ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

8ο Συνέδριο Χρυσής Αυγής: Αγώνας για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία!


Με την Πατρίδα και τον Λαό μας να στενάζουν υπό το ασφυκτικό βάρος της μνημονιακής οικονομικής αφαίμαξης και του λαθροεποικισμού, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φαντάζει και είναι η μοναδική απάντηση των Ελλήνων στους διεθνείς και εγχώριους Τυράννους που απειλούν ευθέως πια την ίδια την ύπαρξη του Μεγάλου μας Έθνους.
Το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί την απόδειξη πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχοντας διαβεί μια σκληρή και ανελέητη περίοδο δολοφονιών και διώξεων, στέκεται στέρεο ως βράχος ακλόνητης Πίστεως και ασίγαστης Θελήσεως.
Το Κίνημα παραμένει το Οχυρό όλων των Ελλήνων ενάντια σ' εκείνους που απειλούν την Πατρίδα, την Πίστη και την Ελευθερία τους!
Το φθινόπωρο του 2013, μια πολιτική σκευωρία πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα έλαβε χώρα, ωθώντας τους πολιτικούς μας αντιπάλους σε δημόσιες δηλώσεις περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής». Η Χρυσή Αυγή όμως, όχι μόνο άντεξε στη συντριπτική και λυσσαλέα επίθεση του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου, αλλά εξήλθε αυτής περισσότερο δυνατή από ποτέ!
Η Σημαία μας κυματίζει διαρκώς και περήφανα σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, το Κίνημά μας εξακολουθεί να προκαλεί τρόμο στους εχθρούς του Έθνους και ο Αρχηγός μας οδηγεί με βήμα αποφασιστικό στο δρόμο της Νίκης!
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι έστησαν την σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013. 
Γνωρίζουμε ακόμη καλύτερα την σκοπιμότητα πίσω από τις έκνομες ενέργειές τους. Θυμόμαστε με απερίγραπτη οργή την εικόνα του σιδηροδέσμιου Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, όπως βεβαίως και τις ηρωικές μορφές των ηρωικών Συντρόφων μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος της κόκκινης αντίδρασης.
Τίποτε δεν μας λύγισε στο παρελθόν, ούτε μπορεί οτιδήποτε να μας λυγίσει στο Παρόν και στο Μέλλον. Και δεν μπορεί τίποτε να μας λυγίσει διότι η Πίστη μας είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά!
Μας είπανε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, όμως είτε το θέλουν είτε όχι, Είμαστε το Αύριο κι εκείνοι είναι το Χθες!
Σαφώς και δεν έχουμε δικαίωμα να λησμονήσουμε το τμήμα εκείνο του Λαού μας, το οποίο εν μέσω αδιανόητης πολιτικής τρομοκρατίας και απειλών, διατράνωσε την Πίστη του στον Αρχηγό και στο Κίνημά μας. Τουλάχιστον τρεις εκλογικές διαδικασίες διεξήχθησαν με παρανόμως προφυλακισμένους τον Αρχηγό και μια σειρά εκλεκτών Συναγωνιστών μας. Δίχως ούτε μισό ευρώ κρατικής χρηματοδότησης από ένα αντεθνικό Κράτος, με αποκλεισμένη τη φωνή μας από τα «δημοκρατικά» τάχα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κι όμως! Όταν κόμματα και κομματάρχες κατέρρεαν με πάταγο γύρω μας, η Χρυσή Αυγή παρέμενε Κάστρο άπαρτο κι ο Αρχηγός μας ήταν η εγγύηση της αταλάντευτης πορείας του προς την Τελική Νίκη.
Στα τέσσερα σχεδόν έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών καταδείξαμε στο Λαό μας τη συμπαιγνία όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Αποκαλύψαμε τον αντεθνικό τους ρόλο και το μέγεθος της εξάρτησής τους από την εγχώρια πλουτοκρατία και το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Αποδείξαμε πως δεν είναι παρά μαριονέτες των ξένων επικυρίαρχων που επιβουλεύονται την Ελληνική μας Πατρίδα. Το τίμημα αυτών των πράξεων το γνωρίζει πια κι ο τελευταίος Έλληνας στο πλέον απομακρυσμένο μέρος της οικουμένης.

Παρά τα εμπόδια, εμπνεύσαμε στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, στην ελληνική ομογένεια και δη στην Ελληνική μας Νεολαία το ιδανικό του ακατάπαυστου Αγώνα για την Πατρίδα, για την Πίστη και την Ελευθερία! Έχουμε σπείρει τον σπόρο τον καλό, έχουμε αφυπνίσει τον άλλοτε κοιμώμενο Ελληνισμό μας ή για την ακρίβεια έχουμε πυρπολήσει χιλιάδες ελληνικές καρδιές, οι οποίες σύντομα θα γίνουν εκατομμύρια.
Στις προκλήσεις των καιρών που έρχονται, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αναδειχθεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Θα αναδειχθεί πρωταγωνιστής διότι το υγιέστερο κομμάτι του Λαού μας, η Ελληνική Νεολαία, στέκει απαρέγκλιτα στο πλευρό μας. Απέναντι στον οχετό λάσπης ενός διεφθαρμένου Καθεστώτος που γκρεμίζεται, τα λόγια του Αρχηγού ηχούν ως εγερτήριο σάλπισμα για τη Νεολαία: 
«Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω»!
Εμπρός λοιπόν Συναγωνιστές, μακριά από φιλελεύθερους και μαρξιστές, από πολιτικάντηδες και καιροσκόπους, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας ανήκει!
Ευάγγελος Καρακώστας



Υπεύθυνη και για το μακελειό του Βελγίου η επικίνδυνη κυβέρνηση: Ο βομβιστής των Βρυξελλών πέρασε από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα

Υπεύθυνη και για το μακελειό του Βελγίου η επικίνδυνη κυβέρνηση: Ο βομβιστής των Βρυξελλών πέρασε από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα


Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι συνεχείς προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής προς την επικίνδυνη κυβέρνηση ότι η ανθελληνική πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Τσίπρα έχει μετατρέψει την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών και πέρασμα τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" ο κατασκευαστής βομβών των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν Παρίσι και Βρυξέλλες, ο Ναζίμ Λαχράουι είχε περάσει από την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2015.

Όπως εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην Πάτρα μέσω Μπάρι και παρέλαβε τον Λαχράουι που επέστρεφε από το μέτωπο της Συρίας.

Ο Ναζίμ Λαχράουι εκπαιδεύτηκε στο Ισλαμικό Κράτος στην κατασκευή βομβών και κατασκεύασε τους μηχανισμούς που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι από την Ελλάδα πέρασε και Ιμπραήμ Μπακράουι, ένα από τα δύο αδέρφια - βομβιστές που ανατινάχτηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στις αρχές του 2015 πέρασε από την Ελλάδα για την Συρία.

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι η ανθελληνική και επικίνδυνη κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για την ανενόχλητη δράση των τζιχαντιστών, αφού έχει αφήσει τα ελληνικά σύνορα ξέφραγο αμπέλι.



Αριστεριστές ΚΕΕΡΦΑ- ANTARCIA & ΠΡΕΣΒΕΙΑ προετοιμάζουν εξέγερση λαθρομεταναστών.



Αρισεριστές της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ(συνιστώσας
της ANTARCIA και της… πρεσβείας)
και των Λαφαζανίστας, οι μεν στην Θεσσαλονίκη και οι δε στον Πειραιά, ξεσηκώνουν τα «προσφυγάκια», με εμπροσθοφυλακή τους Αφγανούς - Τουρκομάνους προερχομένους από το βόρειο Αφγανιστάν…

Έτσι, 100 «προσφυγάκια» από τα Διαβατά έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με σημαίες της ΚΕΕΡΦΑ και κατέληξαν στην πλατεία Αριστοτέλους, γύρω από το άγαλμα του Βενιζέλου, όπου… κατασκήνωσαν.

