όλων όσων ανέφερα.

Αυτό το άρθρο, αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς τελειώνει… Επικεντρώνει στο παράδειγμα του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη, ενός τρελού, όπου γάμος και χαρά σαν την Βασίλω είναι πρώτος, και στο τέλος χρησιμοποιείται για να πληγεί το Κίνημα μας και ο ίδιος ο Αρχηγός πουλώντας φίδια για σαλάτα με φύκια… και τα μυαλά στα κάγκελα…!

Κάπου είδα, κάποιον, κάπως κλπ.. Τα έχουμε ζήσει και στην δίκη αυτά. Έχουμε γίνει πια εξπέρ στην αντιμετώπιση ανίατων… !

ΓΑΛΛΙΚΗ LIBERATION: ΘΕΡΙΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

pireas

Αυτό που κρύβουν επιμελώς τα ΜΜΕ και οι εταίρες δημοσκοπήσεων –που τελευταία έχουνε χαθεί από την πιάτσα- επιβεβαιώνει η (αριστερή) γαλλική Liberation: ότι μετά το χάος που έχει προκληθεί στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, θεριεύει η Χρυσή Αυγή!

Γράφει σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της Χίου, με τον παλλαϊκό ξεσηκωμό των Ελλήνων κατοίκων της, σε άρθρο με τον ενδεικτικό τίτλο: «Η ελληνική κυβέρνηση είναι απούσα στο προσφυγικό, η ακροδεξιά θεριεύει»:

«Όπως και άλλα ελληνικά νησιά, έτσι και η Χίος είδε να καταφθάνουν πάνω από 1.000 μετανάστες καθημερινά μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016. 

Αλλά η βραδύτητα του συστήματος μεγεθύνει το πρόβλημα: στη Χίο, από τις 20 Μαρτίου, όταν άρχισε η εφαρμογή της συμφωνίας, μόνο ένας υπεύθυνος για το πολιτικό άσυλο ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες 833 αιτήσεις ασύλου. Ως την περασμένη Κυριακή είχε εξετάσει μόνο 10 αιτήματα και είχε απορρίψει τα 9.

Το σύστημα είναι στοιχειώδες, θολό και αμφισβητείται. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αμφισβήτησε την επαναπροώθηση 66 ατόμων από τη Χίο στην Τουρκία: οι 13 από αυτούς είχαν ήδη καταθέσει αίτημα ασύλου στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν είχε εξεταστεί. Πού βρίσκονται τώρα αυτά τα άτομα; 

Θα γυρίσουν στην Ελλάδα; Κανείς δεν το ξέρει, ενώ κι άλλα άτομα αναχωρούν για την Τουρκία με τον ίδιο τρόπο: σε μια εβδομάδα, 325 μετανάστες αναχώρησαν για την Τουρκία, εκ των οποίων οι 116 από τη Χίο.

«Είναι σκέτο σόου! Ενώ στέλνονται πίσω αυτοί οι δυστυχισμένοι, στη Χίο φθάνουν καθημερινά οι διπλοί. Η συμφωνία με την Τουρκία είναι απάτη, η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει τη διακίνηση γιατί παίζονται πολλά χρήματα. Είναι μία μπίζνες που αριθμεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για τους Τούρκους διακινητές», ξεσπά ο Νίκος Κατσαράκης, διευθυντής σύνταξης του «Πολίτη» της Χίου.

Ο ίδιος βρισκόταν στο λιμάνι όταν ακροδεξιοί έδιωξαν τους μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί. «Η Ελλάδα θυσιάστηκε δύο φορές: μια το 2015 για να σώσει το ευρώ και φέτος στον βωμό της μεταναστευτικής κρίσης. Αποτέλεσμα είναι ότι η απόγνωση δημιουργεί ένα είδος πανικού», προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο στη Χίο οι κάτοικοι, όπως και αλλού, φάνηκαν αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες. Ενώ το κράτος και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα παρέμειναν επιδεικτικά απόντες σε όλη τη διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης, οι ντόπιοι άνθρωποι βοήθησαν, έθρεψαν και έντυσαν τους ναυαγούς. Χωρίς να υπολογίσουν τα προβλήματα. Αλλά ο εγκλεισμός των προσφύγων αλλάζει τα δεδομένα και η νεοναζί ακροδεξιά, η οποία παρέμενε σιωπηλή ως σήμερα, τώρα βγαίνει πάλι μπροστά.

«Παρατηρούμε ήδη μια σημαντική αλλαγή. 

Όλος ο κόσμος ως σήμερα μιλούσε για πρόσφυγες, ενώ τώρα τα μίντια και οι άνθρωποι μιλούν για μετανάστες. Σιγά σιγά ξεχνάμε ότι είναι θύματα», δηλώνει η Νατάσα Στραχίνη, μια δικηγόρος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των προσφύγων στη Χίο. «Τους απείλησαν, φοβούνται και δεν εμπιστεύονται κανέναν. 

Η ακροδεξιά πιστεύει ότι κέρδισε τη μάχη», δηλώνει ο Μάρκος, εθελοντής για τη ΜΚΟ NRC.


Φιάσκο η εκκένωση του Πειραιά μέσω... φυλλαδίων: Μόνο 30 αποχώρησαν από το λιμάνι - Πάνω από 53.000 οι “πρόσφυγες” σε όλη την χώρα


Μόλις 30 άτομα πείστηκαν να φύγουν από το λιμάνι του Πειραιά - Έβαλαν τις γυναίκες του Λιμενικού να μοιράζουν τα ενημερωτικά φυλλάδια 

Σε κατάσταση ασφυξίας παραμένει το λιμάνι του Πειραιά καθώς μετά από όλες τις προσπάθειες που έγιναν σήμερα μόνο 30 αλλοδαποί αναχώρησαν για τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Στο λιμάνι παραμένουν παραπάνω από 4.500 άνθρωποι, ενώ η κατάσταση με τις νέες αφίξεις έχει σχεδόν μηδενιστεί, αφού σήμερα το πρωί έφθασαν 2 από την Κω και άλλο 17 από την Ρόδο.

Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει την διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου προς τους ανθρώπους, που βρίσκονται στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ και στην πέτρινη αποθήκη, σε 4 γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) σε μια προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους αυτούς να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.


Μάλιστα την ενημέρωση των λαθρομεταναστών ανέλαβαν -κατόπιν διαταγής βεβαίως- τα κορίτσια του Λιμενικού!



Συνολικά 53.034 "πρόσφυγες" βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τη συνοπτική κατάσταση του Συντονιστικού για τη Διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αναλυτικότερα, στο ανατολικό Αιγαίο βρίσκονται 7.064 (4.096 σε Λέσβο, 1.789 σε Χίο), στην Αττική 14.220 (4.500 στο λιμάνι του Πειραιά, 1.935 στο Σχιστό), στην κεντρική Ελλάδα 2.171, στη νότια Ελλάδα 340 και στη βόρεια Ελλάδα 29.239 (11.219 στην Ειδομένη).

Παραθέτουμε τα στοιχεία με κάθε επιφύλαξη: