ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: 8ο συνέδριο Χρυσής Αυγής - Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος καλεί τους Έλληνες σε Αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία και την οικονομική υποδούλωση


Ρεπορτάζ του Δ. Γιαννακόπουλου για το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος καλεί τους Έλληνες σε αντίσταση και τα βάζει με την Αριστερά για το "προσφυγικό"

"Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω. Εθνική αντίσταση στην ξενοκρατία και την οικονομική υποδούλωση". Το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής ανοίγει αυλαία την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να επικεντρώνει τη στόχευσή του στην επέκταση της πολιτικής του αναφοράς προς το εκλογικό ακροατήριο που πορεύεται με τις αξίες του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού και στην ανανέωση της ρητορικής του κόμματος του με καινοτόμες προτάσεις για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων.

«Είναι πέρα για πέρα υποκριτική η στάση της πεφωτισμένης Αριστεράς, που με αντιρατσιστικά συνθήματα προσπαθεί να δηλητηριάσει τους Έλληνες και την ίδια ώρα εγκαταλείπει σε τόνους λάσπης χιλιάδες παιδιά και δυστυχισμένους ανθρώπους. Εμείς είμαστε πατριώτες, εθνικιστές. Δεν είμαστε απάνθρωποι. 

Αυτοί άνοιξαν τα σύνορα για να περάσουν όλοι μέσα και τώρα τους αντιμετωπίζουν χυδαία, προσβάλλοντας την κουλτούρα μας και τις παραδόσεις μας» τονίζει στα «Παραπολιτικά» ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής. 

Τι προτείνει; 

«Να μην επιτρέψουμε να έλθουν άλλοι, υποχρεώνοντας τους Τούρκους να τηρήσουν τις διεθνείς συμβάσεις, και όχι να τούς αφήνουμε ασύδοτους να κερδίζουν δισεκατομμύρια με την παρακρατική τους στάση σε βάρος αυτών των δυστυχισμένων και σε βάρος της Ελλάδας. Να δημιουργήσουμε άμεσα τέτοιες δομές ώστε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να επιστρέψουν».

Όπως στην Αυστραλία, όπου οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται σε ειδικά κέντρα κράτησης, τις επονομαζόμενες «κάψουλες», για να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παραμείνουν στη χώρα, και αναγκαστικώς αποχωρούν. «Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα, που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot», σημειώνει ο ίδιος, αναδεικνύοντας ακόμη μία πτυχή του προβλήματος, ότι η πλειονότητα αυτών που εισέρχονται κυκλοφορούν με πλαστά στοιχεία και ταξιδιωτικά έγγραφα.

«Δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν βγούμε από τη Σένγκεν. Έτσι θα αποφύγουμε και τις ροές, αφού πρόσφυγες και μετανάστες θα κατευθυνθούν σε χώρες που διέπονται από τη Συνθήκη αυτή», λέει. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή εναντιώθηκε στην παρουσία του ΝΑΤΟ, αναφέροντας ότι «χώρες-μέλη του, που διαπράττουν ή έχουν διαπράξει πάμπολλες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, παραβιάσεις όπως η επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, η εισβολή στο Αφγανιστάν το 2001 και του Ιράκ το 2003, η αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσσυφοπεδίου το 2008, αξιολογούν και τολμούν να κρίνουν τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία και την Κριμαία».

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Σε επίπεδο λειτουργίας τον πολιτικού συστήματος, στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής θα τεθούν προτάσεις για μείωση των βουλευτών στους 200, καθιέρωση ανώτατου ορίου κοινοβουλευτικής θητείας στα οκτώ χρόνια και απευθείας εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό. Επίσης, ανάθεση της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη σε απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. «Μόνον έτσι τα δύο υπουργεία θα ανταποκριθούν στον πραγματικό τους ρόλο, την τήρηση της δημόσιας τάξης, την αμυντική θωράκιση και την προστασία των συνόρων της χώρας. Μακριά από μικροπολιτικές λογικές και ιδεοληψίες», αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σε οργανωτικό επίπεδο, το 8ο Συνέδριο θα αποφασίσει τη συγκρότηση εθνικού συμβουλίου, στο οποίο θα συμμετέχουν, πέραν των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, όλοι οι εκλεγμένοι με τη Χρυσή Αυγή βουλευτές και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων. «Σε αντίθεση με όσα ανυπόστατα διαχέονται στην ατμόσφαιρα για τον τρόπο δόμησης του κόμματός μας, υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν είναι μέλη του κεντρικού καθοδηγητικού μας οργάνου», λέει.

ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο κ. Μιχαλολιάκος στέκεται ιδιαίτερα στην κριτική που πρέπει να γίνει για τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων: «Δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά. Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν επιλέγονται από την πλειοψηφία των πολιτών. Στο συνέδριό μας θα ακουστούν αλήθειες, όσο σκληρές κι αν είναι. Όπως ακούστηκαν στις πέντε προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας και στις 60 συνελεύσεις του προηγούμενου διαστήματος. Οι Έλληνες θα πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία. Να απαλλαγούν από δημοσιοϋπαλληλικές συμπεριφορές και να δουλέψουν. Η πραγματική εργασία συμβάλλει στην ανάπτυξη του αξιακού μας συστήματος, της προσωπικής μας αξιοπρέπειας και της πνευματικής μας θωράκισης».

Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα

Στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής θα επαναβεβαιωθεί η πρόταση για λογιστικό έλεγχο και καταγγελία του χρέους βάσει του Διεθνούς Δικαίου, με τον κ. Μιχαλολιάκο να χαρακτηρίζει αναπόφευκτη και αναγκαία πλέον την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, δηλώνοντας: 

«Δεν θεωρώ προδοτικό το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η εφαρμογή των Μνημονίων καθίσταται ανεφάρμοστη και οδηγεί σε κοινωνική εξόντωση».

Τέλος, σχετικά με όσα·ακούστηκαν πρόσφατα στη Βουλή για τα περί φιλοναζισμού και χιτλερισμού της Χρυσής Αυγής, ο κ. Μιχαλολιάκος ασκεί σκληρή κριτική στη Ν.Δ.: 

«Αν υπήρχε ένα αντίστοιχο Έπος του '40, φυσικά και Θα πολεμούσαμε κατά των Γερμανών και των Ιταλών κατακτητών. Είναι αδιανόητο να μας κατηγορεί η Ν.Δ., που είχε αρχηγό τον Γεώργιο Ράλλη, γιο του πρωθυπουργού της δωσίλογης κυβέρνησης των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων του 1943-1944. 

Δεν εστιάζω στο ότι ήταν γιος του, αλλά στο ότι τον υπερασπίστηκε στα δικαστήρια ως δικηγόρος και στο βιβλίο "Κοιτάζοντας προς τα πίσω" υπερθεμάτισε της επιλογής του πατέρα του να ηγηθεί των κατοχικών δυνάμεων της χώρας μας. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».



Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω" την Κυριακή 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Μπροστά στις ασύμμετρες απειλές κατά του Έθνους και της Πατρίδας μας το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλείται να οργανώσει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων.

Δεν θα σταματήσουμε τον Αγώνα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

- Είσοδος Ελεύθερη - 

Κυριακή 27 Μαρτίου, ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4), 18:00

Αντισταθείτε στους νεογενίτσαρους, τα τζαμιά και τις ισλαμικές μαντίλες - ΒΙΝΤΕΟ




Καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής την ώρα της δήλωσής του για την 25η Μαρτίου: 

"Οι Ήρωες αγωνίστηκαν για να διώξουμε από την Ελλάδα τους οθωμανούς, το ισλάμ, τα τζαμιά και τις μαντίλες, που προσπαθούν σήμερα να επαναφέρουν οι νεογενίτσαροι του πολιτικού συστήματος.

Οι Έλληνες θα αντισταθούμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε τα λόγια του μεγάλου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!"