Στον Πειραιά, μετέβη ο ίδιος ο Λαφαζάνης με στελέχη του, άνοιξαν ένα πανό κι αφού μάζεψαν διάφορα πρόθυμα «προσφυγάκια» έκαναν πορεία στο λιμάνι, φωνάζοντας εμπρηστικά συνθήματα.

Το πού το πάνε οι αριστεριστές και για λογαριασμό ποιών, είναι τόσο εμφανές που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ!


Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την απαίτηση του Πάνου Καμμένου να παραιτηθεί ο υπουργός Μετανάστευσης κύριος Μουζάλας για την ηθελημένη του προσφώνηση των Σκοπιανών με το κλεμμένο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, ετοίμασε την εκδίκησή του με ένα όνομα έκπληξη, που θα κάνει πάταγο σε όλα τα εθνίκια!

Ο αντικαταστάτης του Μουζάλα λοιπόν, είναι ο γνωστός οπαδός-υποστηρικτής των μουσουλμάνων, ο πολύς κύριος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου!

Ο κύριος Κωνσταντίνου ξέρετε πόσες ΜΚΟ έχει;

Ο κύριος Κωνσταντίνου, γνωρίζει η αστυνομία, ήταν πίσω από την καθιστική διαμαρτυρία των μεταναστών στη γέφυρα του Πολυκάστρου προχθές.

Η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική, έχει ψάξει τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις φωτοτυπίες που μοιράστηκαν στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ πριν από μέρες και ξεσήκωσαν τους μετανάστες για να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια απ τα μονοπάτια;

Αυτόν λοιπόν τον κύριο, προορίζει ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ για αντικαταστάτη του ΜΟΥΖΑΛΑ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;

ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ;

ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ, ΕΧΕΙ Ο Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;

Δείτε εδώ αυτό το ΒΙΝΤΕΟ:



33% ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 
ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ…
ΦΤΑΣΑΝ Ε ΤΟ 33%!


Όταν – εντελώς ξαφνικά- η Αυστρία έκλεισε τα σύνορά της στα «προσφυγάκια», εξηγήσαμε την ενέργεια αυτή ως αντίδραση στη φοβερή άνοδο του εθνικιστικού «Κόμματος της Ελευθερίας» της χώρας, που καταγράφηκε στις δημοσκοπήσεις.

Φαίνεται όμως πως ήταν πολύ αργά για το πολιτικό κατεστημένο της Αυστρίας, γιατί παρά το κλείσιμο των συνόρων, το εθνικιστικό κόμμα συνεχίζει να ανεβαίνει!

Έτσι, σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Έστεράιχ», το Κόμμα των Ελευθέρων στην Αυστρία, καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει επιτύχει ως τώρα και προηγείται σε απόσταση σχεδόν δέκα μονάδων από το δεύτερο κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνει ποσοστό 33%, με το Λαϊκό Κόμμα να βρίσκεται στο 24% και οι Σοσιαλδημοκράτες στο 23%, ενώ ακολουθούν οι Πράσινοι με ποσοστό 12% και το κόμμα ΝΕΟΣ με 5%.

Επιπλέον, στο ερώτημα προτίμησης, σε περίπτωση απευθείας εκλογής καγκελάριου, ο αρχηγός των Ελευθέρων, Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, προηγείται με ποσοστό 32% και ακολουθούν ο αντικαγκελάριος και αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος, Ράινχολντ Μιτερλένερ με 27%, και ο καγκελάριος και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, με 24%.

Παρατήρηση: Αν ανέβουν σε τέτοια επίπεδα τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ακόμα και οι συριζαίοι θα γίνουν… «ρατσιστές» και θα λύσουν το «προσφυγικό» μέσα σε μια μέρα! 

Όσο τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν εκτινάσσονται, θα συνεχίζεται η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων»!

Αντίοχος

Gustave Le Bon - Όταν ισοπεδώνονται οι «Συνειδήσεις»



Ο σπουδαίος Γάλλος ερευνητής και επιστήμονας Gustave Le Bon, έπειτα από μακροχρόνιες και επισταμένες μελέτες, στο έργο του «Νόμοι εξελίξεως των Φυλών» τοποθετείται σχετικά με τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου, λέγοντας ότι όπως ακριβώς και τα ανατομικά χαρακτηριστικά, έτσι και αυτά δεν δύναται να υφίστανται αιωνίως, καθώς δεν είναι εφικτή η επ’ άπειρον ύπαρξη εκείνων των περιβαλλοντικών συνθηκών που διατηρούν την μονιμότητα τους. 

Κατ’ επέκταση, αυτό συνεπάγεται ότι εάν το περιβάλλον δεν μεταβληθεί, τα στοιχεία της πνευματικής ιδιοσύστατης του ανθρώπου θα τεθούν μοιραία σε οπισθοδρομικές μεταμορφώσεις, που θα οδηγήσουν στην εξαφάνιση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαδικασίας αυτής αποτελούν οι βιολογικοί νόμοι, σύμφωνα με τους οποίους τα όργανα χρειάζονται πολύ λιγότερο χρόνο για να εξαφανιστούν, από όσο χρειάζονται για να δημιουργηθούν και να διαμορφωθούν, καθώς κάθε όργανο που πέφτει σε αχρησία, πολύ σύντομα καθίσταται αδύνατη η λειτουργία του. 

Όπως είναι φυσικό, από αυτή την νομοτέλεια που διέπει τους βιολογικούς νόμους δεν είναι δυνατόν να εξαιρεθεί και η πνευματική ιδιοσύσταση των όντων. Έτσι, κάθε εγκεφαλικό κύτταρο που δεν ασκείται, μοιραία εκπίπτει, με συνέπεια διανοητικές διαθέσεις που χρειάστηκαν αιώνες ολόκληρους για να διαμορφωθούν και να αναπτυχθούν, να εκφυλίζονται και να χάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Κατ’ αυτό τον τρόπο χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν μια άρτια και υγιή προσωπικότητα, όπως είναι η ανδρεία, το θάρρος, η τόλμη, το ενεργητικό και μάχιμο πνεύμα, καθώς και πλήθος άλλων ιδιοτήτων, όταν δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εξασκηθούν κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε σταδιακό εκφυλισμό και εξάλειψη, ανεξαρτήτως του χρόνου που χρειάστηκαν για να αποκτηθούν και να καλλιεργηθούν.


Στο σημείο αυτό, εξετάζοντας τα παραδείγματα και την πορεία διαφόρων λαών στο ιστορικό γίγνεσθαι, ο LeBon προβαίνει σε μια ακόμη διαπίστωση, συνέχεια της προηγούμενης τοποθέτησης του, σύμφωνα με την οποία εξηγείται και το γεγονός ότι ένας λαός χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να ανυψωθεί σε έναν μεγάλο βαθμό ηθικής μορφώσεως, αλλά ελάχιστο για να καταπέσει στο βάραθρο της παρακμής και της αλλοτρίωσης. Προσθέτει, δε, ότι μια συστηματική μελέτη των αιτιών, που αλληλοδιαδεχόμενα το ένα το άλλο, οδήγησαν στην καταστροφή διάφορους λαούς στο παρελθόν, αναδεικνύει πάντοτε έναν πανομοιότυπο μηχανισμό αποσύνθεσης, έναν θεμελιώδη πτωτικό παράγοντα, που φυσικά δεν είναι άλλος από κάποια μεταβολή της ψυχικής τους ιδιοσυνθέσεως, προερχόμενη από την ταπείνωση του χαρακτήρα τους, και όχι από την ελάττωση της ιδιοφυίας τους.

Αξιοσημείωτη και ουσιώδους σημασίας, όμως, παραμένει και η παρατήρηση του Γάλλου επιστήμονα ότι όταν ένας λαός φτάνει σε έναν ορισμένο βαθμό πολιτισμού, δύναμης και ισχύς, πείθεται ότι δεν θα προσβληθεί πλέον από τους γείτονες του, με αποτέλεσμα να αρχίζει να απολαμβάνει τα «ευεργετήματα» της ειρήνης και της ευημερίας, τα οποία παρέχει ο πλούτος και σύσσωμο το υλιστικό οικοδόμημα. 

Ως αντάλλαγμα επέρχεται η εξαφάνιση των στρατιωτικών αρετών, της εγρήγορσης, του δυναμισμού και του αγωνιστικού πνεύματος του λαού, εξαιτίας της υπερβολικής ανάπτυξης του πολιτισμού του βάσει λανθασμένων προτύπων και καταστρεπτικών αξιών, οι οποίες δημιουργούν με την σειρά τους πλήθος νέων, αλλά επίπλαστων και κίβδηλων αναγκών.

Ως εκ τούτου, οι πολίτες καταντούν να είναι κενοί ιδανικών, ανάγοντας σε μοναδική τους μέριμνα την απόλαυση των γρήγορα αποκτηθέντων αγαθών. 

Συνεπακόλουθα, όμως, έρχεται η αδιαφορία και η εγκατάλειψη των δημόσιων, κοινωνικών και εθνικών υποθέσεων της πατρίδας τους, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να χάνουν όλες εκείνες τις ιδιότητες του χαρακτήρα και της ιδιοσυγκρασίας τους, μέσω των οποίων κάποτε δημιούργησαν το μεγαλείο τους. 

Το σημείο αυτό αποτελεί μια από τις κρισιμότερες στιγμές στη ζωή ενός έθνους και σίγουρα παραπέμπει σε αυτό ακριβώς που βιώνει σήμερα και η δική μας πατρίδα με την ακατάπαυστη εισβολή αλλογενών, καθώς ο LeBonπαρατηρεί ότι πρόκειται για το διάστημα εκείνο που γειτονικά βαρβαρικά φύλα, που έχουν ελάχιστες ανάγκες, αλλά ισχυρότατα ιδανικά, εισβάλλουν στην χώρα αυτού του αρκετά πολιτισμένου λαού, με απώτερο σκοπό την διαμόρφωση ενός νέου πολιτισμού, πάνω στα ερείπια εκείνου που μόλις έχουν αλλοτριώσει και καταστρέψει.

Άλλωστε, οι καθημερινές εξελίξεις καταμαρτυρούν, δίχως καμία αμφιβολία πλέον, ότι η ζωτικότητα, η επιβίωση, ακόμα και η ίδια η ύπαρξη των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Εθνών απειλείται σφοδρότατα από μια καταφανέστατη και άνευ προηγουμένου ηθική και πνευματική παρακμή, καθώς χάνουν ολοένα και περισσότερο την θέληση και τον δυναμισμό τους, την ικανότητα τους για αυτοκυριαρχία και γενικά κάθε αίσθημα αυτοσυντήρησης για την επιβίωση τους.

Κάθε διάθεση για δράση και αντίδραση σε καθετί βλαβερό και δηλητηριώδες για το αξιακό τους σύστημα εκπίπτει, μαζί με κάθε υγιή και ανώτερη Ιδέα, που οδηγείται στην αλλοίωση και σταδιακά, αλλά μοιραία, στον πλήρη αφανισμό. 

Ως φυσικό επακόλουθο ο σύγχρονος άνθρωπος, απομακρυσμένος δραματικά από τον εκ φύσεως καθορισμένο ρόλο του, καταλήγει να πλανάται σε μια χαώδη, νοσηρή κατάσταση, κατακλυσμένος από αισθήματα δυσαρέσκειας, απάθειας, παραίτησης και απελπισίας, ενώ κάθε κοινωνική και εθνική δομή πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Το άτομο χάνει την πίστη του στην δύναμη του, και συνάμα κάθε ίχνος ελπίδας, ενώ ο λαός μετατρέπεται σε έναν ευερέθιστο όχλο με μειωμένες αντιστάσεις, που ξεσηκώνεται εύκολα από κούφια και ψευδή λόγια, αλλά και αυτό προσωρινά, για να καταλαγιάσει ξανά μετά από λίγο, δίχως να έχει κερδίσει ή έστω διεκδικήσει τίποτα από ότι δικαιούται, υπακούοντας τυφλά, χωρίς ίχνος κρίσης, σε διάφορους δημαγωγούς. 

Ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο, όμως, το αντίκτυπο είναι πολύ σοβαρό, καθώς η ενεργητικότητα και κάθε είδους δραστηριότητα αντικαθίστανται από έναν φαύλο κύκλο συζητήσεων, κενών περιεχομένου. Ο λαός λαμβάνει πλέον τις ιδιότητες της «μάζας», επιδιδόμενος σε αλλεπάλληλες διαφωνίες και ενθουσιασμούς, δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού παντού καλλιεργείται ένα απεριόριστο εγωιστικό συναίσθημα, που υπερτερεί του κοινού καλού για το έθνος και κατ’ επέκταση για την φυλή.

Σε τελική ανάλυση, οι συνειδήσεις ισοπεδώνονται και συνθηκολογούν. 

Η υπερηφάνεια καταπατείται βάναυσα. 

Το ήθος εκφυλίζεται και τελικά εξαφανίζεται. Η θέληση και το φρόνημα εκπίπτουν.

Οι ελάχιστες ευθύνες που έχουν απομείνει, τρομάζουν και αυτές. 

Ο άνθρωπος, μοιραία, χάνει την εξουσία πάνω στην ίδια του την ύπαρξη και κατ’ επέκταση την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζεται και να διαφεντεύει ο ίδιος την ψυχή του. 

Το τίμημα, όμως, είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς αυτός που δεν ξέρει να αυτοεξουσιάζεται, είναι καταδικασμένος να διαφεντεύεται από άλλους, μηδαμινούς, ασήμαντους και επικίνδυνους.

Αντεπίθεση


Εμπλοκή της Ελλάδας στο χτύπημα στις Βρυξέλλες...


«Καίνε» το Βέλγιο νέες αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα είχε προειδοποιήσει τους Βέλγους για την ύπαρξη πιθανής επίθεσης τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με ελληνικό ΜΜΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, είχαν βρεθεί τον Ιανουάριο του 2015, σε διαμέρισμα επί της οδού Αστερόπης στο Παγκράτι, σχεδιαγράμματα και ένας χάρτης από το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών.

Το εν λόγω διαμέρισμα, φέρεται ότι άνηκε στον επικεφαλής των επιθέσεων του Παρισίου, Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ, ενώ τα σχεδιαγράμματα εντόπισαν οι ελληνικές αρχές σε usb, αφού ο δράστης είχε εγκαταλείψει το σπίτι. 

Ύστερα από εξέταση DNA αποδείχτηκε πως τα σχεδιαγράμματα άνηκαν στον τζιχαντιστή.

Η ελληνική πλευρά δεν φέρει ευθύνη για την μετέπειτα εξαφάνιση του τρομοκράτη, καθώς οι βελγικές αρχές δεν έδειξαν ενδιαφέρον, σύμφωνα με το ελληνικό ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:




ΑΙΣΧΟΣ! Δεν ήχησαν οι καμπάνες στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς λόγω... λαθρομεταναστών!


ΑΙΣΧΟΣ! Δεν ήχησαν οι καμπάνες στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς λόγω... λαθρομεταναστών!
Από το πρωί  δεκάδες καταγγελίες από αγανακτισμένους πολίτες, που εξοργισμένοι μας αναφέρουν ότι οι καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς δεν ήχησαν σήμερα, ανήμερα της μεγάλης εθνικής και θρησκευτικής μας εορτής. 

Ο λόγος πρωτοφανής: για να μη θιγούν οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που έχουν πλημμυρίσει το μεγαλύτερο λιμένα της χώρας. Ο πειραϊκός λαός βράζει με τα αίσχη που συναντά τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του και απαιτεί άμεση κάθαρση. 

"Δεν θα γίνουμε μετανάστες μέσα στην ίδια μας την πόλη" και "δεν θα φύγουμε εμείς για να έρθουν οι μουσουλμάνοι" δηλώνουν από νωρίς σήμερα το πρωί αγανακτισμένοι Έλληνες του Πειραιά.